• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

11 yaşında kızım surekli uyuma isteği

Thepatriot

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Mart 2022
2.274
2.037
63
39
Kızım sabahçı. Önceden böyle problem yoktu. Fakat bir kaç aydır sürekli uyumak istiyor. Mesela okuldan geliyor uyumak için n yatağa giriyor 4 saat uyuyor sonra gece geç yatıyor gene ertesi sabah böyle . Bugün uyutmadim gözü kapanıyordu böyle baygın baygın. Kırmızı oluyor gözleri. 9 da bayıldı resmen. Yarın Kan testi yaptıracağım. Başına gelen oldumu diye sorayım dedim. Bide vucunda ağrı oldugundan bahsetti ama belli bir yerde değil böyle bazen ayağı bazen parmağı bazen dizi kısa süreli oluyotmus geçiyormuş.😔kafam çok karışık.

Kan tahlillerinden sonra doktorunuz sizi yönlendirecektir. Uyku hali kansızlık ya da kan hastalıkları ile ilgili olabilir. Vücudunda morarma vs farkettiniz mi?

Kızım sabahçı. Önceden böyle problem yoktu. Fakat bir kaç aydır sürekli uyumak istiyor. Mesela okuldan geliyor uyumak için n yatağa giriyor 4 saat uyuyor sonra gece geç yatıyor gene ertesi sabah böyle . Bugün uyutmadim gözü kapanıyordu böyle baygın baygın. Kırmızı oluyor gözleri. 9 da bayıldı resmen. Yarın Kan testi yaptıracağım. Başına gelen oldumu diye sorayım dedim. Bide vucunda ağrı oldugundan bahsetti ama belli bir yerde değil böyle bazen ayağı bazen parmağı bazen dizi kısa süreli oluyotmus geçiyormuş.😔kafam çok karışık.
Zayif duşmuş kan azligi falan boyle sorunlar varsa boyle şeyler ola bilir.Ama doktor şart yani vitamin filan yazsin çocuga.Yemek nasil yiyor?

Zayif duşmuş kan azligi falan boyle sorunlar varsa boyle şeyler ola bilir.Ama doktor şart yani vitamin filan yazsin çocuga.Yemek nasil yiyor?
Boyu kilosu yerinde. 164cm 62 kilo. Fakat bir şey var. Kızım 3-4 ay önce reg olmaya başladı. Şikayetlerde bu zamanlara denk geliyor. Acaba kansızlık mi yaptı. Bide fazla sebze yemez ablasida var onda böyle bir sorun olmadi. Bende 1 yaşında ki kardeşiyle uğraşırken aksatiyorum yemek takibini 😔

Boyu kilosu yerinde. 164cm 62 kilo. Fakat bir şey var. Kızım 3-4 ay önce reg olmaya başladı. Şikayetlerde bu zamanlara denk geliyor. Acaba kansızlık mi yaptı. Bide fazla sebze yemez ablasida var onda böyle bir sorun olmadi. Bende 1 yaşında ki kardeşiyle uğraşırken aksatiyorum yemek takibini 😔
Kilosu iyi boyuna bakinca.Regl belkide çok gur oluyor etki ede bilir tabi ama kan sorunu varsa çocukda kilolu bile olsa o insan zayif duşuyor ve sorunlar çikiyor sonra annemden biliyorum.Ne sorunu varsa hall edin normal degil çunki

Demir, vitamin eksikliği var bende de ne zaman basım yastığa değse uyurum 😅 bence o tarz bişey. Büyüme kaynaklı eklem ağrıları da normaldir diye düşünüyorum çocukluk ergenlik zamanlarımda benim de çok olurdu

Benim kızım da 11 yaşında sabah 8 30 da gidiyor 15.10 da çıkıyor okuldan eve 15.25 gibi geliyor yürüyerek eve gelince oda uyuyor ben 10 dk yürüyor o yüzden yoruluyor uykusu geliyor sanıyorum

Kan degerlerinde sorun yoksa ergenlikten sonra çocuklarda uyku isteği artar oyle duymuştum hormononlarin salgılanmasından kaynaklı, bende okuldan geldiğim zaman uyumak isterdim sağlık problemim de yoktu tabi bu 1 2 gun derken alışkanlık yapıyor😊

Back