Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
1. Numara çok şeker bir abla makyajıda çok şeker olmuş 2.Numara hangisi sensin hangisi türkan şoray diecek kadar benzemiş ellerine sağlık.. 3.Numara Çok güzel biri olduğun belli oluyor. Sanatçıyada benziyorsun ama yani.. Snnde emeğine sağlık. 4.Numara Küpeler bile neredeyse aynı.. Herşeye dikkat ederek gerçekten hakkını vererek yapmışsın OYUM SANA.. 5. Numara Çok basarılı fark yok bile diyebilirim. Ellerine sağık..
HAHAHA VALLA ALEMSİN KIS AŞKİTO..... BEN KATILIMCILARI TAHMİN ETMEME RAĞMEN, FAR BAZININ NE OLDUĞUNU BURDA SİZLERDEN ÖĞRENECEK KADAR MAKYAJI FAZLA YAPMAYAN BİRİ OLARAK... YİNEDE KATILIP EĞLENMEK EKŞIN YAPMAK İSTEDİMkaydirigubbakcemile3 SEN OKADAR BAŞARILI BİR MAKYAJ YAPMIŞIN Kİ MAKYAJ TONLARINIZ BİLE AYNI TONDA OLMUŞ VE KULLANDIĞIN DİĞER AKSESUARLARINDA NERDEYSE AYNI EE YANİ DONANIM SÜPER HELAL OLSUN..... BANA BAKTIĞIMIZDA BİR RİMEL BİR EYLEINER YANİİİ DAHA NE DİYİM Kİ AŞKİTOM HAK EDEN SENSİN ...... KISACASI ŞÖLE DİYORUM İYİ OLAN KAZANSIN YANİ BENsırnaşık şey:roflol:
bu saatte kadar pc yi dahi açamadım öliciğimm sandım meraktannnn......hiç bukadar oy alacağım aklıma gelmemişti verenlerrrr elleriniz dert görmesinnnnnna.s.