Merhaba. .chico takım satıldı mı acaba. .almak istiyorum... etiketi üzerinde olan...otuzbese birakirmisiniz...ciddi alıcıyım..hoşçakalin..
merhaba size özelden yazdım.Merhaba. .chico takım satıldı mı acaba. .almak istiyorum... etiketi üzerinde olan...otuzbese birakirmisiniz...ciddi alıcıyım..hoşçakalin..
canım açık mavi olan satıldı laciverti alabilirsin kalıbı büyük değil giydirebilirsin bende sana özelden mesaj atmıştım:)Chicco montlar elinizdemi hala almak istiyorum da kakıbı cokmu büyük oğlum henüz yaşına girmedi
canım açık mavi olan satıldı laciverti alabilirsin kalıbı büyük değil giydirebilirsin bende sana özelden mesaj atmıştım:)
Özelden mesaj yazdım canım
Özelden mesaj yazdım canım
Sağıl canım ayakkabı vs de bekliyoruz senden :)Arkadaşlar chicco açık mavi mont satıldı.Montu alanFersude arkadaşım oğluşuna iyigünlerde giydirsin:))
bu takım satılmadıysa fiyatta birşeyler yaparsanız almayı duşunuyorumChicco eşofman hiç giyilmedi etiketi üstünde,18 ay ama daha fazlada giyilebilir,fiyatı 50 tl, 80 tl'ye almıştım,hediyede geldiği için giydirmeye fırsat olmadı.
merhaba size özelden yazdımbu takım satılmadıysa fiyatta birşeyler yaparsanız almayı duşunuyorum
Montumuzu aldık ve cok beğendik teşekkürler :) cok memnun kaldım arkadaşlar yepyeni bir montumuz oldu herkese tavsiye ediyorum sizden güvenle alış veril yapabilirler :)merhaba size özelden yazdım
güle güle giysin oğluşun,çok teşekkür ederim:)Montumuzu aldık ve cok beğendik teşekkürler :) cok memnun kaldım arkadaşlar yepyeni bir montumuz oldu herkese tavsiye ediyorum sizden güvenle alış veril yapabilirler :)
rica ederim canım,beğendiğine sevindim,iyi günlerde giysin oğluşun:)Montumuz ve şirin tulumumuz dün 2 de kargoya verildi bugün 11:30 da elimize ulaştı
Mis gibi kokuyor tertemiz kusursuz üstelik etiketi üstünde hediyesiyle gönderilmişti
Cidden teşekkür ediyorum !!!!
arkadaşlar, yeni montumuzu ekliyorum.Oshkosh marka kışlık mont etiket 18 ay ama kalıbı büyük 2 yaşına kadar giydirilebilir. 2.resim içliği soğuk havalar için ideal daha iyi havalarda ayrı kullanılabilir,yani ikiside ayrı mont olarakda kullanılabilir.Beraber fiyatı 40 tl ayrı ayrı 35 tl-15 tl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?