- Konu Sahibi rafadantayfa
-
cnm bende var ama 5 tane çıkmayabılır gormek ıstersen yuklıyım fotoTeşekkür ederim örgü istemiyorum birde en az 5 tane alıcam bulursam hepsini aynı kişiden almak istiyorum triko yada penye olabilir.
Teşekkür ederim örgü istemiyorum birde en az 5 tane alıcam bulursam hepsini aynı kişiden almak istiyorum triko yada penye olabilir.
Evet fotoğraf eklerseniz görmek isterim bir kişiden en azından 3 tane olursa iyi olur
Fotoğrafları görürsem beğenirsem almak isterim.
mail attım size
gördüm hepsi çok güzeller ama fermuarlı olması beni düşündürdü çıtçıtlı yada düğmeli hırkanız yok dimi birde bedenleri nedir?
Her türlü önü düğmeli yada çıtçıtlı üst olabilir
Penye hırka triko hırka üst eşofman yada üst önü düğmeli pijama olabilir.
Canım bende olanlar bunlar. 1-2 yaş hepsi. Beğenirsen konuşalım.
Eki Görüntüle 860825 Eki Görüntüle 860822 Eki Görüntüle 860823 Eki Görüntüle 860821 Eki Görüntüle 860820 Eki Görüntüle 860824 Eki Görüntüle 860826 Eki Görüntüle 860827
Eki Görüntüle 861292 Eki Görüntüle 861293 istediğiniz fotoğrafları ekledim biri 74 cm olan(çıt çıtlıymış:) diğeri baktığınız mor olan.Düşünürseniz ikisini 15tlden verebilirim.
Off arada çok çok fark varmış
Ben çok fark yoksa diğer beğendiklerimide almak istiyordum ama çok büyükmüş onlar bu durumda tek ürün için kargo vermiyim sizede zahmet verdim teşekkür ederim.
Rica ederim inşallah bulursunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?