- 19 Mayıs 2024
- 1
- 2
- 1
- 26
- Konu Sahibi 30042017nk
Tüp bebek 10. Gün beta hcg 50.31 sizce 12. Gün test sonucum kaç çıkması gerekiyo
Son düzenleme:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
7 günn 47 ile öğrendim çift emriyo transferi ile betaniz yüksek değil hatta sınırda bile denilebilir benim sonucum için sınırda denilmişti tekrar tekrar test yaptırilmistim ikiz ultrasonla öğreniliyor bildigim kan yanıltıcı olabiliyor yüksek çıksa bile ayrıca her yüksek çıkmasi ikiz gebelik diye dusunulmemeli Allah korusun mol gebelik vs de bile cokk çok yüksek değerler oluyormuş öyle söylemişti doktorum oyuzden bekleyip ultransonla görünTüp bebek 10. Gün beta hcg 50.31 sizce 12. Gün test sonucum kaç çıkması gerekiyo
Yüksek değil bazılarının 400 ,500 lerde oluyor 10. gün lerdeTüp bebek 10. Gün beta hcg 50.31 sizce 12. Gün test sonucum kaç çıkması gerekiyo
Merhaba,hayırlısı olsun öncelikle hiç belli olmaz ama bana tek gibi de geldi. Benim 14. Gün 1200 dü ama yine de ikiz değildi hatta 17. Gün 5000 i geçti inşallah Allah gönlünüze göre verir tek çift hiç fark etmez yeter ki olsunTüp bebek 10. Gün beta hcg 50.31 sizce 12. Gün test sonucum kaç çıkması gerekiyo
Merhaba kaçıncı gün embriyosu idi benim de 10. Gün 465 12. Gün 775 acaba ikiz miBenim 10.gün degerim 600dü ama tek bebiş geldi , 50lerde nasıl ikiz aklınıza geldi anlamadım , ultrasonda belli olur en doğrusu
Merhaba çift embriyo mu transfer edildiMerhaba,hayırlısı olsun öncelikle hiç belli olmaz ama bana tek gibi de geldi. Benim 14. Gün 1200 dü ama yine de ikiz değildi hatta 17. Gün 5000 i geçti inşallah Allah gönlünüze göre verir tek çift hiç fark etmez yeter ki olsun
merhaba sizin de mi çift embriyo transfer edildiBenim 10.gün degerim 600dü ama tek bebiş geldi , 50lerde nasıl ikiz aklınıza geldi anlamadım , ultrasonda belli olur en doğrusu
Tek mi transfer edilmişti pekiAlakası yok bemim 40 lardan 240 lar oldu 2 günde 6 kat ama tek
5. Gün embriyosu beta hCG değeri yüksek çıkıyormuş demişti doktorum acaba ikiz mi diye endişeliyim alıkcasıMerhaba,hayırlısı olsun öncelikle hiç belli olmaz ama bana tek gibi de geldi. Benim 14. Gün 1200 dü ama yine de ikiz değildi hatta 17. Gün 5000 i geçti inşallah Allah gönlünüze göre verir tek çift hiç fark etmez yeter ki olsun
Normal oldu benim canım ama acayip şekilde hızla artıyordu ama 1 tanecik hatta annemde ikiz olmuş kesin ikiz dedim ama 1 taneymişTek mi transfer edilmişti peki
İstemiyor musun ikiz masrafdan dolayı mı zor olur diye5. Gün embriyosu beta hCG değeri yüksek çıkıyormuş demişti doktorum acaba ikiz mi diye endişeliyim alıkcası
Anladım teşekkür ederim tüp bebek de sanırım durum farklıNormal oldu benim canım ama acayip şekilde hızla artıyordu ama 1 tanecik hatta annemde ikiz olmuş kesin ikiz dedim ama 1 taneymiş
Hayır bir oğlum var zaten açıkçası evet 3. Denemem olduğu için doktor kendi koydu artıkİstemiyor musun ikiz masrafdan dolayı mı zor olur diye
Sağlıklı olsun yeterki bence ikiz değil içime doğduHayır bir oğlum var zaten açıkçası evet 3. Denemem olduğu için doktor kendi koydu artık
İnşallah hayırlısı ama istemiyorum açıkçası Allah isteyene nasip etsin yorumlardan takip ediyorum ama değerleri bu şekilde olan ikiz gibi var mı fikri olanSağlıklı olsun yeterki bence ikiz değil içime doğdu
Tek embriyo transferi yapıldıMerhaba çift embriyo mu transfer edildi
merhaba sizin de mi çift embriyo transfer edildi
Teşekkür ederimTek embriyo transferi yapıldı