11 yaşındaki çocuğun plajda çıplak dolaşması normal mi?

Leyla_40_39

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2019
3
-2
1
42
Bu yaz 1 günlüğüne arkadaşlarla kaçamak yapıp denize aynı anda da pikniğe gittiğimizde arkadaşlarımdan biri 11 yaşındaki erkek kuzeni ile birlikte gelmişti. Çocuğun evi onlara uzak olduğundan ve çocuk evden mayosunu alıp gelemeyince arkadaşımın evinde de ona göre mayo olmayınca çocuk denize mayosuz yani çırıl çıplak girmek zorunda kalmıştı. Benim de 12 yaşında kız kardeşim var ve onunla birlikte gitmiştim. Çocuğa bir şey diyen, tepki gösteren olmadı ama ayrıca toplam 6 kişi gittik tek erkek oydu. Çocuğa bir etkisi olur mu? Yoksa unutur mu?

Siz neden tepki vermediniz böyle bi duruma?Yanlış olduğunu bile bile.

ay hiç bir çözümü yoksa girmeseymiş çocuk. ölüm kalım meselesi değil ya. hadi çocuk çok istedi tutturdu diyelim. bari çamaşırıyla girseymiş anadan üryan olmaktan iyidir. sizde keşke bir bahaneyle uzaklaşsaydınız o anlarda. kız kardeşiniz için problem olur mu bilmem ama kocaman kız unutmaz yani o görüntüyü.

Bu yaz 1 günlüğüne arkadaşlarla kaçamak yapıp denize aynı anda da pikniğe gittiğimizde arkadaşlarımdan biri 11 yaşındaki erkek kuzeni ile birlikte gelmişti. Çocuğun evi onlara uzak olduğundan ve çocuk evden mayosunu alıp gelemeyince arkadaşımın evinde de ona göre mayo olmayınca çocuk denize mayosuz yani çırıl çıplak girmek zorunda kalmıştı. Benim de 12 yaşında kız kardeşim var ve onunla birlikte gitmiştim. Çocuğa bir şey diyen, tepki gösteren olmadı ama ayrıca toplam 6 kişi gittik tek erkek oydu. Çocuğa bir etkisi olur mu? Yoksa unutur mu?
TABİ Kİ DE DOĞRU DEĞİL. Kızım 5 yaşında , biz de bir kez halk plajına gittik , kızım yaşında çocujlar çırıp çıplak bence bu bile yanlış. Çünkü 5 yaşında çocuklarında en çık soru sordugu dönemler. Anlamıyoruö bu anneler falan, erkek çocukları çırıl çıplak, aynı şekilde kız çocukları görseler ayıplarlar.

Back
X