• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

12 aylık Bebeğim ağlıyor

sirbaz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Aralık 2011
1
0
86
Bursa
Kızlar 1 yaşında bebeğim var. Diş çıkarıyor ve surekli geceleri ağlıyor huzursuz saat 4 lere kadar uyumuyor.
Hastaneye gidiyoruz birsey yok dis icin oldugunu soluyorlar.
Yahu bu herkesin basına geliyormu
Kafayı yicem bizim cocukmu bole yardim edin nolur tecrubeli. Anneler yardim etsin.
 
Yakın zamanda aşı yaptırdıysanız onun huzursuzluğunu da yaşıyor olabilir. Dişle birleşince hırpalanmıştır yavrucak.
 
Allah yardım etsin
Kehribar kolye deneseniz bi.
Memnun insan çok.
Bir de diş ağrısı için jeller vsr diş etlerin sürseniz?
 
Gayet normal hiç ağlamadan çocuk büyür mü
Neden kadınlar tez yaşlanıyor hep çocuk meselesinden, bunuda böyle bilin
 
Benim 15 aylık kızım da çok ağlıyor halen devam aglamalara. Poposuna vs baktınız mı pişik olabilir belki yakın zamanda kabız olduysa makatı çatlamış olabilir tahlil yaptırdınız mi belki enfeksiyonu olabilir. Ağzı var dili yok oram buram ağrıyor diyemediği için kendini ağlayarak ifade ediyor. Sakin kalmayı deneyin çünkü başka türlü atlatamazsiniz bu süreci.
 
Benim bebegim de 13 aylik. Geceleri uyumuyor. Aksamlari 1-2 saat uyuyor. Sonra sabah 4-5 e kadar uyanik. Herseyi denedim. Faydasi yok.Uykusuz ruh gibi dolasiyorum 13 aydir
 
Benim bebegim de 13 aylik. Geceleri uyumuyor. Aksamlari 1-2 saat uyuyor. Sonra sabah 4-5 e kadar uyanik. Herseyi denedim. Faydasi yok.Uykusuz ruh gibi dolasiyorum 13 aydir
Gündüz uykuları nasıl. Bir günlük uyku düzeninizden bahsedebilir misiniz. Gecesiyle gündüzünü bir birine mi karıştırdınız acaba.
 
Gündüz uykulari iyi. Aksam kacta uyursa en fazla 2 saat uyur sonra sabaha kadar uyanik. Uyutmak istiyorum. Ayakta salliyorum. Uyumamak icin agliyorlar.
Not:ikiz bebeklerim var. Ikisininde uyku düzeni berbat. Biri aglayinca digeri de agliyor.
 
Back