- 7 Temmuz 2018
- 8.486
- 17.190
- 248
- Konu Sahibi Morrmeneksee
-
Ha pardonMenekşem kendim.icin diyorum ekle diye pina katılır mi bilemedim listen bittin mi kaç kişi olduk
Kişi başı kaç düşüyor
Yer varsa ekle yoksa sorun değil kuzum ikinci turda katılırım
Tamam iyi şimdiden allah kabul etsin allah razı olsunHa pardon20 ye tamamlicam lısteyi kısı bası gunluk 600 dusecek canım
Var ekledım cano senıde boylece liste tamam,Yer varsa ekle yoksa sorun değil kuzum ikinci turda katılırım
Ne zaman başlıyoruz canımVar ekledım cano senıde boylece liste tamam,
Eline sağlık. Allah kabul etsin dualarımızı.KIZLAR LİSTEMİZ TAMAM YARIN GRUBU BAŞLATIYORUM GÜZELCE DÜZENLEYİP ILK SAYFAYA SABİTLİCEM YARIN BAŞLATTIGIMDA ETIKET YAPACAĞIM ZATEN
ESKİ USUL SIRASI GELENE BEN ÖZELDEN MESAJ ATACAĞIMM DUASINI PAYLASACAĞIM BÖYLE OLUNCA HEM DAHA İÇTEN HEMDE GRUBUN CİDDİYETLİLİĞİ SAĞLANMIŞ OLUYOR
BİRDE O KISININ DUASINI OKURKEN NICIN NE NİYETLE OKUDUGUĞUMUZU BİLİRSEK DAHA İYİ OLURPAYLASMAK ISYEMEYEN OLURSA TABIKI PAYLASMAYIZ
TOPLAMDA 20 KİŞİ OLDUK
GÜNLÜK 600 DÜŞECEK HERKESE GAYET GÜZEL RAKAM
LİSTEMİZ
Aminn canımEline sağlık. Allah kabul etsin dualarımızı.
KIZLAR LİSTEMİZ TAMAM YARIN GRUBU BAŞLATIYORUM GÜZELCE DÜZENLEYİP ILK SAYFAYA SABİTLİCEM YARIN BAŞLATTIGIMDA ETIKET YAPACAĞIM ZATEN
ESKİ USUL SIRASI GELENE BEN ÖZELDEN MESAJ ATACAĞIMM DUASINI PAYLASACAĞIM BÖYLE OLUNCA HEM DAHA İÇTEN HEMDE GRUBUN CİDDİYETLİLİĞİ SAĞLANMIŞ OLUYOR
BİRDE O KISININ DUASINI OKURKEN NICIN NE NİYETLE OKUDUGUĞUMUZU BİLİRSEK DAHA İYİ OLURPAYLASMAK ISYEMEYEN OLURSA TABIKI PAYLASMAYIZ
TOPLAMDA 20 KİŞİ OLDUK
LİSTEMİZ
Sizlerden de paremAllah razı olsun tatlım
Bana uygun olursa bende varım unutma beniKızlar etiketlemișsiniz yeni gördüm teşekkür ederim. Katılamayacaktım başka bir dua grubu açacağım bende
Canım Allah razı olsun etiketlemişsin ama bu aralar biraz zor olacak memleketteyim canım
Allah razı olsun canımKIZLAR LİSTEMİZ TAMAM YARIN GRUBU BAŞLATIYORUM GÜZELCE DÜZENLEYİP ILK SAYFAYA SABİTLİCEM YARIN BAŞLATTIGIMDA ETIKET YAPACAĞIM ZATEN
TOPLAMDA 20 KİŞİ OLDUK
LİSTEMİZ
Burcum çok sağol canım düşündüğün için
Menekşem tek bir niyet icin mi yapiyoruz yoksa derleme olur mu? Baska bi dua grubunada girdim. Ne icin niyetlensem diye düşünüyodum. Cunku bir suru sey var kendi ve ailemin hayatinda yoluna girmesini istediğimKIZLAR LİSTEMİZ TAMAM YARIN GRUBU BAŞLATIYORUM GÜZELCE DÜZENLEYİP ILK SAYFAYA SABİTLİCEM YARIN BAŞLATTIGIMDA ETIKET YAPACAĞIM ZATEN
TOPLAMDA 20 KİŞİ OLDUK
LİSTEMİZ
Derlemede olur cunku sıkıntı duasi bu. Basındakı belaların defi için okunur Herseyi kapsar dıe dusunuyorum. Hacet ıcın okusanda olur yada dedıgın gıbı ailecek sıkıntı yasıyorsanız genel anlamda hayatında bırseyler yolunda gıtmıyorsa guzelce dualarsın hepsını kapsayacak sekılde o niyetle okuruzMenekşem tek bir niyet icin mi yapiyoruz yoksa derleme olur mu? Baska bi dua grubunada girdim. Ne icin niyetlensem diye düşünüyodum. Cunku bir suru sey var kendi ve ailemin hayatinda yoluna girmesini istediğimona göre onda ailevi sikintimiza niyet edicem bundada sizin eski gruplarda gormustum herkes dua paragrafi yaziyodu bazilari tek dilegi icin bazilarida isteklerini sikintilarini bir paragraf yaziyodu.
Tamamdir Allah razi olsun❤Derlemede olur cunku sıkıntı duasi bu. Basındakı belaların defi için okunur Herseyi kapsar dıe dusunuyorum. Hacet ıcın okusanda olur yada dedıgın gıbı ailecek sıkıntı yasıyorsanız genel anlamda hayatında bırseyler yolunda gıtmıyorsa guzelce dualarsın hepsını kapsayacak sekılde o niyetle okuruz
Sendende canım bu arada gecen cuma ben okudum yasın cuma, inşirah senın adına da benim adımada yazamadım banlanıncaTamamdir Allah razi olsun❤
Aa bayram vs idi bende unutmusum yazmayi baktimda simdi yatmadan yazarim demisim kalmis kusura bakma. Bende yanlis degilsem 1500 estağfirullah 4000 kadarda tevhid okumustum ikimizin adinaSendende canım bu arada gecen cuma ben okudum yasın cuma, inşirah senın adına da benim adımada yazamadım banlanınca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?