cnmmmmmmmmmmmmmm bnm yaaaaaa keşke yanında olabilseydimmm inan yalnız bırakmasdım senii..bu forumum acaip bi büyüsü var gerçekten gerçek hayattaki dostlarımdan daha iyi ve vefekar insanlarla tanıştım bunlardan biride sensin:)ben inanıyorumki çok güzel bi burnun olduuuu kusursuz hemdeeee :)hadi hemen geçsin şu bi hafta görelim buruncugu yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:):):):)
Bitanem sen su hayatta edindigim en tatlı en dost insanlardan birisin nettede tanısmıs olsak aramızdaki cekim gucu inanılmnaz birseydi:))) sen msnde olmayınca msnin bile tadı cıkmıyo yaaa:)) zaten her zaman kalben yanımda oldugunu biliyorum iyiki varsın :)
henuz) sadece goz kapaklarım mosmor oldu ve sisti :) ben anesteziden cok etkilendim 12 saat kadar kendime gelemedim vs ancak benim bunyem cidden cok allerjiktir inan herkeste aynı etkiyi yapmz bu nedennle anesteziden korkmamanı tavsiye ederim.. ameliyattan once en buyuk korkum kusmaktı, heralde herkesten cok kusmusumduray gözlerinin üzerine kırmızı far sürmüş gibisin :)
süper ya şişme yok hiç..ya da ben anlamıyorum..inşallah böyle devam eder :) hiçb böyle beklemiyordum
bünyeden bünyeye değişiyor işte
cnm geçmiş olsun.beni de eklermisin listene inşaallah sonucu istediğin gibi olur bende yeni oldum bugün 1 hafta oldu beklemedeyim bandajlarla
henuz) sadece goz kapaklarım mosmor oldu ve sisti :) ben anesteziden cok etkilendim 12 saat kadar kendime gelemedim vs ancak benim bunyem cidden cok allerjiktir inan herkeste aynı etkiyi yapmz bu nedennle anesteziden korkmamanı tavsiye ederim.. ameliyattan once en buyuk korkum kusmaktı, heralde herkesten cok kusmusumdurneden korkuyorsak basımıza geliyor gel silelim korkularımızı:))) bu arada saclarımla ilgili yorumuna cok tesekkurler! :)
çok çok geçmiş olsun kanama çok olmadıkça normal sanırım dert etme inşallah çok güzel bi burnun olur
ay tatlım benim istanbula bu yazdan sonra büyük ihtimal gelcem ve ilk işim senle buluşmak olcakkkkkkkkkkkkkkkk:sm_cool:
sabırsızlıkla bekliyorum yaaa :) burune stetigimi bekledigimden bile cok hatta!:)
bayanssulusmilenem tatlim resimlerin cok güzel cok begendim ama burnunun eski haliyle hicmi resmin yok? nasl bi fark var merak ettim dogrusu
arkadaşlık teklifimi kabul edermisiiin a.s.
ben kabul etsem olmasmı onun yerineaklinialirimsmilekaydirigubbakcemile3
olur tabiii kuşuum neden olmasın :) opuyorumnanaktan