- 24 Şubat 2010
- 99
- 0
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
nem ben göremedim topik diyorsunda bulamadm?
valla sölücek bisy bulamiyorum cok güzel olmus yeni hali prensesler gibi güzel bi burnun var ince zarif sahibide öle olunca zaten ne denirki baska neseli güzel günlerde kullan canim. heee eski halinde okadar korkunc dilmis sen tahammül edemiyorm görmeye deyince ben baya meraklanmistim acaba nasl diye ama tabiki simdiki halin yakiyo
Herkese merhaba,
Bende uzun zamandır istedigim ameliyata sonunda cesaret ettim ve dun sabah 9 da Sadullah Karun tarafından ameliyat edildim:) Ne yazıkki anesteziden cok etkilendim yaklasık 12 saat suren mide bulantısı ve kusma sikayetlerim oldu. Bunun dısında doktorumdan ve hastane personelinden cok ama cok memnunum. Yuzumde pek sislik olmamakla beraber yalnızca goz kapaklarım mosmor oldu aynen mor goz farı gibi duruyor:)) bunun dısında agrım sızım yok:) hele ilk ameliyattan cıkınca burnumdan nefes alabildigimi hissetmek super bir sey:) simdilik bir adet resim ekledim gelismelerden hepinizi haberdar edecegim, Karar asamasında beni hiç ama hiç yalnız bırakmayan sevgili dostum Nem',cim basta olmak uzere Edamisracigima, Lachesiscigime ve tum diger dostlara cok ama cok tesekkur ediyorum, sevgilerimle:)
psbilmiyorumkismile: halen burnum kaniyor sizce normal mi
Canım benim geçmiş olsun çok sevindim adına umarım istediğin gibi olur benide eklermisin bu arada
tuonela,
Çok geçmiş olsun.İyi haberlerini bekliyoruz.
kızlar çok heyecanlandım.... inşallah güzel olur her şey...
bende c.tesi günü görüşmeye gidiyorum banadaaa şans dileyin benim 2. olacak
CANIM çok geçmiş olsun ..oldu bitti atlattın maşallah ..gün geçtikçe daha da güzelleşmeye hazır ol ..off o saçlarla da yakıyosun ortalığı maşallah diyorum =)))anestezi benide mahvetmişti canım uyanma kısmı daha dogrusu uyanamama kısmı bi türlü ayılamamıştım bünyeyle alakalı sende bendensin bu konuda ..mide bulantım kusmam baya olmuştu vücut atmaya calısıyo tabi ..kanamanın olması dogal korkma ..spreyi kullan arasıra icinde kurumasın nefes almakda zorlanabilirsin yoksa ..yeni fotolarını sabırsızlıkla bekliyorum . hayırlı ugurlu olsun canım a.s.
Bir tanecim benim, nasıl da korkuyyordun bak oldu da bitti ne güzel. Canım burnunun kanaması normal benim 3 günden fazla kanamıştı hatta. O morluklar ve şişlikler de çok kalmıyor ilk 3 gün şişlik oluyor sonra hızla inmeye başlıyor, edacığımın da dediği gibi spreyi ihmal etme çok öpüyorum Şeniz
Cok gecmis olsun canima.s. , umarim istedigin gibi olur
ana ohaoldumsmile ciddi mi tuonela
kardeşimin arkadaşı da söylemişti bi kere bi de sen söylüyosun
boyum bi 10 cm kadar kısa güzideden :) kilom da bi o kadar fazladır
elmacık kemiklerimdendir benzetmen :)
süper model mi
ay çok teşekkür ederim çok mersi valla utandım
yok modellikle uzaktan yakından alakam olamaz..6 kilo aldım evlendikten sonra veremiyorum
sen nasıl oldun canım?ağrın sızın var mı?