11aylık bebek uyku saatleri

Dursuneeee

Üye
Kayıtlı Üye
11 Şubat 2016
338
82
18
Lütfen yardım edin fikir sunun delircem yoksa, bebeklerinizi kaçta uyutuyorsunuz kaçta kalkıyorlar? Kaçta uyutursam uyutuyum 6da kalkıyor, gece 2ye kadar uyumuyor.gündüzleri kaçta uyutmalıyım? Önceden düzenli olan uykusu bozuldu bi türlü düzeltemiyorum çok yoruldum

Ben böyle durumlarda gündüzleri uyutmamakta bulmuştum çareyi kış ayları günler kısa zaten yaz olsa gündüzleri uyusun

Lütfen yardım edin fikir sunun delircem yoksa, bebeklerinizi kaçta uyutuyorsunuz kaçta kalkıyorlar? Kaçta uyutursam uyutuyum 6da kalkıyor, gece 2ye kadar uyumuyor.gündüzleri kaçta uyutmalıyım? Önceden düzenli olan uykusu bozuldu bi türlü düzeltemiyorum çok yoruldum

Ben bebeğimi hep genelde akşam 8-9 da uyuyacak şekilde ayarlıyorum gündüz uykularını..
Çok şükür bir problem de yok şimdilik...
Genelde 8-9 gibi kalkar.. 11-12 gibi uyur.. Bir de uyanma saatine göre 3,5-4 saat sonra yine uyur..
Kalktığında saat genelde 4 civarıdır...
Ondan sonra zaten 8-9 gibi uykusu geliyor yatıyor..
Eğer farklı bir yere gittiysek misafirlik vs. bazen 40 yılda bir 11-12yi buluyor uyuması..
Bu yüzden sabah da 9-10 gibi uyanıyor..
Böyle geç uyanırsa da gündüz 1 gibi sadece bir kere uyutuyorum...
Kalktığında saat kaç olursa olsun bir daha uyumak yok..
Akşam zaten yine 8-9 gibi uykusu geliyor..
Hastalık, diş ve farklı bir sıkıntısı olduğu nadir zamanlarda bazen 10-11 e kadar duruyor...
Bebeğinizin alışkanlığını bilirsiniz...
Bizimki mesela önceden 3 saat ayakta kalmaya dayanabilirdi sonra uyurdu...
Şimdi en az 4-5 saat duruyor buna göre de biliyorum ayarlıyorum..
Bebeğim şu an 15 aylık..
11 aylıkken günde iki kere garanti uyurdu gündüz..

Ben bebeğimi hep genelde akşam 8-9 da uyuyacak şekilde ayarlıyorum gündüz uykularını..
Çok şükür bir problem de yok şimdilik...
Genelde 8-9 gibi kalkar.. 11-12 gibi uyur.. Bir de uyanma saatine göre 3,5-4 saat sonra yine uyur..
Kalktığında saat genelde 4 civarıdır...
Ondan sonra zaten 8-9 gibi uykusu geliyor yatıyor..
Eğer farklı bir yere gittiysek misafirlik vs. bazen 40 yılda bir 11-12yi buluyor uyuması..
Bu yüzden sabah da 9-10 gibi uyanıyor..
Böyle geç uyanırsa da gündüz 1 gibi sadece bir kere uyutuyorum...
Kalktığında saat kaç olursa olsun bir daha uyumak yok..
Akşam zaten yine 8-9 gibi uykusu geliyor..
Hastalık, diş ve farklı bir sıkıntısı olduğu nadir zamanlarda bazen 10-11 e kadar duruyor...
Bebeğinizin alışkanlığını bilirsiniz...
Bizimki mesela önceden 3 saat ayakta kalmaya dayanabilirdi sonra uyurdu...
Şimdi en az 4-5 saat duruyor buna göre de biliyorum ayarlıyorum..
Bebeğim şu an 15 aylık..
11 aylıkken günde iki kere garanti uyurdu gündüz..
Çok tesekkürler

10.5 aylik
9da kalkar en gec
11.30
4.00
2kere uyur
Aksam 9 gibi iki kizimda yataga gecer
9.30 gibi uyumus olurlar

Kızım 13aylık sabah 8 9gibi kalkıyor.öğlen 12gibi yatıyor 2gibi kalkıyor,akşam 6gibi yatıp 8de kalkıyor, 11olmadan yatıyoruz ama her çocuk farklı. Büyük kızım uykuyu sevmezdi gündüz sadece 1ve 3arası uyutrdum sonrada akşam 11gibi yatardı.

Benimde bi arkadasimin ilk bebegi hep uyurdu doktora gpturmusler hatta bi sorun mu var diye cok rahatti ikincisi ise hic uyumuyo oglen yarim saat felan gece ilk aylar 3 e kadar aglarmis sonra aglama bitmis ama gene az uyuyoemus sabah 6 da kalkiyormus cok zor uyumayan bebek Allah sabir versin hepsi farkli oluyo demek ki

Kızım 13aylık sabah 8 9gibi kalkıyor.öğlen 12gibi yatıyor 2gibi kalkıyor,akşam 6gibi yatıp 8de kalkıyor, 11olmadan yatıyoruz ama her çocuk farklı. Büyük kızım uykuyu sevmezdi gündüz sadece 1ve 3arası uyutrdum sonrada akşam 11gibi yatardı.
Benim kızımda 6da kalktı 8de uyudu 11de kalktı öğle uykusun yatırmalıyımıym acaba

Benimde bi arkadasimin ilk bebegi hep uyurdu doktora gpturmusler hatta bi sorun mu var diye cok rahatti ikincisi ise hic uyumuyo oglen yarim saat felan gece ilk aylar 3 e kadar aglarmis sonra aglama bitmis ama gene az uyuyoemus sabah 6 da kalkiyormus cok zor uyumayan bebek Allah sabir versin hepsi farkli oluyo demek ki
Önceden bütün gece deliksiz uyuyordu tutturmuştuk sonra misafirler geldi falan onlar yüzünden uyku düzeni falan kalmadı

Benim kızımda 6da kalktı 8de uyudu 11de kalktı öğle uykusun yatırmalıyımıym acaba

Uzmanların söylediğine göre akşam uyumaz veya erken kalkar diye yapılan uyku atlama işi daha sakıncalıymış.
Büyüklerin dediği uyku uykunun mayası sözü doğruymuş. Bebeğin uykusunu şaşırtmadan gündüz uyutmak gerekiyormuş. Aksi halde huysuz uyuyamayan bebekler oluyorlar.

Ben uykusu iyice gelsin oyle uzun uyur demistim olmadi tam tersi gecerliymis meger
Benim bebise dikkat ettim uyudukca uyuyor, gunduz inat edip uyutuyorum bakiyorum gece daha uzun uyuyor
Deneyerek ogreniliyor hersey cunku her cocuk kendine ozeldir
Benimki gece 23.00 gibi uyuyor, 04.00 gibi uyaniyor
Sonra 04.30 gibi uyuyup 08.30 gibi uyaniyor
Sonra 11.00 gibi uyuyup 15.00 uyaniyor
Is bu saatten sonra basliyor eger inat eder uyutursam 16.00-19.00 arasi uyursa bu duzeni sagliyorum yoksa gece de daha sk uyanmasina sebep oluyor

Ben uykusu iyice gelsin oyle uzun uyur demistim olmadi tam tersi gecerliymis meger
Benim bebise dikkat ettim uyudukca uyuyor, gunduz inat edip uyutuyorum bakiyorum gece daha uzun uyuyor
Deneyerek ogreniliyor hersey cunku her cocuk kendine ozeldir
Benimki gece 23.00 gibi uyuyor, 04.00 gibi uyaniyor
Sonra 04.30 gibi uyuyup 08.30 gibi uyaniyor
Sonra 11.00 gibi uyuyup 15.00 uyaniyor
Is bu saatten sonra basliyor eger inat eder uyutursam 16.00-19.00 arasi uyursa bu duzeni sagliyorum yoksa gece de daha sk uyanmasina sebep oluyor
Bende öyle sanıyordum ama anlamadım gitti şuan uyudu mesela 3gibi kaldırmayı bidaha uyutmamayı düşünüyorum

Benimkininde düzeni bozulmaz inş ya :/ 7. Ayına girdiği gün akşam 9 da yatmaya başladı kendiliğinden oldu. Ondan önce gece 1 de anca uyuyor öğlen 11-12 de kalkıyordu. Şimdi akşam 9 sabah 8 .

Uyandığı zaman çıkarın bi dışarıya dolaştırın temiz hava yoruyor bebekleri

Benimkininde düzeni bozulmaz inş ya :/ 7. Ayına girdiği gün akşam 9 da yatmaya başladı kendiliğinden oldu. Ondan önce gece 1 de anca uyuyor öğlen 11-12 de kalkıyordu. Şimdi akşam 9 sabah 8 .
Ada önceden 11de uyur sabaha kadar deliksik uyurdu, sabah8de kalkardı ne olduysa bozuldu gitti 2haftadır

Önceden bütün gece deliksiz uyuyordu tutturmuştuk sonra misafirler geldi falan onlar yüzünden uyku düzeni falan kalmadı
Şimdi o misafirleri çağırında pış pışlasınlar bi zahmet çocuğunuzu. Bu misafir olayına sinir oluyorum kimisi hiç halden anlamıyor.

Ahh ah benimkide 10 aylık doğduğundan beri yeni girdi düzene sabah 9,5 ta kalkıyo öğlen 1 de uyuyo 3 te uyanıyo bidaha 6 da uyuyo 8,5 gibi uyanıyo 11-12 gibi uyuyo gecede keyfine göre bazen 2 bazen32 kez memeye kalkıyo geri uyuyo;)

Back
X