Bence çok güzel mamadan vazgeçmesi yani bu zamanda vazgeçmesi.. İçmesin zaten bu saatten sonra kuzenim 3 yaşına kadar içti zorla bıraktırdılar normal beslensin artık.. Pastörize süt verebilirsin 1 yaşına gelmiş zaten.. Boşver mamaya zorlamaHanımlar kızım 12 aylık olacak 15 gün sonra hipp organic combiotic formül toz mama kullanıyoruz 2 aylıktan beri. Gayet güzel içiyordu son 4 gün ağzına surmuyo midesi kalkıyor biberonu getirince onunla uyuyordu ne yapicam bilmiyorum tamamen bıraksam mi mamayi artik ne vericem yerine market sütü veriyormus çocuklarına arkadaslarim ama ben vermek istemiyorum market sütü bir yandan da diyorum ki çok mu abartiyorum
Mama markasını değiştirebilirsiniz. Ve artık ek gıda artmalı normal gıdaya geçmeli yavaştan. İstemiyorsa zorlamayınHanımlar kızım 12 aylık olacak 15 gün sonra hipp organic combiotic formül toz mama kullanıyoruz 2 aylıktan beri. Gayet güzel içiyordu son 4 gün ağzına surmuyo midesi kalkıyor biberonu getirince onunla uyuyordu ne yapicam bilmiyorum tamamen bıraksam mi mamayi artik ne vericem yerine market sütü veriyormus çocuklarına arkadaslarim ama ben vermek istemiyorum market sütü bir yandan da diyorum ki çok mu abartiyorum
Market sutu olmaz 18 aydan sonra mamayi birakmalisin. Doktorlari takip edin. Arkadasin yanlis yapiyor. Mama ile sütün icinde ayni vitamin mineral vs mi var ? Baska bir mama markasi dene su an dis donemi olabilir yani istahsizdirHanımlar kızım 12 aylık olacak 15 gün sonra hipp organic combiotic formül toz mama kullanıyoruz 2 aylıktan beri. Gayet güzel içiyordu son 4 gün ağzına surmuyo midesi kalkıyor biberonu getirince onunla uyuyordu ne yapicam bilmiyorum tamamen bıraksam mi mamayi artik ne vericem yerine market sütü veriyormus çocuklarına arkadaslarim ama ben vermek istemiyorum market sütü bir yandan da diyorum ki çok mu abartiyorum
Ek besinlerle doyuracagini dusunuyorsan okeyMarket sutu olmaz 18 aydan sonra mamayi birakmalisin. Doktorlari takip edin. Arkadasin yanlis yapiyor. Mama ile sütün icinde ayni vitamin mineral vs mi var ? Baska bir mama markasi dene su an dis donemi olabilir yani istahsizdir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?