• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

12 aylık bebeğim mamadan tiksindi

gizemdm27

Üye
Kayıtlı Üye
30 Ekim 2023
24
6
6
34
Hanımlar kızım 12 aylık olacak 15 gün sonra hipp organic combiotic formül toz mama kullanıyoruz 2 aylıktan beri. Gayet güzel içiyordu son 4 gün ağzına surmuyo midesi kalkıyor biberonu getirince onunla uyuyordu ne yapicam bilmiyorum tamamen bıraksam mi mamayi artik ne vericem yerine market sütü veriyormus çocuklarına arkadaslarim ama ben vermek istemiyorum market sütü bir yandan da diyorum ki çok mu abartiyorum

Yaşı gelmiş, artık normal yemeklerle besleyebilirsiniz. İnek sütü günde 1 bardak içebilir

İnek sütü veriliyor çocuklara doktorlar bir bardak kadar tavsiye ediyorlar. Pastorize sütlerden verebilirsiniz

Hanımlar kızım 12 aylık olacak 15 gün sonra hipp organic combiotic formül toz mama kullanıyoruz 2 aylıktan beri. Gayet güzel içiyordu son 4 gün ağzına surmuyo midesi kalkıyor biberonu getirince onunla uyuyordu ne yapicam bilmiyorum tamamen bıraksam mi mamayi artik ne vericem yerine market sütü veriyormus çocuklarına arkadaslarim ama ben vermek istemiyorum market sütü bir yandan da diyorum ki çok mu abartiyorum
Bence çok güzel mamadan vazgeçmesi yani bu zamanda vazgeçmesi.. İçmesin zaten bu saatten sonra kuzenim 3 yaşına kadar içti zorla bıraktırdılar normal beslensin artık.. Pastörize süt verebilirsin 1 yaşına gelmiş zaten.. Boşver mamaya zorlama

Mama markasını değiştirebilirsiniz. Ve artık ek gıda artmalı normal gıdaya geçmeli yavaştan. İstemiyorsa zorlamayın
Mama bozulmuş da olabilir

Market sutu olmaz 18 aydan sonra mamayi birakmalisin. Doktorlari takip edin. Arkadasin yanlis yapiyor. Mama ile sütün icinde ayni vitamin mineral vs mi var ? Baska bir mama markasi dene su an dis donemi olabilir yani istahsizdir

Market sutu olmaz 18 aydan sonra mamayi birakmalisin. Doktorlari takip edin. Arkadasin yanlis yapiyor. Mama ile sütün icinde ayni vitamin mineral vs mi var ? Baska bir mama markasi dene su an dis donemi olabilir yani istahsizdir
Ek besinlerle doyuracagini dusunuyorsan okey

Back