12+6 cinsiyet tahmini yapar mısınız kızlar 🙏🏻🥰

• Erkek

OY: 2 11,1%
  • Kız

OY: 16 88,9%

• Ankete Katılan
    18

Gmzrr0

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2018
191
142
31
Kızlar 12+3 te doktora gittim 12+6 göründü ölçümleri normal çıktı ikili için test verdim ama cinsiyeti söylemedi doktor 16 yi bekleyelim dedi 🙈 ama ben merak ediyorum . Var mı aranızda anlayan tahmin edebilen 🙏🏻

Eklentiler

• IMG_20240517_115820.jpg
    IMG_20240517_115820.jpg
    140,5 KB · Görüntüleme: 310
Kızlar 12+3 te doktora gittim 12+6 göründü ölçümleri normal çıktı ikili için test verdim ama cinsiyeti söylemedi doktor 16 yi bekleyelim dedi 🙈 ama ben merak ediyorum . Var mı aranızda anlayan tahmin edebilen 🙏🏻
Bence de kız ☺️

Evet şu pozisyonda pipi görünürdü bence de 🙈
Aşağı doğru kaviste bı doluluk olmasımı gerekiyo erkek olduğun da . İnternetten bakıyorum haftaya uyumlu ultrasonlara bı türlü denk gelemedim . Çok sağolun sizde yorumunuz için 🍀🤍

Bence kiz erkek okubca hemen söylüyorlar kizda 16ya kadar bekliyorlar

Bence kiz erkek okubca hemen söylüyorlar kizda 16ya kadar bekliyorlar
Bende hep öyle duydum ama benim doktor herkese 16 da zarf içinde veriyormuş o yüzden ilk soyledigim de bile bakalım ama 16 da öğreneceğiz diye belirtti 🙈 herkes kız diyorken erkek çıkıyormuş 😂😂😂

Bende hep öyle duydum ama benim doktor herkese 16 da zarf içinde veriyormuş o yüzden ilk soyledigim de bile bakalım ama 16 da öğreneceğiz diye belirtti 🙈 herkes kız diyorken erkek çıkıyormuş 😂😂😂
Valla benim doktorda 16bda soyluyormuş dedi arkadaşlarim bana 12de bi hafta sonra gel dedi o gün gordu bi hafta sonra erkek dedi 🤣 suan 21 aylik minik bir dana🤣

Ay ben kesinlikle erkek hissettim. Erkek diyorum.

Valla benim doktorda 16bda soyluyormuş dedi arkadaşlarim bana 12de bi hafta sonra gel dedi o gün gordu bi hafta sonra erkek dedi 🤣 suan 21 aylik minik bir dana🤣
Bende haftaya kontrole geleyim belki belli olur dedim net bı sekilde yine 16 yi bekliycez dedi. Hayırlı olsun oğlunuz. Biran önce öğrenip onun için birşeyler yapmak istiyorum telaşım bu yüzden aslında 🙈 birde 2 kayıp sonrası ilkkez bu kadar ilerleyip bu duyguları yaşadım inşallah böyle heyecanla sağlıkla ilerler hepimizin hamileliği 🤍🍀

Bende haftaya kontrole geleyim belki belli olur dedim net bı sekilde yine 16 yi bekliycez dedi. Hayırlı olsun oğlunuz. Biran önce öğrenip onun için birşeyler yapmak istiyorum telaşım bu yüzden aslında 🙈 birde 2 kayıp sonrası ilkkez bu kadar ilerleyip bu duyguları yaşadım inşallah böyle heyecanla sağlıkla ilerler hepimizin hamileliği 🤍🍀
Seni çok iyi anliyorum bende 3 kayıptan sonra oyle olmuştum rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin inşallah ben genelde unisex renkler tercih etmistim biz 3 arkadaş ayni hamile kaldik biri farkli doktora gidiyordu ona kiz dediler vuda alisveris yapti detayli ultrasonda erkek demişler vi de degişim ile uğraşmişti o zaman😬 o yüzden geç olsun güc olmasin🙏

Seni çok iyi anliyorum bende 3 kayıptan sonra oyle olmuştum rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin inşallah ben genelde unisex renkler tercih etmistim biz 3 arkadaş ayni hamile kaldik biri farkli doktora gidiyordu ona kiz dediler vuda alisveris yapti detayli ultrasonda erkek demişler vi de degişim ile uğraşmişti o zaman😬 o yüzden geç olsun güc olmasin🙏
Benimde şuan 2 arkadaşım daha hamile onlar 20.haftadalar ve onlarında 17 de belli oldu kız ikiside . O yüzden benimki erkektir üçümüz de kız değilizdir diyoruz ama bakalım. Ever unisex şeyleri seviyorum bende daha düz çizgili minik figürlü. Öyle almaya başlayacağım zıbın ve hastane çıkışı olarak 😊

Hiç bir teorim yok ama cinsiyet olarak ne tahmin ettiysem 90% çıktı. Tabi tesadüfte olabilir.
İnşallah hayırla sağlıkla gelir. Siz nezaman öğreneceksiniz net? Merak ettim😁
Amin inşallah teşekkür ederim 🤍🍀 3 hafta sonra net olarak söylerim dedi. 6-7 Haziran dan bahsetti ama bayram haftası giderim belki ailemle birlikte öğreneyim diye çünkü 1 hafta zarfı açmadan durabilir miyim bilmiyorum🙈😊

X