• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

12 DEV Adama tesekkürler

BenPia

Queen
Kayıtlı Üye
8 Nisan 2008
4.850
18
318
Almanya
Türkiye'den dev başarı: 82-83. Ev sahipliği yaptığı Dünya Şampiyonası'nın yarı finalinde Sırbistan'ı 83-82 yenen 12 Dev Adama finale yükseldi. Milliler yarın finalde ABD karşısına çıkacak.

mükemmeellerdi kerem tunçeri ve semih her zamanki gibi bombaydılar heyecanlaaaaa izlediiiiiiiim umarım abd yide halt ederiiiiiiiiz teşekkürleeeeeeeeeer 12 dev adam

hüzünlü gecen bu bayram gununde bize bu mutlulugu,heycani yasattigi icin tesekkürler..
son 5 sanide keremin basketi...allahim inanilmazdi..son saniyeler one gecince macin basindan beri ilk defa gectigimiz icin sevindim fazla sürmedi.. ama basketbol bu bitene kadar ümitler bitmez.. ve öylede oldu..bence avrupanin en iyi takimi sirbistani yenmek büyük basari..tebriklerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Mükemmel bi maçtı Keremin son 2liği ve Semihin son bloğu harikaydı tebrikler 12 dev adam HARİKASIN TÜRKİYEturkbayragiturkbayragiturkbayragi

süperlerdi...
bir ara şu topda ne sinir,bizi azıcıkda olsa sevmez mi dedim ama çok şükür sonu güzel oldu....
kerem,süperdi son basket...
sositososito
yarın bu kadar yüreğimiz ağzımıza gelmez inşallah:Saruboceq:
tebrikler...alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

yarin pek ümidim yok benim acik ara kaybedebiliriz..ammaaaaa bu 2lik bile olsa bu sampiyonanin sonu mükemmmmmeell bir sonuc... tabiki gönül ister 1.ligi

lisansli basketbolcu benim minigim,oglum 2 dk sevindi, cak yapti, zafer isareti , peace isareti fln gayet cool gitti yatti yaaaaa... sevincimi yasiyamadim kostum buraya

12 dev adama bu duyguları yaşattıkları için binlerce kez teşekkür ederim. her nekadar ntv den başka hiç bir kanalda bu mutluluğumuzu paylaşan olmasa da bu konuyu açan pia arkadaşımıza da binlerce kez teşekkür ederim. dilerim yarında bizim için güzel ve heyecanlı geçer. iyi şanslar 12 dev adam....

hayatımda hiç bu kadar komik bir maç izlememiştimmm:dance:
gül gül öldümmm:teytey::teytey:
akrabalarımız da gelmişti hep beraber izledik
semih bi topu kaçırıyo hemen başlıyolar:" hay... yer cücesi(?) bişeyi atamıyosun adamlarda boy var elini attın mı top içeri giriyo":tomato:
sonra semih basket atıyo bu sefer de" aslanım benim beee işte budur bee var ya bu semih de olmasa naparız"(?):hooray:

12 dev adamımımızı yürekten kutluorum bize bu sevinci bu gururu yaşattıkları için hepsine ayrı ayrı teşekkür ediorum

maçın başından beri eşime dedim biz bu maçı 1 sayı farkla yeneceğiz nitekim öylede oldu

tebrikler 12 dev adam

maçın başından beri eşime dedim biz bu maçı 1 sayı farkla yeneceğiz nitekim öylede oldu

tebrikler 12 dev adam

aynı şeyi bende söyledim biliyormusunkaydirigubbakcemile3
gurur duydum hepsinden bu gece kazansalarda kaybetselerde gönlümde şampiyonlar:hooray::hooray::hooray::hooray::hooray::hooray::hooray:
12 dev adamımıza başarılar yolları şansları açık olsun
dualarımız onlarla:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

futbolda dunya kupasina katilamasalar bile basketbolda turkiye tum dunyaya YINE kendini kanitladi.. tebrikler dev adamlar
TURKLER UCUYOguclubacismileturkbayragi

dünya 2.ligine üzülicek halimiz yok diymiiiii hihoyyythihoyyythihoyyyt

tesekkürler tesekkürler tesekkürler

ayrica litvanyanin 3. olmasinada cok sevindim

kooccaaman teşekkürler onlara başardıkları şey en az birinci olmak kadar güzel bi duygu teşekkürler 12 ''dev'' yürekli adam

uh ah dev adam ooooniki dev adam :)
aynı başarıyı eurobasket 2011 de de bekliyoruz
tabi 1. olarak turkbayragi

aldıkları abartı primler ve vergilerimizden 28 milyon dolardan sonra pek sevimli gelmiyor bana 12 dev adam

oysa yarıfinal maçlarını dinleyebilmek için şehirlerarası yolda benzinciye çekmiştik arabayı ne sinerji yapmıştım..

Back