• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

12 gün gecikme bütün gebelik belirtileri var ama beta <2.30 gebelik olma ihtimali var mı

gulumseyenkadin

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2024
6
1
1
27
Herkese merhaba burdaki yazılanları okudum fakat içim hiç rahat değil. Normalde pcos rahatsızlığım var fakat nerdeyse 10 aydır düzenli regl görüyordum bu ay 13 ünde olmam gereken adetim gelmedi. Nerdeyse 12 gün gecikmem var bütün hamilelik belirtileri var ama bugün kadın doğum doktoru usg yaptı yumurtaların normal ama kan ver dedi kan sonucum <2.30 çıktı. Gebelik yok deyip tarlusal verdi. İçimden bı ses gebesin diyor ama ne yapmalıyım ilacı kullansam gebelik varsa bile yan etkisi olur mu

Herkese merhaba burdaki yazılanları okudum fakat içim hiç rahat değil. Normalde pcos rahatsızlığım var fakat nerdeyse 10 aydır düzenli regl görüyordum bu ay 13 ünde olmam gereken adetim gelmedi. Nerdeyse 12 gün gecikmem var bütün hamilelik belirtileri var ama bugün kadın doğum doktoru usg yaptı yumurtaların normal ama kan ver dedi kan sonucum <2.30 çıktı. Gebelik yok deyip tarlusal verdi. İçimden bı ses gebesin diyor ama ne yapmalıyım ilacı kullansam gebelik varsa bile yan etkisi olur mu
Gebelik yok

Merhaba tarlusal anladığım kadarıyla gebelik varsa kötü etki etmiyor sadece gebelik yoksa adet oluyorsun benimde gecikmemin 10.günü bakalım bende cuma doktora gitmeyi düşünüyorum

Kesinlikle sabredebilecekseniz sabredin çünkü varsa bile şuan kendini göstermiyor sonra hayal kırıklığına uğruyoruz.
Daha fazla beklemeli miyim doktora gitmek için? Cuma gecikmemin 12.günü oluyor. Sonrasında beklersem sıkıntı yaşar mıyım?
Sabredip gebelik testi yapmıyorum dün yaptım negatif ama bir daha yarın yapacağım diye söz verdim kendime😁

Merhaba canım benim de bugün gecikmemin 10.günü ve dediğin gibi bütün belirtiler var ama 4.günü testte 1.20 çıkmıştı sonrasında test yapmadım yarın gidip yapacagım

Daha fazla beklemeli miyim doktora gitmek için? Cuma gecikmemin 12.günü oluyor. Sonrasında beklersem sıkıntı yaşar mıyım?
Sabredip gebelik testi yapmıyorum dün yaptım negatif ama bir daha yarın yapacağım diye söz verdim kendime😁
Bence kesinlikle bekle benim gibi üzüntü yaşama derim. Tabi bu arada kendine de dikkat et gebeymissin gibi belki stres kaynaklı da olabilir lakin kesinlestirmeden hiç biseyi riske atamiyoruz malum.

Merhaba canım benim de bugün gecikmemin 10.günü ve dediğin gibi bütün belirtiler var ama 4.günü testte 1.20 çıkmıştı sonrasında test yapmadım yarın gidip yapacagım
İdrar testi de negatif geliyor bu durumda aksi gibi açıkçası ben istiyorum keşke olsa fakat geç döllenmeden başka bı umudum kalmadı. Bide kırmızıları görene kadar ümit var diyorum ben bakalım hakkımızda hayırlısı. Yarım haberlerinizi bekliyorum mutlaka

Back
X