- 6 Mart 2024
- 8.836
- 7.517
- 28
-
- Konu Sahibi Lady Guinevere
yaa inşallahPek anlamadım ama kız hissettim.
inşallahKız gibi geldi bana da
ayy inşallah.Doktor ses etmediyse emin olamadığındandır, üç ay bitiminde erkekler belli oluyor %90 oranla….
Bence kız beybi
Kızımda 16.hafta da ögrenmistim.Oğlumda 11.haftada söylemisti doktorum.Bir ara ultrasondan cinsiyet ögrenmeye fena sarmıstım sivrilik yukarı dogruysa erkek paralelse kız diyorlardı ona göre de baktıminşallahilk bastan beri hepimiz erkek hissediyoruz ama kızım olsun da çok isterim
inşallahSağlıkla gelsinler inşallah
amin hepimizin evlatlarına Allahım sağlık, huzur versin önemli olan o zatenKızımda 16.hafta da ögrenmistim.Oğlumda 11.haftada söylemisti doktorum.Bir ara ultrasondan cinsiyet ögrenmeye fena sarmıstım sivrilik yukarı dogruysa erkek paralelse kız diyorlardı ona göre de baktımsaglıkla gelsin insallah
Erkek gibiKızlar anlayanlar cinsiyet tahmini yapabilir mi?bebek ultrasonda cok hareketli olduğu için esim sakasına erkek galiba falan dedi ama doktorumuz hiç yorum yapmadı hatta duymamış gibi yaptı cinsiyet konusunu
cinsiyet benim için tabii ki önemli değil ama insan merak ediyor ve bir an önce bebişime bir seyler almak istiyorum açıkcasısizcee??
Bizi de yorumlar mısınPek anlamadım ama kız hissettim.
Bana kız gibi geldi12 haftalık hamileyim kızlar tahminde bulunacak olan varmı rica etsem , doktor tahmın de soylemedı merak ediyorum