11 yaş sevgili

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Çocugun yaşını tespit edemedim yüzü 10lu yaşlar davranışlar 18 gibi bilemiyorum yani canları sıkılmış büyük gibi davranmak istemişler ama bizim kizin kafası daha çok küçük daha geçen ay oyuncak bebek aldık
Şikayetçi olunur

Abisine aşık olduğu için konu abisinde mi kalsın. Abisine olan düşkünlüğünün benim acımdan rahatsızlık uyandıracak kadar çok olduğunu belirttim. Normal bir abi kardeş sevgisinden fazlası daha doğrusu abi sevgisinden fazlası.
Siz yengesiniz o abi. O yüzden karışmayın o çözsün dedim.
Sanki kıza içten içe öfke besliyorsunuz abisine düşkün olduğu için. Sevgilisi olmasıyla abisine düşkün olmasının ve sizin buna sinir olmanızın alakası yok. O yüzden bu ayrıntılara gerek yok dedim.

Bence bizim nesilde yine masumaneydi bu işler. Ama şu an telefonun ve yozlaşmanın etkisiyle çok endişe verici bir hâl aldı.

Cocuk kac yasinda o onemli bence arada en fazla iki yas olmali bu yaslarda kendi yasiti bir cocukla konusuyorsa bence sorun yok abisi sadece konussun dogruyu yanlisi anlatsin ama ergenlige girmis yasca buyuk biriyse sorun.

11 yasinda cocugun ilişkisinden nolur yahu?
Ben o yaşta hoşlandigim var diyince bana gülüyorlardi en fazla. Yaptigimiz şey de en fazla okulun bahçesinde yan yana durup sohbet etmekti onda da bir ton utanirdik zatin.

Oturmuş ciddi ciddi coluk cocukla ugrasiyorsunuz hayir bi de size noluyor yani? Ortada kotu birsey varsa da abisi ilgilensin. 😬 En gicik oldugum şeydir aileye dahil oldugunu dusunup herseyin içinde bulunan, yorum yapan kadin tipi.

11 yaşında bir çocuk için sizce de konuyu fazla büyütmemişmisiniz? Yani tamam çok erken ama o yaşta sevgililik ne olabilir yani? En fazla sevgilisi cips, çikolata falan ısmarlıyodur. Bu kadar üzerinde durup olayı büyütmeyin bence.

11 yasinda oglum var , hoslandigi kizlar oluyor ama sevgili mevzusu aklina bile gelmiyor

Bir kere once cocuk kimdir , kac yasindadir onu ogrenin
Gercekten cocuk mu yoksa karsinizda subyanci mi var? Bu en onemli mesele
Burdda sevgilinin kim oldugu
Cocuk ise gulun gecin yok buyuk biri ise hemen karakola gidin clve sikayetci olun

bana cok garip geldi,
sizin bu kadar mudahil olmanizi da dogru bulmadim.
Abi elbette mudahil olabilir ancak tarzi cok yanlis, ben kendi anamdan babamdan bu kadar baski gormedim, eger ki kardesimden gorse idim yetiskin oldugumda bir daha yuzyuze pek bakmazdim saniyorum ki.

Cocuklara baski ile hayati ogretemezsiniz, abisi ilgilenmek istiyorsa daha fazla yaninda olmali kardesinin.
Aile de ilgisiz diyorsunuz, abi asil aile ile konussa ve onlara daha ilgili olmalari gerektigi yonunde evlat tavsiyesi verse bence cok daha olumlu olur.

11 yaşında sevgili mi? Oha biz çizgi film izleyip cips yerdik ya. Bence empati yeteneği yüksek olan biri karşısına alıp konusmali. Cocuk daha o
İlk okuldaydim nişan yapmıştı 2 çocuk aralarında bahçede. Arkadaşları da katılmıştı. Ne saçma gelmişti hala saçma geliyor. 20 yıl geçti demekki oluyor böyle şeyler :KK70:

11 yaşındaki kız kaça gidiyor

komşumuzun kızı var 12 yaşında bizim 8-9 yaşlarındaki oğlanlarla site bahçesinde maç yapıyordu

elimde bir dosya var kız 12 yaş altı tüm ilçe ile birlikte olmuş facebooktan iletişim ile

sevgilinin yaşı önemli

bir de gerçekten sevgili mi bu tarz olumsuz işlerin organizatörü mü

sevgili de 17 -18 yaşında ise sıkıntı

ama sınıf arkadaşından hoşlanıyorsa bu normal ortaokulda vardı hep böyle işler

oğlum 1. sınıfta kızlardan birine aşıktı 2 de kıza açıldı 3 de kızı kendine aşık edip sonra terk etmeye karar verdi bu sene anlatmıyor

Selam herkese, ne kadar ciddiye almışsınız abartmayın diyeceğim ama bir yanım "gözünün önündeki öğrencileri ne çabuk unuttun" diyor. Bence çok üstüne gitmeden takipte kalsın ailesi. Bu durum söne de bilir, bir iki yıl sonra okulun en gevşek kız öğrencisi halini de alabilir.
Bu yaşlar fırtına öncesi sessizlik diye tarif edilir. Önce karşı cinsten nefret edilir, sonra ilgi duyulur. Gerçi sizinki birkaç yıl erken başlamış, sorun orada. Tüm ilgisini bunlara verip her şeyi boslarsa o zaman ciddi bir hal alır durum. İlgili ailelerin çocukları daha sağlıklı davranıyor bu konuda. İlgisiz ve baskıcı aileler ise her konuda çocuklarını kaybediyor.
Ortaokulda müdürünün öğretmenlere "şu çocuklarla konuşun, bir yerde hamile kalacaklar" dediğini anlatmıştı bir öğretmen. Çocuklar her olumsuzluğa karşı gözü açık bir şekilde fark ettirmeden her daim takip edilmeli

Karşı tarafta ayni yastaysa bırakın konuşsunlar:)

Konu sadece derslerde başarı da değil defterin nerde diyoruz yok kayıp yarın bir yerde unutmuş obur gün hiç almadım ki diyor genel olarak bir bos vermişlik var ve biz bunu yeni fark ettik.
Ozaman konuyu sadece sevgililiğe bağlamayın başka problemleri var demekki. Tiktok üzerinden mi sevgili olmuşlar yani? Yakınlarında falan değil aynı okuldan değil öylemi?

Size gelinceye kadar İlgili ya da ilgisiz cocugun anne babasi var abisi var belki baska aile buyukleri var zurnanin son deligi dediklerindensiniz su an. Evli olsaniz neyse aileyle ne kadar icli disli olursaniz olun disindasiniz. Bence hic karismayin yarin birgun herkes iyi olur siz kotu olursunuz.

11 yaşındaki çocuk sevgili yapsa ne olacak yapmasa ne olacak? Adı üstünde çocuk. Çocuğa bu kadar düşman olmanıza hiç gerek yok.

Umursamayın yoksa çok önemli bir şeymiş gibi düşünebilir..zamanla geçecektir..ki okul dönemi boyunca orta okul lise zamanlarında da açığa vurmasa da hoşlantıları olabilir ..absürt bir durum olmadıkça müdehale edilmemeli bence..sosyal hesaplar varsa çaktırmadan kontrol edilmesi yeterli

Konu sadece derslerde başarı da değil defterin nerde diyoruz yok kayıp yarın bir yerde unutmuş obur gün hiç almadım ki diyor genel olarak bir bos vermişlik var ve biz bunu yeni fark ettik.
ama o yaştaki çocuk için bu çok normal.biz kardeşimi aynı sebeplerden doktora bile götürmüştük :KK70: ergenlik çağına giriyolar aşkı tanımaya başlıyolar kafalar uçuyo, ve bu zamanlarda unutkanlık çok normal demişti doktor vücut tam gaz çalışıyo çünkü her şey devrede.garip garip baskılarla çocuğun kafasına yanlış düşünceler yerleştirirsiniz yer edinir kafasında öyle gider sonra, okulu boşlamayan çocuk şu an kalmadı zaten.biraz abartıyorsunuz bence mevzuyu , tamam gözünüz üzerinde olsun ama baskıyla değil, mesela annem biz o yaşlardayken eşyalarımızı toplarken göz ucuyla bakardı olmaması gereken eşyalar var mı diye , gidiş geliş saatlerimizi kontrol ederdi.korkutursanız hiç bişey anlatmaz.internet alemi konusunda genel olarak uyarın ama bu tarz baskılar yapmayı düşünmeyin.yapmayın etmeyin dediğim tabi siz pek müdahil olmayın ergenlik çocuğu ters tepebilir , ayrılırsınız falan siz kötü olursunuz sonra.abisi anne ve babası bunları yapsın.eğer isterseniz arada alıp sohbet edersiniz ama sizi arkadaş gibi görürse eğer

Hayır yok. Telefon kullanması yasak gibi bir şey abisi tarafından konuldu annesi de bu durumu yönetmekle görevlendirildi ama biraz lackalik var ve sormuyor da oğlum iyi hosta bu kızı biz neden telefona baktirmiyoruz diye ya da derslerle alakalı olduğunu düşünüyor bilemiyorum.
bu tarz yasaklar hoş değil bence.çocuk ve ergen psikiyatristi arkadaşlar daha doğru bilir tabi ama kontrollü serbestlik daha doğru

Ben oğlanı stalkladim hal hareketler çocuk yani belli ama tavırlar felan sanırsın 18 yasında delikanlı arabada fotoğraflar felan tarz bakınca yüzü 10 yaş hareketler 18. Şimdi bir baskasının çocuğunun günahına girmek istemem ama iki gün sonra nude isticek bir tip.
bu cocuklari niye bu kadar dert ettinizki adi ustunde cocuk yani 10 yasindakinden ne bekliyosunuz biz kim bilir 10 yasimizda kime ask besliyoduk okulda kimler sacimizi cekiyodu
11 yasinda kiza gorumcem gorumcem demeniz onun sevgilisinin olmasindan daha garip gibi geldi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X