12.04.2010 ameliyatım:)

kıslar ben sadece bir adet resim ekledim ozerl album oldugundan goremiyor olabilirsiniz arkadaslık tekliflerinize acigim:) bu arada yakın ilginize cok ama cok tesekkur ederim:) boyle bir gunde otyle cok ihtiyacımn varki ilgiye:))

cnm geçmiş olsun.beni de eklermisin listene inşaallah sonucu istediğin gibi olur bende yeni oldum bugün 1 hafta oldu beklemedeyim bandajlarla

bastan cnm teklif gönderdimmm:)eklersen benim resimlerimide görebilirsin bende sana bakim:)

Bitanem sen su hayatta edindigim en tatlı en dost insanlardan birisin nettede tanısmıs olsak aramızdaki cekim gucu inanılmnaz birseydi:))) sen msnde olmayınca msnin bile tadı cıkmıyo yaaa:)) zaten her zaman kalben yanımda oldugunu biliyorum iyiki varsın :)

ay tatlım benim istanbula bu yazdan sonra büyük ihtimal gelcem ve ilk işim senle buluşmak olcakkkkkkkkkkkkkkkk:sm_cool:

henuz) sadece goz kapaklarım mosmor oldu ve sisti :) ben anesteziden cok etkilendim 12 saat kadar kendime gelemedim vs ancak benim bunyem cidden cok allerjiktir inan herkeste aynı etkiyi yapmz bu nedennle anesteziden korkmamanı tavsiye ederim.. ameliyattan once en buyuk korkum kusmaktı, heralde herkesten cok kusmusumdur neden korkuyorsak basımıza geliyor gel silelim korkularımızı:))) bu arada saclarımla ilgili yorumuna cok tesekkurler! :)

rica ederim..uzun saçlara bayılırım cidden

bu arada buz koy demiştim zaten doktorun da..mümkünse pamuklu bezin içine krem sürüp kremli taraf içerde kalacak şekilde buzları koyup bohça gibi yapın o şekilde koyun demiş bi arkadaşıma doktor..nemlendirmesi açısından..o memnun kalmıştı bilgin olsun..

bir de krem vardı morluklarını inanılmaz aldı,şişliklerini de..jel şeklinde adı aklıma gelmiyor sorup sana haber veririm.

chelsea cigim simdi aklbumune baktım ve soka girmiş durumdayım yaaa eminim daha once cok duymussundur ama guzide durana inanılmaz benziyorsun! super model resmen yaa masallah masallah:))

çok çok geçmiş olsun kanama çok olmadıkça normal sanırım dert etme inşallah çok güzel bi burnun olur

bayanssulusmilenem tatlim resimlerin cok güzel cok begendim ama burnunun eski haliyle hicmi resmin yok? nasl bi fark var merak ettim dogrusu

bayanssulusmilenem tatlim resimlerin cok güzel cok begendim ama burnunun eski haliyle hicmi resmin yok? nasl bi fark var merak ettim dogrusu

cnm vardıda kaldırdım geri tahamül edemiyorum valla eski halini görmeye:)benim açtıgım topikte sadec burun kısmım var ordan bakabilirsin tatlım:)begenmene çok sevindim ayrıca teşkür ederim cnm bnm:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…