- 8 Ağustos 2023
- 5.474
- 5.666
-
- Konu Sahibi Lady Guinevere
Erkek gibiBizi de yorumlar mısınEki Görüntüle 3459165
Doktor ses etmediyse emin olamadığındandır, üç ay bitiminde erkekler belli oluyor %90 oranla….
Bence kız beybi
Erkek hissettim :)Beni de yorumlar mısın :)
Eki Görüntüle 3459166
Bende yeni ogrendim oglum olacagini ve bizimkide cok haraketliydi hic durmuyor hala da oyle ben erkek hissettim allah kalbine gore versininşallahilk bastan beri hepimiz erkek hissediyoruz ama kızım olsun da çok isterim
ne kadar doğru dedin benimki de erkek ve inanılmaz hareketli yani uykudan uyandırıyor hareketleri ne zaman uyuduğu uyandığı o kadar belli kiBende yeni ogrendim oglum olacagini ve bizimkide cok haraketliydi hic durmuyor hala da oyle ben erkek hissettim allah kalbine gore versin
Evet benim ikinci hamileliğim ve kızım böyle değildi bende hep oğlan hissettim bence annelerin içine doğuyorne kadar doğru dedin benimki de erkek ve inanılmaz hareketli yani uykudan uyandırıyor hareketleri ne zaman uyuduğu uyandığı o kadar belli ki
Yorumlar mısın
yorumlar mısınFotii nerede fotii
Benim ki ne sizce ??Kız gibi geldi bana da
Rica etsem banada bakar mısınızBu minnoş bence kiz.
Rica etsem banada bakar mısınız
Cinsiyetin belli oldu mu kız? Kaç haftalık oldunKızlar anlayanlar cinsiyet tahmini yapabilir mi?bebek ultrasonda cok hareketli olduğu için esim sakasına erkek galiba falan dedi ama doktorumuz hiç yorum yapmadı hatta duymamış gibi yaptı cinsiyet konusunu
cinsiyet benim için tabii ki önemli değil ama insan merak ediyor ve bir an önce bebişime bir seyler almak istiyorum açıkcasısizcee??
17 oldumCinsiyetin belli oldu mu kız? Kaç haftalık oldun
Haha o iki kişiden biri benim,bu postuna degil de digerine yazmistim sanırım17 oldumvalla 2 kişi doğru bilmis sadece bebek erkek
amin hepimize inşallahHaha o iki kişiden biri benim,bu postuna degil de digerine yazmistim sanırımama dedim sana benim ultrason fotoğrafıma çok benziyor erkek diye. Hadi hayırlısı olsun sağlıkla kucağına almak nasip olur inşallah
Belli oldumu cinsiyet neymiş merak etttim.Kızlar anlayanlar cinsiyet tahmini yapabilir mi?bebek ultrasonda cok hareketli olduğu için esim sakasına erkek galiba falan dedi ama doktorumuz hiç yorum yapmadı hatta duymamış gibi yaptı cinsiyet konusunu
cinsiyet benim için tabii ki önemli değil ama insan merak ediyor ve bir an önce bebişime bir seyler almak istiyorum açıkcasısizcee??