Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tuenola bugün nasılsın canımm zorlu 1 günün daha kaldı sonra herşey daha kolay olcakk
canımmmmmmm ya çokkkkkk geçmiş olsun,yeni öğrendim ameliyat olduğunu.Heyecanla güzel burnuşuna yorum yapmayı bekleyeceğim:))
hassas bünyeli kişilerde gerçekten çok zor geçiyor nekahat dönemi...fakat burun kanamsı olması?halen devamm ediyormu kanama?
oskecim cok daha iyiyim, kahvaltımı yaptım o kadar acıkmısımki p.tesiden beri hiçbisey yememiştim 4 sise serumla beslendim:)) aclıktan olucekmisim neredeyse:)) simdi yemek yiyince biraz daha kendime geldim bide yuzum kasınıyo sanırım sisler giderken olan bir durum:)) bol su içmeye calısıyorum bide nette takılınca insan acısını unutuyor sanki:))hihoyyyt
oskecim cok daha iyiyim, kahvaltımı yaptım o kadar acıkmısımki p.tesiden beri hiçbisey yememiştim 4 sise serumla beslendim:)) aclıktan olucekmisim neredeyse:)) simdi yemek yiyince biraz daha kendime geldim bide yuzum kasınıyo sanırım sisler giderken olan bir durum:)) bol su içmeye calısıyorum bide nette takılınca insan acısını unutuyor sanki:))hihoyyyt
kıs işede gitmiyorum ya ameliyatın en iyi yanı bu oldu:))) biraz tatil yapmıs oluyorum hehe valla alemsiniz acımı unutuyorum resmen:))
pıtırcım tuonellacım tatlım:)neyapıon bakim bugunnnnn nsl gidiooooo kıs :):):):)
canim cok cok gecmis olsun ne guzel kurtuldun gelsin guzel gunlerr yuppii:) en kisa zamanda resimlerini bekliyoruz . ins istedigin buruna kavusursun..mucuksa.s.:sm_cool:
Herkese merhaba,
Bende uzun zamandır istedigim ameliyata sonunda cesaret ettim ve dun sabah 9 da Sadullah Karun tarafından ameliyat edildim:) Ne yazıkki anesteziden cok etkilendim yaklasık 12 saat suren mide bulantısı ve kusma sikayetlerim oldu. Bunun dısında doktorumdan ve hastane personelinden cok ama cok memnunum. Yuzumde pek sislik olmamakla beraber yalnızca goz kapaklarım mosmor oldu aynen mor goz farı gibi duruyor:)) bunun dısında agrım sızım yok:) hele ilk ameliyattan cıkınca burnumdan nefes alabildigimi hissetmek super bir sey:) simdilik bir adet resim ekledim gelismelerden hepinizi haberdar edecegim, Karar asamasında beni hiç ama hiç yalnız bırakmayan sevgili dostum Nem',cim basta olmak uzere Edamisracigima, Lachesiscigime ve tum diger dostlara cok ama cok tesekkur ediyorum, sevgilerimle:)
psbilmiyorumkismile: halen burnum kaniyor sizce normal mi
bende 13 de oldum.mide bulantısı bende de çok kötüydü. gözlerim mor far sürülmüş gibi. bugünde tampon alınacak bakalım ne diyecek. senin içinde çok sevindim. inşallah istediğimiz bir buruna kavuşuruz canımmmmm.Şeniz
ay su.aycım sanada tekrar cok gecmis olsun.Şeniz allahım.. o mide bulantısı olmasa ameliyat cidden zor bir surec degilmiş:)) tamponlarını ne cabuk alıyorlar yaa benim haftaya p.tesi cıkacak:x insallah cok guzel istedigimiz gibi burunlarımız olur canım:)
valla içinde silikon lu ince şey var.gazlı bez koymamış . onu alacak tabii alçı daha duracak. bugün 3 günüm. nasıl geçecek zaman bilmiyorum.