• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

12-12-2012 de geliyormuş bebeğim :)

betulmeva

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Nisan 2010
166
3
96
İstanbul
mart 6y dı son adetim nisan gelmeden belirtilerim başladığı için doktora gittim ozaman sadece yapı olusmustu buğün doktorum onun susam kadar olduğunu tam 4 haftalık olduğunu söyledi adınıda susam koyduk ŞİMDİLİK ama karnımın içinde felaket bi ağrı var doktora sormayı unuttum bi fikri olan varmı ? :49:

mart 6y dı son adetim nisan gelmeden belirtilerim başladığı için doktora gittim ozaman sadece yapı olusmustu buğün doktorum onun susam kadar olduğunu tam 4 haftalık olduğunu söyledi adınıda susam koyduk ŞİMDİLİK ama karnımın içinde felaket bi ağrı var doktora sormayı unuttum bi fikri olan varmı ? :49:

Merhaba ne tesadüf benim de son adetim 6mart ve dün gebe olduğumu öğrendim doktorum 18nisanda muayeneye çağırdı.inşallah sağ salim doğururuz bebişlerimizi yaa..ben biraz korkuyorum çünkü geçen haziranda 26haftalıkken erken dogum yaptım bebeğim yaşamadı aynı şeylerin olmasından endişeleniyorum.senin ilk hamileliğin mi canım?bu arada rahim kasılmaları normal ama yine de doktoruna danışsan iyi olur ihmal etme.bende şu an bi ağrı yok.ama kimisinde oluyor.sen hangi şehirdesin bu arada?

bende aralık ayında doğum yapacaklar arasına girdim :) 20-30 mart arası hamile kaldım. Şu an 5. haftamdayım sanırım.

merhaba benimde son adet günüm 5 maart ama doktor benim bebegi göremedi kan değerim 1073 cıktı 48 saat sonra tekrar bakacak kan degerime ona göre konusacak mış sizce bu durumun sebebi ne olabilir

canım benimde son adetim 5 mart bende suan 8 haftalık hamileyim Allah'ım hayırlısı ile bebeklerimizi kucagımıza almayı nasip etsin :nazar:

Back