How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Lise Yorum ve Soruları 11.sınıf tm ok sıkı çalışıp birinci olalım

caniminicisi

Bu sevdalar boşuna le bu sevdalar boşuna:-)
Kayıtlı Üye
5 Ağustos 2014
98
23
48
Hep beraber sıkı bir çalışmayla başarıya ulaşmaya ne dersiniz? Benim gibi yalnız başına çalışmak için motive olamıyor musunuz. Hadi gelin de hep beraber hem sohbet edeli, hem de ders çelışalım.

Bende 11.sinifa gectim TM bolumundeyim. Bencede calisaliim

Ben yalnız başıma pek motive olamıyorum. Burda hangi gün hangi derse çalışacağımıza karar verip çalışmaya başlarsak daha çok motive olabiliriz. 11.sınıf için burda başka çalışma kulüpleri de vardı ama onları şu an kullanmıyorlar sanırım. Ben de yeni bir grup açayım dedim. :3:

Bence şimdiden çalışmaya başlayalım. Zorlandığımız ne varsa birbirimizden yardım alıp hallederiz:48:

Benim sözel derslerim iyi meseela ama mat ve geo da zorlanıyorum.

Ben yalnız başıma pek motive olamıyorum. Burda hangi gün hangi derse çalışacağımıza karar verip çalışmaya başlarsak daha çok motive olabiliriz. 11.sınıf için burda başka çalışma kulüpleri de vardı ama onları şu an kullanmıyorlar sanırım. Ben de yeni bir grup açayım dedim. :3:

Bence şimdiden çalışmaya başlayalım. Zorlandığımız ne varsa birbirimizden yardım alıp hallederiz:48:

Benim sözel derslerim iyi meseela ama mat ve geo da zorlanıyorum.

Bende mat geo da zorlaniyorum. Bence 10.sinif trigonometri baslayalim cunku onemli bi konu ve her sene kesin soru geliyo

Bende mat geo da zorlaniyorum. Bence 10.sinif trigonometri baslayalim cunku onemli bi konu ve her sene kesin soru geliyo

Ayy! Süper olur vallahi canım. Lafı ağzımdan aldın:1:
Ben de matematik ile başlayalım diycektim. Peki o zaman, yarın başlarız. Sonra birbirimize rapor veririz. Çalışırken de görüşeliim canım. Uygun mudur?

Ayy! Süper olur vallahi canım. Lafı ağzımdan aldın:1:
Ben de matematik ile başlayalım diycektim. Peki o zaman, yarın başlarız. Sonra birbirimize rapor veririz. Çalışırken de görüşeliim canım. Uygun mudur?

Bende 11 tmye geçtim kızlar:39: Benimde matematik ve geometrim kötü :5: Youtube'da Şenol hoca var. Adam çok güzel anlatıyor bende az önce 11.Sınıf konularına bir bakayım dedim karmaşık sayıları dinledim daha şimdiden anlamaya başladım:46: :D Ki benim matematiğim gerçekten çok kötüdür eğer okul başlayana kadar düzenli bir şekilde girip izlersek matematiğin üstesinden geliriz bence size 10.sınıf trigonometrinin linkini atayım :6:
[video=youtube;34_A_9CQOh8]http://www.youtube.com/watch?v=34_A_9CQOh8[/video]

Bende 11 tmye geçtim kızlar:39: Benimde matematik ve geometrim kötü :5: Youtube'da Şenol hoca var. Adam çok güzel anlatıyor bende az önce 11.Sınıf konularına bir bakayım dedim karmaşık sayıları dinledim daha şimdiden anlamaya başladım:46: :D Ki benim matematiğim gerçekten çok kötüdür eğer okul başlayana kadar düzenli bir şekilde girip izlersek matematiğin üstesinden geliriz bence size 10.sınıf trigonometrinin linkini atayım :6:
[video=youtube;34_A_9CQOh8]http://www.youtube.com/watch?v=34_A_9CQOh8[/video]

Sağol canım. İnşallah bugün tembellik etmem de attığın videoyu izlerim. Şu trigonometriyi halledince 11. Sınıf konularına da bakayım. Dediğin gibiyse üstesinden geliriz evelallah.:52:

Kızlarr konuyu gördüm bende bir uğrayayım dedim. Bende bu sene 11.sınıfa geçtim ama ben sayısalım :) Matematik ve geodan sormak istedikleriniz varsa sorabilirsiniz trigonometrim süperdir diyebilirim :12:

Kızlarr konuyu gördüm bende bir uğrayayım dedim. Bende bu sene 11.sınıfa geçtim ama ben sayısalım :) Matematik ve geodan sormak istedikleriniz varsa sorabilirsiniz trigonometrim süperdir diyebilirim :12:

Aramıza hoş geldin canim. Malesef ben bugünkü planlarimi gerceklestiremedim. Ama yarin bahane yok.
Diger kizlar nerdesinuz neler yaptınız bakalım bugün? :1:

Ben daha yeni girdim kizlar mesajlari yeni gordum. Bence pazartesi baslayalim ben yarin da calisamicam misafirlige gidicez

Derğerli Arkadaşlar sizler için güzel bir öneri de bulunayım: alpakademi.com video ders platformu.
not:site ilk seferde biraz geç açılabilir ama faydalanacağınız konusunda %100 garanti verebilirim.başarılar.

Kızlar ne yaptınız ben matematik ve geometriden özel ders aldığım için o konulara girmiyorum fakat 11 edebiyata başladım 10u tekrar yapmak için geç kaldım sanırım

Back