Canim hepsi guzel ama markali oldugu icin olsa gerek bana pahali geldi.fiyatlar duserse benim haberim olsunarkadaşlar,markalı temiz ve kaliteli ürünleri satıyorum.Zeyland mevsimlik montları şimdi çok rahat giydirebilirsiniz.Bahar ve sonbahara ideal..Kışa hazırlık Chicco montlarınız hazır olsun.Kanz takımlar çok kullanışlı etiket 18 ay ama ben 23 aya kadar giydirdim.yanına biriki takım daha kışı geçirirsiniz.İdil baby kadife takım çok cici..
Canim hepsi guzel ama markali oldugu icin olsa gerek bana pahali geldi.fiyatlar duserse benim haberim olsun
arkadaşlar,markalı temiz ve kaliteli ürünleri satıyorum.Zeyland mevsimlik montları şimdi çok rahat giydirebilirsiniz.Bahar ve sonbahara ideal..Kışa hazırlık Chicco montlarınız hazır olsun.Kanz takımlar çok kullanışlı etiket 18 ay ama ben 23 aya kadar giydirdim.yanına biriki takım daha kışı geçirirsiniz.İdil baby kadife takım çok cici..
Canim hepsi guzel ama markali oldugu icin olsa gerek bana pahali geldi.fiyatlar duserse benim haberim olsun
Kanzdan geçtiğimiz haftasonu 12 liraya swetler 35 e iki mont aldım sezen sonu indiriminden nihayetinde ikinci el satıyorsunuz markada olsa fiyatlari indirin bence.
Kanz takım kırmızı sweat-shırt 10 tl,lacivert kışlık pantolon az giyilmiş,temiz,15 tl
Kanz takım lacivert sweat-shırt 10 tl,krem kışlık pantolon az giyilmiş,temiz 15 tl
kanz takımları almak istiyorum
Chicco kışlık açık mavi thermal mont etiket 12 ay ama 18 aya kadar giyilebilir,temiz,az giyildi,fiyatı 35 tl
Zeyland minimio mevsimlik mont lacivert çok kullanışlı,az giyildi 18 ay fiyatı 35 tl
Zeyland minimio mevsimlik mont krem çok kullanışlı,az giyildi,18 ay fiyatı 35 tl
Chicco lacivert ısıyı terletmeden koruyan mont 12 ay ama 18 aya kadar giyilebilir,temiz az giyildi,fiyatı 35 tl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?