- 13 Ocak 2020
- 45.077
- En iyi cevaplar
- 2
- 170.844
- 598
- 33
- Konu Sahibi Morrmeneksee
-
Helal olsun varsa sen helal et.Bacılar Allah hepimizin duasını kanul etsin. Hakkınızı helal edin,bendende helal olsun
merve
Morrmeneksee
i p e k
@Tospaagtd
Mintimint
@Magnifiaque
burcusami
@Kabarmamis kek
@Ada-anne
@goah
@Dilos2233
@Umut_2019
@Nefes0858
Perfect Match
R rana20
@Ssevincli
@Ssevincli abla
mavikelebek34
@MssPARE
@Tavuk_suyu_
Helal olsun canimKızlar bir grubun daha sonuna geldik hakkım varsa helal olsun sizde edın.
merve
Morrmeneksee
i p e k
@Tospaagtd
Mintimint
@Magnifiaque
burcusami
@Kabarmamis kek
@Ada-anne
@goah
@Diloss1
@Umut_2019
@Nefes0858
Perfect Match
R rana20
@Ssevincli
@Ssevincli abla
mavikelebek34
@MssPARE
@Tavuk_suyu_
Amin mavişimCanım o kadar uğraştın takip ettin asıl sen hakkını helal et. Benden yana helal olsun. Canım iş hayırlıysada hayırsızsa da tez vakitte haber gelsin inşaAallahhh
Rana sen nerdesın rana cokk merak ettıkkkkKızlar merhaba nasılsınız?
Yıllık izne çıktım 2 haftadır tatildeydim telefonum da sağlıklı çekmiyordu haber veremedim. Listeyi bitirdim sırasıyla tüm dua kardeşlerimin gönlündeki duaları kabul olsun inşallah Rabbim tez vakitte oldu sevincini yaşatsın bizlere
Morrmeneksee
Canımmmmm benimmmm hakkınızı helal edin yaa valla haber de veremedim sizeRana sen nerdesın rana cokk merak ettıkkkkayy cok sukur yaa
Helal olsun. Sen iyi olsa canım ranam cok sukur bin şükür vallaCanımmmmm benimmmm hakkınızı helal edin yaa valla haber de veremedim sizegeldim artık dualarda buluşalım inşallah
Çok şükür canım benim iyiyim, özledim siziHelal olsun. Sen iyi olsa canım ranam cok sukur bin şükür vallaohhh bee rahatladım
Severim siziii ben güzel kalpli arkadaşlarım benim
Kıyamam ben sizin gönlünüzü alırım ki canlarım benimmmm
Bizi yalnız bırakma bidaha affederizKıyamam ben sizin gönlünüzü alırım ki canlarım benimmmm
Bundan sonra mı aslaaaaaBizi yalnız bırakma bidaha affederiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?