• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek İkinci El 12-18 ay kız için yazlık kıyafet arıyorum.

• Konu Sahibi Konu Sahibi JASPE
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

JASPE

İki kız annesi :)
tek ayak cezası
Sahte Profil
Kayıtlı Üye
19 Nisan 2007
1.602
31
363
Markalı ve temiz kullanılmış her tür yazlık bakıyorum. Elinde olanlar fotoğraf paylaşirsa sevinirim.

$IMAG0085.jpg$IMAG0078.jpg$IMAG0077.jpg$IMAG0076.jpg$IMAG0075.jpg$IMAG0080.jpg

bunlar 1 yaşa olur düşünürsen ben kendi kızım için almıştım yazın giyer diye ama yaza olmayacaklar belli senin kızının fotosunu görmüştüm bizimkinden zayıf yaza olur size.

cnm fotoları soluk cıkmıs renklerınde hıcbırınde sorun yok gayet ıyı durumdalar

pembe grili taytlı 2 ayrı takım var. onların yaş aralığı ve fiyatları nedir?

Canım 74 cm.ler yaza bize olmaz. Su an o beden zar zor oluyor.
Bondolino elbise ve uzerinde 1-1,5 yaş yazan toz pembe robasi fistolu alt kusmi fırfırlı blyzu begendim. Ancak 2 parca 9 tl olan bu kiyafetlere 6,5 tl de kargo odeyince biraz sarsıcı olur ;)). Ekleyebilecegin 12-18 ay baska kiyafet yoksa sana sadece teşekkür etmek kaliyor :(

canım 74 cm.ler yaza bize olmaz. Su an o beden zar zor oluyor.
Bondolino elbise ve uzerinde 1-1,5 yaş yazan toz pembe robasi fistolu alt kusmi fırfırlı blyzu begendim. Ancak 2 parca 9 tl olan bu kiyafetlere 6,5 tl de kargo odeyince biraz sarsıcı olur ;)). Ekleyebilecegin 12-18 ay baska kiyafet yoksa sana sadece teşekkür etmek kaliyor :(

anladım canım ben bi karıştırıyım dolapları vardır bişeyler belki ama şöyle söyleyeyim biz burdaki kıyafetlerin hepsini 18-22 ay döneminde kullandık kızın aşırı kilolu değilse çogu olur diye düşünüyorum yinede karar senin tabi

$2013-12-18 00.26.37.jpg

evet canım bu kısa kol sadece yıkandı annem sağolsun etiket affetmez:))

elimde birkaç ürün daha var beklerseniz fırsat bulunca eklicem

şuan kapıda ödeme hesabım yok yarın çıkabilirsem bi görüşeceğim..

Son düzenleme:
Back