- 6 Mart 2024
- 8.836
- 7.529
- 28
- Konu Sahibi brcubrcu0101
yani evet senin yumurtlaman zaten sağlıklı oluyor. bir sene bekle bakalım nasıl olacak. dediğim gibi çoğu kişi bir sene dolunca hamile kalıyor. rahim filmi benim doktorum ben istememe rağmen çektirmedi. 1 yıl dolsun sonra dedi. 12.ayda ilaç tedavisi verdi olmayınca sonraki ay rahim filmi çekelim demişti. regl olunca ara randevu al dedi ama regl olmadım ben arayıp hamilelik haberini verdim cok takma bence kafaya. ben hamilelikten en umursuz olduğum ay hamile kaldım. o ay hiç hamilelik çabamız olmadı. regl olup rahim filmi çektirmeye odaklanmıştık sadeceBenim özel sağlıj sigortam var sorun değil fakat doktorlar şuan dediğiniz gibi hassas davranmıyor maalesef bi doktora girdim mi akşama kdar tetkik yapıyorla o yüzden ilk gidişimde bile o kadar
Çok test kan tahlil ultrasyon yapıldı kş sadece rahim filmi kaldı anlayacağın. Onu da 1 senem dolmadan yapmam . Başka da napcam bülmiyorum yumurtlama takibi yapayım diyorum ama ne anlamı var ki yumurtlama dönemi de doktora gittim yumurtan yeterli büyüklükte dedi. Çatlama dönemi de gittim güzel çatlamış dedi. 2 günde bir ilişki de oluyor. Bu şartlarda yumuetlama takibine de gerek yok . Napsam bilemedim