• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

11 yılın ardından gelen mucize, olmaz demeyin...

kızlar buraya tesadüfengirdim bende 5 yıldır bebiş için uğraşıyoyom 2 kez tüp bebek denedim ne kadar zor bir yol dur biliyorum RABİM bir gün bizleride sevindirecek çok inanıyorum dualarımız hepimiz için

sln kizlar benimde olmuyor 4 senelik evliyim.doktorlar hic bir zaman sizin cocugunuz olmaz dedi esimde problem var hic canli spermi yokmus.ben 22 yasindayim doktorun bize ilk söyledigi sey evlatlik edinin dedi.o lafi duyunca sanki kan beynime sicradi 22 yasindasin ve doktor git evlatlik al diyor.insallah bu anlatilan hikayeler gibi allah bizede bütün olmayanlarada mucizelerle saglikli sihatli evlatlar nasip eder.

amin gülşahçım bende 10yılık evliyim hiç kurunmamıza rağmen bebiş:emir_bebek: olmadı bende böylebi mucizefisfisfis bekliyorum allah hepimize nasip eder inşallah:çok üzgünüm:

Son düzenleme:
slm aşina ben siteye yeni üye oldum ilk baş konuda yazıkların çok ama çok güzel bir şey allahtan dileğim herkese aradığını versin ve mutlu bir şekilde yaşasınlar ben bir buçuk senelik evliyim biz eşimle yeni çocuk yapmaya karar verdik ben bundan bir kaç ay önce bir sorunum olmadığı halde doktora gittim hani bir sorunum varsa eğer çözümünü erkenden bulalım diye allaha şükür bir sorun çıkmadı

Mrb kızlar .
bu siteye girince yanlız olmadığımı anlıyorum sayımız nekadar çok.ben 11 yıllık evliyim.Nedensiz inferilite.Eşimde ve bende her şey normal.3 aşılama 2 tüp bebek yapıldı.çok kaliteli emriyo oluşmasına rağmen kocaman bir NEGATİFFFF.Bende mucizemi bekliyorum.Bazen sorunumuz olsa daha iyi mi olurdu diye düşünüyorum.Çünkü sorun bilinmeyince tedaviside bilinmiyor.ALLAH hepimiye hamileyiiiim yazmayı nasip etsin

selam arkadaslar
bende 7 sene beklemis biri olarak sizi cok iyi anliyorum
7 sene boyunca hic korunmuyorsunuz ama bebeginiz olmuyor cok aci birsey
yasayandan baska kimse bilemez
bende 1 ay olurdum 2 ay adet olmazdim
baya tedavi gördüm ama dogal yollarla
yani asilama tüp bebek vs yaptirmadim
ve artik tam umudumu yitirdigim ana doktoruma artik istemedigimi ve biraz kendimi dinlendirmem gerektigini söyledim
aradan 3 ay gecti gögüs agrisiyla doktora gittim bana adet olacagimi ama olamadigim icin agri cektigimi söyledi ve igne yapalim dedi
bende kesinlikle adet dönemimde ne bel agrisi nede baska bir agri duymadigimi ve igneyi istemedigimi söyledim
sonunda umutsuzda olsam bir test aldim ve inanamadim sonucuna
kadin doktorumdan bir randevu aldim ve o noktaya görene kadar halen umutsuzdum
bunu neden anlatiyorum sizede bir nebze olsun umut olsun diye
yüce rabbim insan en dar zamaninda öyle bir yetisiyorki
ve su an oglum 17 aylik
ve uzun beklememek icin ikinci cocugu istiyorum
insallah bekletmez benim ikinci melegim
hepinizi öpüyorum
sakin umudunuzu yitirmeyin
saglicakla kalin

Mrb kızlar .
bu siteye girince yanlız olmadığımı anlıyorum sayımız nekadar çok.ben 11 yıllık evliyim.Nedensiz inferilite.Eşimde ve bende her şey normal.3 aşılama 2 tüp bebek yapıldı.çok kaliteli emriyo oluşmasına rağmen kocaman bir NEGATİFFFF.Bende mucizemi bekliyorum.Bazen sorunumuz olsa daha iyi mi olurdu diye düşünüyorum.Çünkü sorun bilinmeyince tedaviside bilinmiyor.ALLAH hepimiye hamileyiiiim yazmayı nasip etsin

evet yalnız değilsin 2 başarısız tüp bebek denemeide ben yaşadım çok zor bir aşamayı kat etmeye çalışıyoruz RABİM yardımcımız olsun ama (keşke sorun olsaydı düşüncene katılmıyorum) benim eşimde sperm problemi var ama hiç bir tedaviye cevap vermiyor sonuç olarak sizlerde kaliteli embiryolar olurken biZde kaliteli sperm ve dölenme sorunuda oluyor ama her şey KISMET inşş RABİM bizlerim kucaklarınıda boş bırakmayacak hepimizin :1hug::1hug:

kızlar benım arkadasımın karsı komşusuda 21 yılın ardından ılk tup bebek tedavisıyle hamıle kaldı allahtan hıç umıt kesılmez sadece sabır

arkadaşlar benim de bir arkadaşıma doktorlar tüp bebek bile çok zor demişti. onlar da kafalarından söktüler attılar. genç oldukları için bekleyelim biraz dediler. amaa ne oldu arkadaşım gayet normal yollardan hamlile kaldı :CüvCüv: şimdi bebeğini bekliyor :emir_bebek:

ikinci olarak benim eltim evlenir evlenmez hemen 1 cocuğu olmuş. birkaç sene sonra tekrar denemişler, olmamış olmamış olmamış. tammm 15 senee. tabi doktorlara gitmişler vsvs. ikisinde de bir sorun yokmuş. sonra eltimin annesi ölmüş. o ay tabi cocuk mocuk düşünecek durumda değilken hamile kalmış, şimdi 8 yaşında çok güzel bir kızı var :nazar:

yani Allah veriyor, sadece sıralarını bekliyolar :ecrin_bebek:

offffffffff kızlar ya okuduklarıma inanamadım bende 1.5 senedir tedavi görüyorum bende pko var eşimde ise herşey nlormal önümüzdeki auy aşılama yapılacak tüplerimde açık ama çok ümitsizim sanki hiç olmyacakmış gibi geliyor bana ama burdaki mucizeleri okuyunca sanki biraz ümitlenir gibi oldum ve yanlız olmadığımı anladım benim ablamdada aynı durum söz konusu hatta onun birde tüp bebek denemesi var gene olmadı olmuyorrrrr olmuyorrrrrrrrr olmuyorrrrr ağlıyorum çacuğu olan kadınlara özeniyorum sıkılıyorum eşimle kavga ediyorum bu çocuk olmama durumu beni içten içe tüketiyor sanki allahım bizide gör artık yarabbim hz meryem babasız hamile kaldı hz zekeriya 70 yaşındansona baba oldu böle bi mucize de biz enasip et yarabbim.........

ben 4 kere hamile kaldım 4'üde düştü.son kürtajı yapan dr.f.onur başeğmez rahim duvarımı fazla kazıdığı için incelmiş adet göremiyorum hamile kalamıyorum ben de bir gün hamile kalmayı bekliyorum inşallah herkes muradına erer, olup ta kaybetmek ve doktor hatasına maruz kalmak çok acı.aranızda benim durumumda olanlar var mı?

ben de 8 sene bekledikten sonra hamile kaldım.iki sefer aşılama yaptırdım artık uğraşmıycam bıraktım ben bu işi dediğim anda hamile kaldım fakat bebeğim düştü.şimdi Allahımdan ikinci bir mucize diliyorum hayırlısıyla.ama şu kesinlikle bir gerçekki psikoloji çok önemli lütfen kafaya takmayın.

bende 5sene oldu hamile kalamıyorum ve hiç korunmadık allahtan mucize bekliyorum benim arkadaşım var ve eşinin den dolayıçocuğun olmaz demişler tüpbebek önermiş doktor 3gün önce öğrendiki 8haftalık hamile allahım inşallah hepimize nasip etsin

merhaba arkadaşlar bende henüz üye oldum,bizde 2 yıldır bebek istiyoruz olmuyor.2 ay önce laporoskopi oldum ama henüz bir cevap alamadık.inşallah hepimizin gönlünden geçen güzellikler hepimize nasip olur.bu meslekte bile olsanız bazen eliniz kolunuz bağlanabiliyor.ama ALLAH istemedikten sonra yapacak birşey yok biliyorum.inşallah Allah hepimize hayırlı evlatları tez zamanda nasip eder.AMİN

gerçektende rabbim olsun istedi mi hiç birşey engel olamaz zaten öyle şeyler olmazsa tümden ümidimiz kırılırdı allah her isteyene versin...çeken bilir bana da versin

yazıları okurken benimde gözlerim doldu.allah bütün isteyenlere inşllah versin
benim 9 yılda oldu.cok iyi anlıyorum sizleri.hep duam şuydu herzaman sizde böyle diyin.allahım hayırlı ömürlü,saglıklı sıhatli bir evlat enkısa sürede kucagıma alıp büyütmeyi banada nasip et.amin.dualarım kabul oldu.inşallah sizde en kısa sürede yavrularınızı kucanıza alırsınız:emir_bebek:

AMİN CANIM AMİN...BENDE 11 YILDIR BEKLİYORUM..TIPBEN BİRSORUNUMUDA YOK AMA OLMUYOR İŞTE....ALLAHIM ÇOK BÜYÜK BİRGÜN TÜM İSTEYENLERİN KUCAĞINI DOLDURSUN....senağlama

Back