.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

xnobodyx

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2019
8.397
32.181
498
merhaba arkadaşlar incir kürü yapan hakkinda bilgisi olanlar yazabilir mi ne zaman başlanıyor her gun taze mi yapiliyor yazarsanız gebe kalmak isteyenler icin de faydali olur

merhaba arkadaşlar incir kürü yapan hakkinda bilgisi olanlar yazabilir mi ne zaman başlanıyor her gun taze mi yapiliyor yazarsanız gebe kalmak isteyenler icin de faydali olur
Ben cok yiyorum. Yumurta kalitesi için. Eşime de zeytinyagina incir koyuyorum yediriyorum sperm çoğalsın ve kalitesi artsin diye.

Ben cok yiyorum. Yumurta kalitesi için. Eşime de zeytinyagina incir koyuyorum yediriyorum sperm çoğalsın ve kalitesi artsin diye.
Esiniz icin nasil yapiyorsunuz anlatır misinz

Biz eşimle kaynatip hosaf gibi suyunu içerdik 1 litre suya 6 7 incir koyuyorsun önce suyu kaynama seviyesine getireceksin sonra incirleri 2 ye bölüp atacaksın 5 em fazla 10 el kaynat sonra sogut günde 3 defa iç adetten sonra 5 6 ci günler başlayıp 21 gün iciyorsun yumurta kalitesi için bu catlamasi icin içine havuc kaynatip ekleyee bilirsin

Teşekkür ederim

Adetle birlikte başlamıştım ve her öğün taze yapıp içtim.

Naturel yemeklik zeytinyagina kuru incir koyuyorum mesela bir kavanoz yapıyorum. Eşim gidip gelip yiyor mutfakta. Incir bittikçe tekrar koyuyorum. Bence keçiboynuzu ve bu incir çok ise yarıyor
İyiymiş pratik.

Bu ay ben de yaptim bu kuru fakat her ay düzenli adet görürken bu ay 10 gun geçti ayrıca sol kasigimda bir doluluk ve ağrı var kist okumasından korkuyorum bir ay daha yapacaktım vazgectim bal çörek otu kuru yapmayı düşünüyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…