• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

11 yılın ardından gelen mucize, olmaz demeyin...

axsxina

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Ağustos 2007
1.133
18
116
Ankara
arkadaşlar bir bayanla tanıştım çok etkilendiğim hikayesini size anlatmak istiyorum.

bu abla 11 yıllık evli, pkolu, bir ay adet olur 2 ay olmaz, sonra 1 ay olur 3 ay olmazmış. 2 defa aşılama yaptırmışlar ama tutmamış, 3.aşılamayı yaptırmak için tekrar doktora gitmiş, doktor adetinin 3.günü gelmesini söylemiş, o da adet olmadığını ve zaten düzensiz olduğunu söyleyince eczaneden alması için bir adet söktürücü ilaç yazmış, ama ne olur ne olmaz sen önce bir test al ve gebelik testi yap demiş, kadıncağız ümitsizce testi almış tabi ilacı da... bu arada yaşadığı mide bulantısını üşütmeye bağlıyormuş, hamile olabileceği aklına bile gelmiyormuş, testi yapmış bir bakmış 2 çizgi, inanamamış, hemşire olan komşusuna gitmiş, testi yenilemişler tekrar iki çizgi...... hüngür hüngür ağlamaya başlamışlar, eşine söylemiş adam da inanamamış duyduğuna, ve o gün gün boyu namaz kılıp şükretmişler Allah'a, şimdi 38 haftalık hamile, kız bebek bekliyor....

Arkadaşlar yaklaşık 1,5 yıl bekleyen biri olarak biliyorum ki beklemek gerçekten zor, ama şu da bir gerçek ki Rabbim nasip etti mi, gelecek misafirin vakti saati geldi mi hiçbirşey engel olamıyor, bebek bekleyen arkadaşlar ne olur ümidinizi yitirmeyin, Rabbim herkese hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin, O neylerse güzel eyler.

canım benim ne güzelde yazmıssın.benimde amcamların cocuğu olmuyordu.doktora gittiler.sorun yengemdeydi.doktor ameliyat olmadan ve ilaç tedavisine başlamadan bebek sahibi olmanız mucize demiş.onlarında sağlık karneleri ve durumları pek musait olmadığı için tedavi olamadı yengem.aradan 8 sene gecti.bu arada yengemde 6 ayda 1 adet olur.neyse yengem bana diyor cok şişim bende neden ki diyorum söktürücü aldım içtim ama hala olamadım biliyuosun hiç adet olmuyorumm.bana sıkıntı yaptı diyor.bende hamile olmayasın dedim yok be canım ne olcam dedi doktor mevlana mucizesi mi bekliyosunuz demiş.sabah oldu ben onu saglık ocagına götürdüm zorla.orda baktılar pozitif.özele gittik.4 aylık 1 haftalık hamileymiş.haberi yok bide çok kilolu anlamıyor tabi..çok sasırmıstık.yani kadın neler yapmıs adetim gelsin diye ne ilaçlar içmiş ama düşmemiş.allahın mucizesi bu işte dediğin gibi allah bi vakit bi zman vermiş o geldiğinde kimse tutamaz bu misafiri.şimdi kızları oldu 4 yasında ama suan ikinci için uğrasıyorlar olmuyor.demek stediğim ümidiniizi hiç bi zaman kesmeyin.doktorun dediği mevlana mucizesi oldu.allahım herkese nasip etsin inşallah...

oo ne güsel yazılar bende 5 yıldr bekliyorum bi mucize olcak diye gel artık meleğimmmmmmmmmmm:Saruboceq:

rabbin insallah bizede mucizesini gösterir
bebişlerimize tek tek kavusuruz :Saruboceq:

Rabbim tüm dileyenleri yavrucuklarına kavuştursun inşallah, ama arkadaşlar unutmayalım isterken Allahımızdan hep hayırlı ve sağlıklı evlatlar için dualar edelim :Saruboceq:

Rabbim günü geldiğinde sevindiriyor demekki
sabrın sonu selamattir diye boşuna dememişler
Allah hepimizin yüzünü tez zamanda güldürsün işallah :Saruboceq:

Slm asina bu siteye yeni uye oldum tam olarak nasil cevap yaziliyo bilmiyorum yazinizi okuyunca cevap yazmak istedim bende 1bucuk yildir bekliyorum hamile kalabilmek icin gercekten cok zor ama allah hayirlisini versin herkese

Slm asina bu siteye yeni uye oldum tam olarak nasil cevap yaziliyo bilmiyorum yazinizi okuyunca cevap yazmak istedim bende 1bucuk yildir bekliyorum hamile kalabilmek icin gercekten cok zor ama allah hayirlisini versin herkese

canım hoşgeldin aramıza, ben de bebek yolu gözledim tam 14 ay, neredeyse 1,5 yıl, tam tedaviye başlayacakken geldi mucizem, İnşallah Rabbim seni de bebek isteyen diğer arkadaşlarımıza da daha fazla bekletmez, İnşallah en kısa zamanda mutluluklarınızı paylaşırız sizin de...a.s.

bende yeni üyeyim.kızlar tüm dileklerinize katılıyorum.Birbirimize bol bol dua edelim.Allahım sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin hepimize.

aşina ne güzel hamile kalmışsın.tebrik ederim.Allah bebişinle seni hep mutlu etsin.darısı başımıza.bizde 1 yıldır bebiş istiyoruz.dua et bizlere

aşina ne güzel hamile kalmışsın.tebrik ederim.Allah bebişinle seni hep mutlu etsin.darısı başımıza.bizde 1 yıldır bebiş istiyoruz.dua et bizlere

canım zaten 1 yıla kadar olmaması normalmış, bizim tam da öğle oldu 13.ayımda kimyasal gebelik yaşadım 14.ayımda da hamile kaldım çok şükür, o yüzden hiç stres yapma canım, yumurtlama günlerini takip et, ben 28 günde bir adet olurum, yumurtlama günüm 14.gün, sen de bunlara dikkat et, inşallah yakın zamanda hamiş olursun tatlım :CüvCüv:

gözlerim dolu dolu okudum.. gereçketen kısmet , allah ne zaman nasip eder, bilinmez. hayırlı zamanda hayırlı evlat versin.. bende 1 yılı aşkın süredir tedavi oluyorum ama hala birşey yok, beklemek çok zor her süreçte umutlanıyor insan ve olmayınca yıkılıyor. ama bu süreci çok daha zor yaşayanlar var.. bebişlerimiz zamanını bekliyor.. allah hepimize en kısa zamanda hayırlısıyla bebiş versin

selam kızlar rabbım kımseyı zorda bırakmasın guzel bebişler versın inş mucızelerınız sızı bulur............bu haberler çok guzel bende üç sene sonra bebişine kavuşan bıi olarak sızı anlyorum ve dualarınıza amın dıyorum ..............

aynına benzer bı hıkayede annemın basından gecmıs ya. 12. yıl ben dogmusum..

ve annem bana hamıle oldugunu 5. ayında ögrenmıs..

sısmamıs ve adetı duzenlı degılmıs.. karnıda buyuyunce eskıye göre herkes ur var karnındademış..

5. ayın sonunda dra muayene gıtmısler.. dr. bebegı aldırmayamı geldınız demıs.. ama buyuk bebek alamam..

annem hala aglar anlatırken.. allahım herkesler hayırlı evlatlar verir insallah..

yazıları okurken benimde gözlerim doldu.allah bütün isteyenlere inşllah versin
benim 9 yılda oldu.cok iyi anlıyorum sizleri.hep duam şuydu herzaman sizde böyle diyin.allahım hayırlı ömürlü,saglıklı sıhatli bir evlat enkısa sürede kucagıma alıp büyütmeyi banada nasip et.amin.dualarım kabul oldu.inşallah sizde en kısa sürede yavrularınızı kucanıza alırsınız:emir_bebek:

aminnnn arkadaşlar, Rabbim her isteyene nasip etsin inşallah, her bebek bir mucizedir aslında ama uzun zaman bekleyince daha bir değişik oluyor insan....

Back