Rabbim anne baba olmayi nasip etsin sizlere inşallah. Ovulasyon gunlerinizi takip ediyor musunuz peki herhangi bi kadinsal rahatsizliginz varmibelki korunmayı bıraktıgınız icindir
fazla bisey aramayın adet olmussunuz,
Allah bir gun nasip eder insallah..
daha yeni deniyorsunuz, bizim 10 ay oldu bende dun adet oldum.
Ediyorum, bir rahatsızlığım yok eşim gidecek bakalım insallah bisey çıkmazRabbim anne baba olmayi nasip etsin sizlere inşallah. Ovulasyon gunlerinizi takip ediyor musunuz peki herhangi bi kadinsal rahatsizliginz varmi
Ediyorum, bir rahatsızlığım yok eşim gidecek bakalım insallah bisey çıkmaz
[/QUOTE
Amin inşallah.
Rabbim hayırlısı ile kucağına versin bebegini inşallah canm. Bizde en son ki muayenede esime test yaptirdik haftaya sperm test sonucu cikacak inşallah bi sorun cikmaz. Evlilikten sonra ilk defa bu ay gec adet oldum. Hamilelik belirtileri cok belirgindi oysaki ama rahmin kendini hazirladigi da soyluyo kimisi bu durum için. Bekleyip göreceğiz bakalmHamileliğe karar verdikten hemen sonra erkek de kadın da detaylı muayene olup bi engel var mı öğrenmeli. Artık eskisi gibi değil çocuk sahibi olmak çok zor. Ben 10 ay denedim, her ay olmuyor diye ben doktora gittim. 10. Ay eşimi sonunda gitmeye ikna ettiğimde sperm kalitesizliği ve azlığı çıktı. Keşke ilk evlendiğimizde tedbir amaçlı muayene olsaydık. Çoktan Doğum yapmıştım bile. Şuan tüp bebekle hamileyim. 3 ay tedaviden sonra hamile kaldım, yorucu bi süreçti. Allahım kimseye yaşatmasın. Sizde de böyle bir problem vardır demiyorum. Ama eşlinizle detaylı muayene olun, o şekilde denemeye devam edin. Daha yeni denemeye başladınız ne acele filan diyene de bakma muayeneneni ol. Ve ay hamilemiyim diye kendini kasma bu adet düzenini de değiştirir, sorun yokken sorun çıkartırsın. Allah gönlüne göre versin inşallah.
İnşallah canım allahın izniyle ❤ Aynen canım da benim zaten adet düzensizliğim ve yumurtalık tembelliğim var bakalım bu ay çok çok ümitliyim ya hayırlısı senin adet düzenin nasıl?Rabbim yardımcımız olsun umudunuz hic bitmesin inşallah sizinde guzel haberlerinizi okuruzbazi kadinlar ilk ayinda hamile kaliyo şaşırmamak elde değil boyle olunca haliyle insan merak ediyor sabirsizlaniyor
Agustosta evlendim ve o zamandan beridir ilk defa böyle uc gun gecikti. Benim adetlerim 28 gunde bir oluyo fazla duzensizlik yasamadim simdiye kadar. Siddetli ağrı da oluyo yatak disek yatıyorum her adetimdeİnşallah canım allahın izniyle ❤ Aynen canım da benim zaten adet düzensizliğim ve yumurtalık tembelliğim var bakalım bu ay çok çok ümitliyim ya hayırlısı senin adet düzenin nasıl?
Eğer aklına çok takılıyorsa canım test yap bakarsın bebiş vardır yoksa da sıkıntı etme 3 gün normal gecikme içinAgustosta evlendim ve o zamandan beridir ilk defa böyle uc gun gecikti. Benim adetlerim 28 gunde bir oluyo fazla duzensizlik yasamadim simdiye kadar. Siddetli ağrı da oluyo yatak disek yatıyorum her adetimdelise donemimde cikolata kisti geçirdim ilacla tedavii oldum. Simdide rahim kaslarinin arasinda miyom varmis ondan siddetli agri oldugunu soyledi doktor ilk defa alttan muayene oldum oyle ortaya çıktı. Engel degilmis gebelige de insallah öyledir adenemyom mu ne ismini bile bilmedigim bisey
Gecikme oldukdan sonra adet oldum bugun 6. Günüm halen pembe kahve arasi bi akinti var rengi tuhaf. Onceki yazdiklarimi okursan profilde daha acik olur canmEğer aklına çok takılıyorsa canım test yap bakarsın bebiş vardır yoksa da sıkıntı etme 3 gün normal gecikme için
Akıntı nın içerisinde parça yada pıhtı var mı?Gecikme oldukdan sonra adet oldum bugun 6. Günüm halen pembe kahve arasi bi akinti var rengi tuhaf. Onceki yazdiklarimi okursan profilde daha acik olur canm
Dün adetimjn bitmesi gerekiyordu bitmedi sabah siyah bipihti vardi. Dunden beridir de akintj var kahveye yakin pembemsi bişey hic boyle olmazdiAkıntı nın içerisinde parça yada pıhtı var mı?
Berlinde oturuyorm canm burdakafana gore gidemiyosun :/ randevu olmadan gitsen bes alti saat bekliyosun cok zor. Sali gunu gidicem inşallahBi Dr la görüş istersen yarın canım çünkü en net cevabı o verebilir tahminler yeterli olmaz
Hmmm anladım canım inşallah Rabbim gönlünce versin ❤Berlinde oturuyorm canm burdakafana gore gidemiyosun :/ randevu olmadan gitsen bes alti saat bekliyosun cok zor. Sali gunu gidicem inşallah
Cümlemize inşallahHmmm anladım canım inşallah Rabbim gönlünce versin ❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?