12 gün adet gecikmesi

cscscs

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Ağustos 2016
129
133
53
35
Merhaba arkadaşlar. Ben 8 ay önce bebeğimin kalbi durduğu için kürtaj oldum. Daha sonra 4 ay düzenli adet oldum. Ama temmuzda 2 gün, ağustosta 6 gün bu ay ise 12 gün adetim gecikti.
Doktora gittim kan testi yaptı. ultrasonla baktı kist falan yok dedi. Adet söktürücü verdi ama bebek istediğim için kullanmadım. Çarşamba günü tekrar doktora gideceğim.
Yapışıklık falan olabilir mi diye düşünüyorum ama adet olduğumda az değil baya kanama oluyor. İçimi rahatlatacak birileri var mı. Neden bu kadar gecikir. Tekrar hamile kalabilir miyim???

Kan testinde bi şey çıkmamış ne zaman doktora gittiniz tekrar test yapsanız

Adet düzensizliği olabiliyor kürtajdan sonra. Dr bişey yok dediyse takmayın kafanıza stres yapmış da olabilirsiniz bu sebeple de düzensizlik olmuş olabilir

Adet düzensizliği olabiliyor kürtajdan sonra. Dr bişey yok dediyse takmayın kafanıza stres yapmış da olabilirsiniz bu sebeple de düzensizlik olmuş olabilir
Ama kürtajdan sonra 4 5 ay düzenli oldum. Sonradan düzenim bozuldu. Bu şekilde olması normal mi acaba.

Kızlar benim gibi pko sorunu olmayıp adeti geciken olmadı mı hiç. Bugün 15.gün ve hala adet olmadım. Doktor nasıl bir tedavi uygular bu duruma acaba. Adet söktürücü falan kullanmak istemiyorum

Kızlar benim gibi pko sorunu olmayıp adeti geciken olmadı mı hiç. Bugün 15.gün ve hala adet olmadım. Doktor nasıl bir tedavi uygular bu duruma acaba. Adet söktürücü falan kullanmak istemiyorum
Selam benim de bugün gecimemin 8. günü iki test yaptım negatif, geçen hafta doktora gittim bir sorun yok regl gecikmesi bir haftaya kadar normaldir dedi. Bugün maydanoz suyu içeceğim belki tekrar doktora da giderim. Çok tuhaf hayatımda bu kadar gecikmedi hiç, hamile olsam da bilirdim.

Benim de iki günden fazla gecikmezdi. Ama geçen ay 6 gün gecikti. Bu ay da 15.günüm ve ancak bugün adet olmaya başladım.
Tam yarın doktora gidecektim ki kanama başladı artık 2. gün gidip hormonlarıma baktırayım bari
Bu arada hamilelik planlıyorsanız gecikme olduktan sonra hamilelik şansı artıyormuş. İyi yönden bakmak istiyorum. Bakarsın diğer ay hamile kalırım

Benim de bugün başladı şükür :) senin adına sevindim umarım gelecek ay hamile kalırsın :) bilmiyordum bunu teşekkür ederim.

Kızlar yardımmmm.geçen ay 22 günde adet oldum bu ay 26 günde adet oldum bu adet düzensizliği mi oluyor .önceden hiç önemsemezdim günleri 1 yıldır vajinusmusla uğraştım yendim bir ay oldu bunu yemeli şimdi bebek düşünüyorum .adet düzensizliği oluyor mu bu kadar günler doktora gitmeliymiyim böyle olanlar var mı

Merhaba canım, şuan galiba 7 aylık hamilesin Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin :) Peki gerçekten böyle mi oldu? Adetlerin gecikti sonraki ay hamile mi kaldın?

Merhaba canım, şuan galiba 7 aylık hamilesin Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin :) Peki gerçekten böyle mi oldu? Adetlerin gecikti sonraki ay hamile mi kaldın?
Evet canım gecikmeden sonra adet olmuştum diğer adetimde ise hamile olduğumu öğrendim. Sen de düşünüyorsan gecikme yaşadığın ay sonrası yumurtlama testi kullan. Ben öyle yapmıştım iki günde bir ilişkiyle hamile kaldım çok şükür. Darısı başınıza inşallah

Ya hemen cevap vermişsin çok sağol canım benim :) valla bir umut heyecan geldi bana, peki sence aslan pençesi çayı da içeyim mi faydası olur mu? Yumurtlama testleri her gün mü yapılıyo?

Ya hemen cevap vermişsin çok sağol canım benim :) valla bir umut heyecan geldi bana, peki sence aslan pençesi çayı da içeyim mi faydası olur mu? Yumurtlama testleri her gün mü yapılıyo?
Yumurtlama testini adetin 10 günü falan başlayarak yapmıştım ben. Renk koyulaşınca sabah akşam yaptım. Birde senin dediğinden değil de hayıt tohumu da demleyip içmiştim 10gün kadar. Onu aslında adet olmak için içmiştim ama belki etkisi olmuştur bir araştır istersen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…