• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

11 yılın ardından gelen mucize, olmaz demeyin...

Mrb kızlar .
bu siteye girince yanlız olmadığımı anlıyorum sayımız nekadar çok.ben 11 yıllık evliyim.Nedensiz inferilite.Eşimde ve bende her şey normal.3 aşılama 2 tüp bebek yapıldı.çok kaliteli emriyo oluşmasına rağmen kocaman bir NEGATİFFFF.Bende mucizemi bekliyorum.Bazen sorunumuz olsa daha iyi mi olurdu diye düşünüyorum.Çünkü sorun bilinmeyince tedaviside bilinmiyor.ALLAH hepimiye hamileyiiiim yazmayı nasip etsin

EVET ALAREN AYNI DURUMDAYIZ.11 YILLIK EVLİYİM NEDENSİZ İNFERTİLİTE..HERŞEY NORMAL AMA SONUÇ SIFIR..BENDE ÇOK DÜŞÜNDÜM SORUN OLSA DAHAMI KOLAY ÜSTESİNDEN GELİRİZ DİYE...DOKTORLARIN SÖYLEMİ YANİ SON KARARLARI PİSİKOLOJİK..ÇOCUK DÜŞÜNMEYİN DİYORLAR KENDİNİZİ RAHATLATIN DİYORLAR AMA NASIL YAPACAĞIMIZA DAİR BİR ÖNERİ YOK.....ALLAH BÜYÜKkafamçokkarıştı

Bir hikaye de benden;

Yengem çocuk sahibi olmak için 11 yıl uğraştı. Abimde de yengemde de sorun vardı. Defalarca kez aşılama yaptılar tutmadı. San aşılaması başarılı geçti ve hamile olduğunu öğrendi. Bir oğlu oldu. Ama çocukta kas hastalığı olduğu için 9 aylıkken öldü. Yengem ve abim için yıkım oldu tabii. Büyük şehiri bırakıp bir köye yerleştiler. Yengem tekrar tedaviye başladı. Aşılama olmadan ilaçlarla hamile kaldı. Ama 9 ay boyunca içi çini yedi, bu bebeği de kaybedermiyim diye. Dünyalar güzeli bir kız oldu. 1,5 yaşında şuan. Gayet sağlıklı. Yaşları ileri olduğu için ikinci bebeği düşünmediler. Allah kızımıza ömür versin dediler ammmmmmmmaaaaaaaaa geçen akşam bir telefon hatun ikinciye hamileymiş. Hem de ne ilaç ne tedavi.
Bende ikinci çocuğuma hamile kalabilmek için uğraşıyorum iki yıldır. Bu olay beni çok etkiledi, Allah ne derse o olur. Artık eskisi gibi kafama takmıyorum artık ama bu tabii vazgeçtiğim anlamına gelmiyor.

Allah herkese evlat sevgisini tattırsın.

arkadaslar sbır ve duanın acmıcagı kapı yoktur bu donemı bu sekılde gecırebılmek onemlı e en buyuk mucıze evlı bıle degılken hz.meryeme evlat vermesı degılmı rabbımın duşunun

evet bunlar çok güzel hikayeler
bende 16 aylık evliyim ve MELEĞİM'in gelmesini bekliyorum.
inşallah bende hamile kalırım ALLAH isteyen herkese versin
her ay meleklerimiz gelecek diye beklemek zor. Ama sabırlı olmamız gerekiyor
herşeyin hayırlısı ALLAH herkesin gönlüne göre versin

evet bunlar çok güzel hikayeler
bende 16 aylık evliyim ve MELEĞİM'in gelmesini bekliyorum.
inşallah bende hamile kalırım ALLAH isteyen herkese versin
her ay meleklerimiz gelecek diye beklemek zor. Ama sabırlı olmamız gerekiyor
herşeyin hayırlısı ALLAH herkesin gönlüne göre versin

kızlar 5 yılık evli liğimde hala anne olamadım2 başarısız tüp bebek denemem oldu 5 yıldırda ben bekliyorum RABİM önce sabır versin ki bekleyebilelim sonra hayırlı ve sağlıklı meleklerimizi göndersin ALLAHIM hiç kimsenin kucağını poş bırakmasın inşş bir gün bizlerimde kucagı dolacak ben çok inanıyorum VE HER ZAMAN DUA EDİYORUM HEPİMİZE DOĞAL YOLDAN ÇOK ÜMİDİM OLMASADA HER ŞEYİ VEREN RABİM mucize gönderir diye bekliyorum inşş çok beklemeyiz:nazar::nazar::nazar::nazar:

insallyılık evli liğimde hala anne olamadım2 başarısız tüp bebek denemem oldu 5 yıldırda ben bekliyorum RABıM önce sabır versin ki bekleyebilelim sonra hayırlı ve sağlıklı meleklerimizi göndersin ALLAHIM hiç kimsenin kucağını poş bırakmasın inşş bir gün bizlerimde kucagı dolacak ben çok inanıyorum VE HER ZAMAN DUA EDıYORUM HEPıMıZE DOĞAL YOLDAN ÇOK ÜMıDıM OLMASADA HER ŞEYı VEREN RABıM mucize gönderir diye bekliyorum inşş çok beklemeyiz
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!

insallah canim ya ,bende sayisini hatirlamadigim tedavilerden sonra 10.yilimda kizimi kucagima aldim ,rabbimin bitmez ,tükenmez hazinesinden herkese bebisini versin insallah

üzülmeyin kızlar herşey ALLAH ın elinde o ol derse karşında hiçbirşey duramaz bol bol dua edin benim dualarım hepimiz için

ben 4 kere hamile kaldım 4'üde düştü.son kürtajı yapan dr.f.onur başeğmez rahim duvarımı fazla kazıdığı için incelmiş adet göremiyorum hamile kalamıyorum ben de bir gün hamile kalmayı bekliyorum inşallah herkes muradına erer, olup ta kaybetmek ve doktor hatasına maruz kalmak çok acı.aranızda benim durumumda olanlar var mı?

canım benim çok yakın bir tanıdığım dış gebelik olmuştu, doktorlar bu dış gebelik değil düşük yapıyorsun diye kürtaj yaptılar boşu boşuna, rahmin içinde birşey olmadığı için boş rahmi kazımış durmuşlar, sonra bakmışlar birşey yok, aaaaa sen dış gebeliksin demişler, hooooop ameliyata..... bir süre çocuğu olmadı, şimdi iki yavrusu var kocaman maşallah.

Allah doktorlarımıza da vicdan merhamet versin, Rabbim bizleri de yavrularımızı da yanlış teşhislerden, merhametsiz doktorlardan korusun.

inşallah en kısa zamanda kavuşursun yavruna canımcım....

arkadaşlar bir bayanla tanıştım çok etkilendiğim hikayesini size anlatmak istiyorum.

bu abla 11 yıllık evli, pkolu, bir ay adet olur 2 ay olmaz, sonra 1 ay olur 3 ay olmazmış. 2 defa aşılama yaptırmışlar ama tutmamış, 3.aşılamayı yaptırmak için tekrar doktora gitmiş, doktor adetinin 3.günü gelmesini söylemiş, o da adet olmadığını ve zaten düzensiz olduğunu söyleyince eczaneden alması için bir adet söktürücü ilaç yazmış, ama ne olur ne olmaz sen önce bir test al ve gebelik testi yap demiş, kadıncağız ümitsizce testi almış tabi ilacı da... bu arada yaşadığı mide bulantısını üşütmeye bağlıyormuş, hamile olabileceği aklına bile gelmiyormuş, testi yapmış bir bakmış 2 çizgi, inanamamış, hemşire olan komşusuna gitmiş, testi yenilemişler tekrar iki çizgi...... hüngür hüngür ağlamaya başlamışlar, eşine söylemiş adam da inanamamış duyduğuna, ve o gün gün boyu namaz kılıp şükretmişler Allah'a, şimdi 38 haftalık hamile, kız bebek bekliyor....

Arkadaşlar yaklaşık 1,5 yıl bekleyen biri olarak biliyorum ki beklemek gerçekten zor, ama şu da bir gerçek ki Rabbim nasip etti mi, gelecek misafirin vakti saati geldi mi hiçbirşey engel olamıyor, bebek bekleyen arkadaşlar ne olur ümidinizi yitirmeyin, Rabbim herkese hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin, O neylerse güzel eyler.

canım çok güzel şeyler yazmışsın okurken inan gözyaşlarımı tutamadım bende 2 yıldan beri uğraşıyorum bazen umudum çok tükeniyor bazende Allah tan ümit kesilmez diyorum Allah tüm isteyenlere nasip etsim diliyorum.

kızlar gerçekten Allahtan ümit kesilmez.ben de 7 yıllık evliyim.2,5 yıl boyunca tüp bebek dışında herşeyi denedik hamıle kalmam için ama sonuç hep negatifti.en sonaşılama yaptırdım tutmadı o sıra yenı eve taşındık.ve ben yeni evimde daha hiç adet görmedim:) taşındığımız hafta hamıle kalmışım şu an 35.haftamdayım.yani dıyeceğim şu gerçekten o ay taşınma telaşına hiç düşünmemıştım zaten hamıle de kalamıyorum ya:) velhasıl Allahım ol deyınce oluyor gerisi boş.allah hepinize nasip etsin inşallah.

bende 4 yildir bekliyorum ve birsürü tedaviler oldum 1 hafta öncede laparoskopi oldum ve hayirlisini dileyip bekliyorum.... benimde tanidik bir yakinimin hikayse var 13 yildir cocuklari olmuyormus ve tadavisi hala devam ediyormus o dönemde kadinin babasi vefat etmis ve ani bi ölüm oldugu icin cok üzülmüsler kadin tamamen kendi sikintisini unutup babasina üzülüyormus ve o sira hamile kalmis... demek istedigim herseyin basi stres. stres hayatimizda oldukca beklentilerimiz okadar gecikiyor... en önce kafamizdan bebek düsüncesini cikaralim sonrasi icn hayirlisini dileyelim, herkese bol sans allahim herkesin gönlüne göre versin!!! :CüvCüv:

hiç kimse ne olur ümüdini kaybetmesin.hepimiz bir gün inşaalah bebeklerimizi kucağımıza alacağız.Yüce mevlam herkeze ayırmıştır olmazsa oda takdiri İlahi ne yapalım ondan gelen her şeye duacıyız Allahım herkeze nasip etsin.

evet bende 6 senedir bekliyorum ama bu zamana kadar olmadı bundan sonra nasıl olacak diye umidimin kırıldığını söylesem beni kimse kınamaz değil mi?

akadaşlar benmde 6 senedır olmuyo
çok günler geçirdim ama hep sabrettım ve halada beklıyom usanmadan sıkılmadan ve işallah birgün o meleği isteyenler muradına varacak allahın iznitle umudumuzu yitirmeyelım yeter olursada allah hayırlıevlatlar vermeyı nasip eder herşeyın güzeli onla birlıkte gelir işallah

bende yeni üye oldum 1,5 yıllık evliyim.Şimdiye kadar 5 defa aşılama yaptırdım olmadı....ümitle bekliyorum

kafadan bebek düşüncesi nasıl çıkartılır.Yapabilen varsa paylaşın lüttfennn..ben aklımdan çıkaramıyorum

slm bende 6 yıldır evliyim,yazıyı okuyunca inanın çok ümitlendim,inşllah mevlam hepimize özlemini çektiğimiz annelik duygusunu tattırır, dr lar çocuğun olmaz diyor ama mevlam isterse her türlü engeli kaldırır ümit olmazsa insan yaşayamaz ki...

kafadan bebek düşüncesi nasıl çıkartılır.Yapabilen varsa paylaşın lüttfennn..ben aklımdan çıkaramıyorum

slm arkadaşım ben bunu başaranlardanım aklıma getirmemeye çalışıyorum,beni 0 ile 3 yaş arası çocuklar çok etkiliyor o yaşta çocukları olan arkadaşlarımla fazla görüşmemeye çalışıyorum o çocuğun mis gibi kokusunu içieme çekersem akşam eve geldiğimde kendime gelmekte güçlük çekiyorum o kadar özlem duyuyorum ki anlatamam ,başka şeylerle meşgul olmaya çalışıyorum fazla düşünmüyorum kendimi şöyle motive ediyorum 'mevlam bunu bana layık gördüyse vardır bunda bir hayr derim kendimi sıkmam dert etmeme ye çalışırım benden nice kötü durumda olanları düşünürüm halime şükrederim hep.. Eşin sana hatırlatmıyorsa çocuk istediğini sen kafana takma inşllah bir gün olacak diye düşün

bitkisel kürleri deneyelim diyorum

Ben yaklaşık 1 yıldır bitkisel tedavi görüyoum , bitkisel kürleri uzmana sormadan denemeyin derim uzman gözetimi altında daha etkin sonuç alırsınız . bende rahimde yapısal bozukluk ve küçüktü ayrıca tüplerde kapalı idi, bu tedavi sonucunda rahimde %20 oranında büyüme oldu sağ tüp açıldı, jinekologlar şaşırıyor bu duruma

Back