Merhaba arkadaşlar. Ovulasyon testi kullancam bu ay reglim bitince ama ilk defa deneyecegim bunu bakalm is yarayacak mi insallah yarar da hamile kalırım artk cok yoruldum neyse konumuza dönelim şimdi adet bitiminden yumurta çatlayana kadar ilişkiye girme diyor kimisi ve bazilari da iki gunde bir yap iliskiyi diyor sizce ne yapmalıyım? Yumurta çatlayana kadar ilişki yasanmamali mi ?
Canım gün içi idrarı ile yapacaksın.sabah idrarı değil. 4-5 saat içecek içme. İdrarini tut.
Silik çıkar ilk günlerde. Koyulastığı günlerde lh hormonu artmış demektir. Sonrası 4-5 gün deneyin gün aşırı ya da her gün.
Adet bitiminde hamile kalan o kadar çok kişi var ki forumda. Ne zaman olacağını kestirmek mümkün değil bence. Ben mesela adetten 111 gün sonra yumurtlama günü hamile kaldığımı sanıyordum adet bitimine kalmışım. Eşinizin spermlerinde sıkıntı yoksa çoğu doktor her gün yapsanız da sperm kalitesi düşmez olasılık artar diyor
Günaşırı ilişki öneriliyor.
Ama bana göre en önemlisi canınızın istediğinde yapmanız. Ben üç ay denedim günaşırı ilişki olmadı. Sonra tatile gitmiştik orda baya balayına çevirip eğlendik orda hamile kalmışım.
Merhaba arkadaşlar. Ovulasyon testi kullancam bu ay reglim bitince ama ilk defa deneyecegim bunu bakalm is yarayacak mi insallah yarar da hamis kalırım artk cok yoruldum neyse konumuza dönelim şimdi adet bitiminden yumurta çatlayana kadar ilişkiye girme diyor kimisi ve bazilari da iki gunde bir yap iliskiyi diyor sizce ne yapmalıyım? Yumurta çatlayana kadar ilişki yasanmamali mi ?