- 7 Aralık 2019
- 8.397
- 32.181
- 498
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhaba, bende ilişki sonra arada bi kasık ağrısı olabiliyor ve kücük tuvaletimi biraz zor yapıyorum .Selam arkadaşlar bi kac gündür cinsel iliski sonrası rahimde olusan bi agrim var ve mideye doğru baski uyguluyor iliskiden sonra kasilma gibi rahmimden mideme kadar berbat bir sanci oluyo bunun gibi bir durum ile karsilasan varmı acaba.?![]()
Canım hava giriyor ve hapsoluyor rahimde.ilişki poziyonu ile ilgili, korkunç bir ağrıdır hemen sıcak su altına girip baçaklarını karnına doğru çekme hareketi yap .Selam arkadaşlar bi kac gündür cinsel iliski sonrası rahimde olusan bi agrim var ve mideye doğru baski uyguluyor iliskiden sonra kasilma gibi rahmimden mideme kadar berbat bir sanci oluyo bunun gibi bir durum ile karsilasan varmı acaba.?![]()
Hayatım eğer eşin biraz sert yapıyorsa Ondandır ya da sen yeterince islak değilsen de ağrırSelam arkadaşlar bi kac gündür cinsel iliski sonrası rahimde olusan bi agrim var ve mideye doğru baski uyguluyor iliskiden sonra kasilma gibi rahmimden mideme kadar berbat bir sanci oluyo bunun gibi bir durum ile karsilasan varmı acaba.?![]()
ilişki sırasında sert oolluyor ve rahat degılsenız kendısnız kasma soncucnda olabılıyorSelam arkadaşlar bi kac gündür cinsel iliski sonrası rahimde olusan bi agrim var ve mideye doğru baski uyguluyor iliskiden sonra kasilma gibi rahmimden mideme kadar berbat bir sanci oluyo bunun gibi bir durum ile karsilasan varmı acaba.?![]()
Evet ya sicam su torbasini karnima tuttum gecmeye basladi agri. Bende korktum ciddi bisey varmi diye teşekkür ederim bunu dusunmemistimCanım hava giriyor ve hapsoluyor rahimde.ilişki poziyonu ile ilgili, korkunç bir ağrıdır hemen sıcak su altına girip baçaklarını karnına doğru çekme hareketi yap .
Devamlo oluyo mu bu agrimerhaba, bende ilişki sonra arada bi kasık ağrısı olabiliyor ve kücük tuvaletimi biraz zor yapıyorum .
hayır devamlı olmuyor arkadasın dediği gibi havaa doldugu içindir kesinDevamlo oluyo mu bu agri
Aynısı bende oldu dün doktorum yumurtan çatlamış dediSelam arkadaşlar bi kac gündür cinsel iliski sonrası rahimde olusan bi agrim var ve mideye doğru baski uyguluyor iliskiden sonra kasilma gibi rahmimden mideme kadar berbat bir sanci oluyo bunun gibi bir durum ile karsilasan varmı acaba.?![]()
Penis cok buyukse ondan olabilirmiAynısı bende oldu dün doktorum yumurtan çatlamış dedi
Yumurta çatlağında mi oluyormus bu agriAynısı bende oldu dün doktorum yumurtan çatlamış dedi
Evet ben ovulasyonla zaten takip ediyordum çatladığını görmüştüm ama sandımki çatladı 1-2 gün değerlendirdik bitti meğer garantiye almak için bir kaç kez daha sürdürmek lazımmışYumurta çatlağında mi oluyormus bu agri
Hayır alakası yok hep ağrırdı ve başta sancım yoktu sona doğru başladı kasılmam her yeri sardım yani eşim kalkmadan nerdeyse bırakacaktım onu dayanamıyodumPenis cok buyukse ondan olabilirmi