- 19 Mayıs 2024
- 1
- 2
- 1
- 26
- Konu Sahibi 30042017nk
Tüp bebek 10. Gün beta hcg 50.31 sizce 12. Gün test sonucum kaç çıkması gerekiyo
Son düzenleme:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sanırım erken tutunma da değeri etkiliyorTek embriyo transferi yapıldı
Canım merhaba benim ikizdi iki embriyo transferi olmuştum ve ben 12 günde yaptırmıştım kan testimi 10000 kusurdu vala baya yüksek olması lazım yani iki katı Daha acele etme 10.gun desin kan gününü bekle net çıksın artar zaten Hergun ikizlerde baya yüksek çıkıyor çünkü değer tek emriyomu senin çift miTüp bebek 10. Gün beta hcg 50.31 sizce 12. Gün test sonucum kaç çıkması gerekiyo
Merhaba,tek embriyo transfer edildi banaMerhaba çift embriyo mu transfer edildi
merhaba sizin de mi çift embriyo transfer edildi
merhaba bir daha test yaptınız mı peki benim değerim 775 ti en son bugün test yaptım 1112 çıktı az değil miTek embriyo transferi yapıldı
Benimde adet günü test yapmıştım acilde 3500 çıkmıştı doktor 3 aylık hamilesin demişti fakat 1 aylıktı değer yüksekdi sadeceTüp bebek 10. Gün beta hcg 50.31 sizce 12. Gün test sonucum kaç çıkması gerekiyo
Merhaba maşallah canım hiçte az bir değer değil bence gayet iyi ikiz mimerhaba bir daha test yaptınız mı peki benim değerim 775 ti en son bugün test yaptım 1112 çıktı az değil mi
Kese henüz görülmedi bilmiyorum ki sizce ?Merhaba maşallah canım hiçte az bir değer değil bence gayet iyi ikiz mi
Canım bence ikiz yüksek baya tekten yani çünkü benimde ikizdi geçen sene bundan biraz daha fazla değerdi tabi ama hayırlısı olsun inşallahKese henüz görülmedi bilmiyorum ki sizce ?
Kaçtı değerlerini hatırlıyor musunuzCanım bence ikiz yüksek baya tekten yani çünkü benimde ikizdi geçen sene bundan biraz daha fazla değerdi tabi ama hayırlısı olsun inşallah
Artış iki kat katı olmadı ama bu seferCanım bence ikiz yüksek baya tekten yani çünkü benimde ikizdi geçen sene bundan biraz daha fazla değerdi tabi ama hayırlısı olsun inşallah
Tam hatırlamıyorum ama 10000 üzerindeydi değer kusurati vardı canımKaçtı değerlerini hatırlıyor musunuz
Hergun değer artıyor amaArtış iki kat katı olmadı ama bu sefer
10 bin yazmışsınız değil miTam hatırlamıyorum ama 10000 üzerindeydi değer kusurati vardı canım
Evet her gün en az %66olması gerekiyorHergun değer artıyor ama
Benim en son 2 gün önce 775’te bugün 1112Tam hatırlamıyorum ama 10000 üzerindeydi değer kusurati vardı canım
Maşallah canım baya artmışBenim en son 2 gün önce 775’te bugün 1112
İnsalalh sağlıkla gelir canımEvet her gün en az %66olması gerekiyor
Evet canım doğru üstündeydi onun tam hatırlamıyorum testime bakıp net diyebilirim10 bin yazmışsınız değil mi
Canım yanlış yazmışım sonucumu buldum sonucum 1006,11 çıkmış bu ikizlerde çıkan sonucum son geçen seneki10 bin yazmışsınız değil mi
Bi kere daha istemişlerdi sonra yaptırmadım , 2 hafta sonra kese için çağırdılar, sizin değeriniz bence güzel artmış endişe etmeyinmerhaba bir daha test yaptınız mı peki benim değerim 775 ti en son bugün test yaptım 1112 çıktı az değil mi