11 yaşındaki kanser hastası bir kıza ve nişanlıma ne hediye alsam .......

asigimkralime

anlam veremiyorum ......
Kayıtlı Üye
2 Haziran 2010
1.986
1
66
Diğer
merhaba arkadaşlar, bilenler biliyordur nişanlım kanser hastası ve onunla aynı yerde kalan 11 yaşındaki bir kız bana hediye göndermiş....kendi elleriyle yaptığı yüzük,küpe,bileklik göndermiş bana...beni hiç tanımadan içinden gelmiş...şimdi nişanlım geri dönecek o hastaneye ve bende ona birşey almak istiyorum...ama ne alacağımı bilmiyorum....anlamlı,değerli birşey olsun istiyorum.....bana yardımcı olursanız sevinirim....

ayrıca nişanlıma da çok anlamlı birşey almak istiyorum....aklıma çok şey geliyor ama ben çok özel birşey olsun istiyorum.........onun içinde bir fikir verirseniz sevinirim...

aklınıza gelen her türlü fikrinizi paylaşırsanız memnun olurum....

sağlıklı günler diliyorum

niye kimse bir şeyler yazmadı anlamadım...hiç mi fikriniz yok..bunu okuyunca aklınıza hiç mi birşey gelmedi...çok yardımcı oldunuz gerçekten teşekkür ederim....bu sözüm okuyup da yorum yapmayanlara...tabi herkes yorum yapmaya bilir ama en azından okuyunca aklınıza birşey geldiyse bunu belirtin lütfen....

Hediye konusu o kadar göreceli ki..
Ben derim ki mesela tuttuğu takımı formasını al örneğin ama nişanlın futbol sevmiyordur.
O yüzden hediye fikri vermek çok zor.
Ama kız 11 yaşında içinde hem peluş,hem bir parlatıcı ruj hem bir küpe belki bir t shirt vs olan karışık bir hediye paketi yapın.
Cidden maliyeti yüksek olmaz hem de sürprizli olur.
Allah nişanlınıza ve herkese herkese şifa versin..

yorumun için gerçekten çok teşekkür ederim...Allah senden razı olsun...Bak mesala ruj aklımda yoktu ve peluş oyuncaklarda aklımda yoktu....işte bunlar bana bir fikir oldu şimdi...benim için asıl önemli olan o kızdı zaten...çünkü hiç tanımadığım,görmediğim bir kız...o yüzden zorlanmıştım...akıl akıldan üstündür diye boşuna demiyorlar...
şifa dileklerin içinde ayrıca teşekkür ederim

11 yaşında hani insan hem genç kız gibi hem de çocuk gibi hisseder ya..
O yüzden her yönünü karşılayabilir bu hediyeler diye düşündüm.
Onun sana hediye göndermesi o kadar şirin ki..
Demek ki nişanlın ne güzel şeyler anlatıyor hakkında
İnşallah bir an önce sağlıklarına kavuşurlar

allahım herkeze sıffa versın erkeklere hedıye alma aslında cok zorda degıldır az cok yınede tanıorsunzudur nısanlınızı neyı sevdıgını falan ona oyle bısye alabılırsınzı 11 yasındakı arkadasımızada guzel bı kalın ajanda ve guzel suslu bı kalem alabılırsınız gunluk tutması ııcn 11 yasında kendını genc kız hıssedırcek guzel bı hedıye dusnuorum ama aklıam bu geldı

evet ya o kadar duygulandım ki birde kendi el emeği o kadar güzeldi ki, Allah ona da sifa bekleyen herkese de şifalar versin...İnşallah seninde yüzün hep güler....

amin canım allah herkese şifa verin...yorumun için çok teşekkür ederim...evet canım onun çok fazla seçeneğim var.....Ama şuan onun saçları döküldüğü için en çok işine yarayacağı bu hediye diye düşünüyorum...çeşit çeşit şapka alabilirim...en anlamlısı o şuan bence...ajandada çok güzel bir fikir,o hastanede düşünceleri kağıda yazmak onun en güzel sırdaşı ve dert ortağı olacaktır...peluş ve ajanda kesin hediyelerim arasında olacak....

evet kızlar sonunda hediye mi aldım,önce günlük alıyordum sonra ona bakarken güzel tüylü,süslü,hayvan resimli fıstık yeşili bir albüm aldım aynı yumoşlar gibi....sonra peluş aldım...Takı yapıyormuş takı malzemesi aldım...Birkaç takı aldım kendisine.....Saçları olmadığı için toka almak istemedim..Bende kendim örgü takı yapardım birkaç tanede onlardan yaptım koydum...Ve nazar boncuklu künye aldım kendisine....umarım çok hoşuna gider...teşekkür ederim ilginize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…