• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

12 gün gecikme ve negatif sonuç :(

madame wuu

Üye
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2016
216
237
23
Merhaba bayanlar;
Yıllardır düzenli gelen adetlerim 3 aydır aksayarak gelmeye başladı. 3 ay önce 4 gün gecikme oldu, bu ay da bugün dahil 12 gün gecikme var. 5. ve 10. günlerde idrar testi yaptım sonuç negatif çıkınca dr.a gittim muayene sonunda gebelik olmadığını, herhangi bir kist olmadığını, her şeyin normal olduğunu söyledi. Benim durumumda olan var mı? Geçmişte bu durumu yaşayıp gebe kalmada güçlük yaşayan var mı? Açıkçası bundan korkuyorum :KK17:

Mrb cnm bnmde 10 12 gunluk bi geckmem var ne yazkki bnde de gebelik yok doktor hersy normal dedi ilaçta vermedi bekliorm gelsn kırmızılar die rahatlsam bari. Gebeliğe gelnce bi kere saglksz gebelik yasadm 6 ay once kurtaj oldm

Mrb cnm bnmde 10 12 gunluk bi geckmem var ne yazkki bnde de gebelik yok doktor hersy normal dedi ilaçta vermedi bekliorm gelsn kırmızılar die rahatlsam bari. Gebeliğe gelnce bi kere saglksz gebelik yasadm 6 ay once kurtaj oldm
Gebelik tecrübem olmadı hiç ama bu gecikme gebeliği zorlaştıracak bir rahatsızlığın belirtisi mi acaba diye içim içimi yiyor korkudan :KK43:

Gebelik tecrübem olmadı hiç ama bu gecikme gebeliği zorlaştıracak bir rahatsızlığın belirtisi mi acaba diye içim içimi yiyor korkudan :KK43:
Yok etkilemio pek cnm hiç canını sıkma ama sana tavsye dogum kontrol hapı kullanma korunmak istyosan ben o hatayı yaptım bnm hep gecikir ama cok ilaç kullanmamaya gayrrt edyorm

Gecikmemin 20.günündeyim ama sabaha adet olurum sanki öyle agir bir adet sancim varki şuanda off anlatamam

Ne kadar çok aynı derdi yaşayan varmış. Bugune kadar hiç gecikmesi olmayıp sımdı 10-15 gun olanlar. Kendimi tek sanıyordum.. Bazılarımızın dedıgı gibi.. Gelecekse gelsın artık dıyorum.. gelmeyecekse de ndenini bileyim. Hayatımda maksimum 2-3 gun gecıktım ve su anda 14. gundeyım. 4. gun -6. gun 10. gun ve 14. gun olmak uzere gebelık testı yaptım hepsı negatıftı. Bugunku testımde bırsey denedım sizde bır bakın isterseniz aslında cok merak ettım. Idrar cubuklu gebelık testlerınde okuma biraz daha farklı oluyor bız camekanın ustunden bakıyorsun. Testı komple actım ve o bandı yenıden ınceledım hayalet gıbı bı cızgı vardı bır ıkı arkadasıma gosterdım gorduler eşimde o onun serıt olma yerıdır dıyor. Neyse.. Belkı pozıtıftır belkı degıldır uc dort gune yenıden bakacagım. Allah tum ısteyenlere nasıp etsın ınsallah..

Bugün 22 gun gecti diyor...bu haftaici bir idrar testi daha yapayim tek cizgiyi görünce gelir belki bnm kırmıZılar

Ne kadar çok aynı derdi yaşayan varmış. Bugune kadar hiç gecikmesi olmayıp sımdı 10-15 gun olanlar. Kendimi tek sanıyordum.. Bazılarımızın dedıgı gibi.. Gelecekse gelsın artık dıyorum.. gelmeyecekse de ndenini bileyim. Hayatımda maksimum 2-3 gun gecıktım ve su anda 14. gundeyım. 4. gun -6. gun 10. gun ve 14. gun olmak uzere gebelık testı yaptım hepsı negatıftı. Bugunku testımde bırsey denedım sizde bır bakın isterseniz aslında cok merak ettım. Idrar cubuklu gebelık testlerınde okuma biraz daha farklı oluyor bız camekanın ustunden bakıyorsun. Testı komple actım ve o bandı yenıden ınceledım hayalet gıbı bı cızgı vardı bır ıkı arkadasıma gosterdım gorduler eşimde o onun serıt olma yerıdır dıyor. Neyse.. Belkı pozıtıftır belkı degıldır uc dort gune yenıden bakacagım. Allah tum ısteyenlere nasıp etsın ınsallah..
Fto at cnm istersen bakalm? Kan versedyn en garantisi benmde bugun 15. Gunumdu geldi adetim snnda

Fto at cnm istersen bakalm? Kan versedyn en garantisi benmde bugun 15. Gunumdu geldi adetim snnda

Cubuk bu ama bu sabah gene yaptım gene yok ıkı gun oldu. Sonra bı yazı okudum sakın acmayın dıyor. Buharlasma cızgısı olabılırmıs. Idrar buharlasınca cızgımsı bırsey gozukebılırmıs. Aldanmayın ona dıyorlar. Uff bılemedım kı. Doktora gıtsem nerden baksanız 400-500 dolar. Kan testıne de hadı alayım dıyemıyorsun burda once doktora gıtmek lazım :(

Eklentiler

• 20160312_181511_resized.jpg
    20160312_181511_resized.jpg
    11,7 KB · Görüntüleme: 135
Cubuk bu ama bu sabah gene yaptım gene yok ıkı gun oldu. Sonra bı yazı okudum sakın acmayın dıyor. Buharlasma cızgısı olabılırmıs. Idrar buharlasınca cızgımsı bırsey gozukebılırmıs. Aldanmayın ona dıyorlar. Uff bılemedım kı. Doktora gıtsem nerden baksanız 400-500 dolar. Kan testıne de hadı alayım dıyemıyorsun burda once doktora gıtmek lazım :KK43:
Benm gordgm negatf cnm ozel labaratuar falan yok mu? Bekle biraz daha istersen bazen vucudumuzu cok sıkıyoruz o yuzden gecikio adetlermz

Benimde bugün 13. Günü gecikmenin.
Kürtajdan sonra 2 şubatta oldum normal adetimi. Hala gelmedi ve bugün test yaptım negatif. Kasıklarım ağrıyor ama gelen giden yok.
Benim hep gecikirdi ama hiç bu kadar olmazdı

Back