11 Yanda kzma ada.......

kizlar biliyom size sacma gelebilir ama artik dayanamiyom kizimin israrina.
Kollarina ve bacaklarinda cok tüy var.Kollarindakini sararttim,ama tüyler cok uzun oldugu icin ve pesinden tekrar siyah tüy ciktigi icin pek hosnut degil kizim.
Saratici kremi de haberi sürmek istemiyorum.
Son günlerde agda yapmami istiyor ve cok israr ediyor.Bende ergenlik cagindan önce bu tarz seyleri yapmak istemiyorum,ne bileyim korkuyorum iste,ilerisi icin zararli olur diye.
Lütfen kizlar önerilerinizi bekliyorum......

bence hıc baslamasın valla sonra hayatı boyunca kıl agda derdıyle ugrasacak
ama karına yumurtası yagı kremlerı falan var arkadasım onlar dokuyor baya etkılı oluyor
bence ondan alın ve doksun agdanın sureklı devamı gelıyor sımdı hosuna gıdecek ama ılerde kendı yapmaya usenecek sonra jıletleyecek daha kotu olacak
allah yardımcımız olsun ne dıyım off offf
benım kızlar bakalım ne yapacaklar :roflol::roflol::roflol:

benim kızım bu yaz 13 yaşına giriyor yaz başında sadece koltuk altına ağda yaptık.korktuğum gibi olmadı dayanabildi.ben öncelikle eğer kızınızın o kadar çok kılı olduğunu düşünüyorsanız bir endokrinoloji uzmanına götürün derim.son zamanlarda erken ergenlik ön planda o yüzden kıllanmada çok erken başlıyor.ergenliğe giriş yaşı çok küçüldü 4-5.sınıfta regl olan kızlar gördüm. ben 5.sınıfta annemden gizli jilet yapmıştım çocuk aklı işte:)

şimdiden kararlıyım kızım olursa ona ağdayı alıştırcam. rahatsız olmaya başladığında ben de almaya başlarım. yaşı farketmez 10 yada 15 ne farkeder. bence ağda yapın korkmayın. daha da çoğalcak diye bi saçmalık yok. bence tam tersine ağda azaltıyor. bize yapan olmadı. jiletle aldık. kızlarınızda jiletle almadan ağdaya başlayın bence kaydirigubbakcemile3

Aynen,bize ağda yapan olmadı,jiletlerle çoğalttık of of!

kıllar bir kez alındı mı artık hiç alınmadığı gibi çıkmıyorlar
sertleşiyorlar,koyulaşıyorlar,adet görmeden kılarını alma taraftarı değilim ben ince ve çok da belli olmuyor ne gerek var ki
zaten adet gördükten 2 yıl sonra da lazer yaptıracağım inşallah
o benim gibi uğraşıp durmasın kıllarla
nefret ederim ben kıldan
lazer yaptırdım da rahatım şükür artık
darısı kızıma:)

kıllar bir kez alındı mı artık hiç alınmadığı gibi çıkmıyorlar
sertleşiyorlar,koyulaşıyorlar,adet görmeden kılarını alma taraftarı değilim ben ince ve çok da belli olmuyor ne gerek var ki
zaten adet gördükten 2 yıl sonra da lazer yaptıracağım inşallah
o benim gibi uğraşıp durmasın kıllarla
nefret ederim ben kıldan
lazer yaptırdım da rahatım şükür artık
darısı kızıma:)

ne kadar şanslı bir kızın var... kaydirigubbakcemile3 senin değerini bilyordur inşallah keşke bizim de lazer yaptırcak bi annemiz olsa kaydirigubbakcemile3 şaka maka ben de para kazanmaya başlarsam birgün lazeri yaptırcam inşallah opuyorumnanaktan

sedaaa ben de kızım kadar şanslı değildim ne yazık ki lazere 33 yaşımdan sonra başlama imkanı buldum ben de
henüz öğrenci olduğuna göre benden epey gençsin demektir inşallah imkanların iyi olur da sen de yaptırabilirsen
fakat ne olursa olsun en azından kolaltına lazeri tüm imkanlarını zorlayarak yaptırmanızı hepinize tavsiye ederim büyük rahatlık,temizlik ve güzellik...daima:)

evet öyküm haklısın çok büyük rahatlık olur. kıl tüy derdin olmaz. araştırıcam ben de yaptırmaya kararlıyım zaten. ömür boyu ağdayla mı uğraşılır yaaa :1no2:

Killar cikmadan once, incir sutu surun kil cikan yerlerine, tabi hani ergenlige vardigi zaman cocuklarin, ben oyle yaptim bende fazla tuglenme yok cok sukur, olunca da ben jiletle aliyorumn agda hic denemedim ama denicem bende, benim kizim buyusun incir sutu surcem insallah ise yarar .
Allah kolaylik versin size .

Kizlar konu eski gerçi ama bir deneyimimu eklemek istedim. Benim gibi merak edip bakanlara fikir olur. Ben ortaokulda 12 yaslarimda kendim ağda yapmaya baslamistim hic de zararini gormedim. Benim cok fazlaydı şu an o kadar rahatsız etmiyor jiletle aldığım da oluyor.

Yine bir gün ağda yaparken o sırada 9-10yasinda olan kız kardeşim yanıma gelmişti bende onun da bacagina küçücük bir bölümüne yapıştırıp çekivermistim agdayi da kizarak kacmisti. Şimdi 22 yaşında ve "Keske yakalayıp her yerime yapsaymissin" diyor. Zira bacaginda küçükken benim agdayi yapistirdigim yerde bir daha hiç çıkmamış :)

canım bence tüyler ınce cılızken sir agdayla aldırabılırsın köklerı zayıflar buyuyene dek.ama kendın alma ısı bılen bırıne aldır yönlerını falan azaltcak sekılde alan bırıne.
acıkcası ben bı sakınca görmedm benmm cevremde cok var bu yaslarda tüylerı belırgın olan kızlarını erkenden aldırmaya baslıyorlar ılerde ıyıce azalıp gucsuzlesıyormus tuylerı..bılınclı bı anne olup önceden bu kolaylıgı saglamak guzel bı avantaj bence..keske benm anam da bana yapsaydı denedı de ben kacmıstım gercı:))bak senınkı kendı razıymıs hem..
Arkadasa katılıyorum erken aldırmak ileride bitmesine ve kızınızin rahatlığına neden olur.bilincli olmak Sizin bunu ondan önce dusunmenizi gerektirir.ayrica dalga gecmisler özgüven sorunu olucak kafası hep orda olucak dersleri zayiflicak.benim kızım 8 yaşında tuy sorunu var orta okula geçsin aldırmaya başlarım ki 20 li yaşlarında bana dua etsin.benimde vardı çok çektim bu yüzden.

Konu eskimiş ya

İnsanlar tarafından bu nasıl bir çirkinlik olarak lanse ettirildiyse. Artık küçücük çocuklar bile takıntı yapmış. Küçücük kız insanların güzellik formlarına uymaya çalışıyor. Benimde 11 yaşındaki kuzenim epilatörle kollarını alıyordu.

Back