Lise Yorum ve Soruları 11. Sınıf-Çalışma

ne durumdasın ? İşlemlerde filan.Belki önerim olur.

9 matematikte fonksiyon ve işlem hariç konuları yapıyorum.
10 mattan denklem,eşitsizlik ve trigonometrinin yarısını yapıyorum.Polinom ve parabolü yapamıyorum.

9 geom iyi sayılır
10 geo da hiç bir şey bilmiyorum 4-5 kez hoca değişince adapte olamadım.

Canım tam benim sevdiğim ve başarılı olduğum dersleri sıralamışsın sözel alanda çok başarılıyım dilimde iyi ingilizce hukuk okurum belkide hadi hayırlısı bakalım 😊

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Olur ama misafirlikteyim ben,internetten çalışabilirim. Hangi konuları çalışalım? :)

Bana ygs coğrafya çalışmam için ne önerirsinizz ? Kaynak olarak özellikle, elimde ygs final dergileri var şuan için sadece. Bide şimdiden çalışsam unutur muyum ?

Canım 9 matta zor bir konu yok, bol soru çözerek halledebilirsin emin ol :) ama 10. sınıf için ciddi bir çalışma gerek bunun için sana karekök mps sisteminin kitabını önerebilirim. Ben bu yıl 3.sünü bitirdim, çok memnun kaldım. Çözümlü soru olunca içinde bol bol daha rahat oluyor çalışmak. Geometri için çok çok çok soru çözmek gerek, 10. sınıfta gösterilen konular zaten öncede bildiğimiz şeylerin üstüne ekleniyor hep :) internette olan videolar çok işine yarar

anladım,temelim hiç yok işlemlerde sıkıntım var diyorsan antremanlarla matematik serisini alabilirsin.Yada karekök 0.Konu anlatımlı fasiküller kullanabilirsin.İnternette matakademi diye bi site var burdan matematik açığını kapıyabilirsin bunun yanında ekolhocayıda öneririm.

Bana ygs coğrafya çalışmam için ne önerirsinizz ? Kaynak olarak özellikle, elimde ygs final dergileri var şuan için sadece. Bide şimdiden çalışsam unutur muyum ?

YGS çalışmak için Edam yayınlarından YGS-LYS Coğrafya konu özet anlatım kitabını kullanabilirsin.Onun dışında 10 coğrafya kitabı mega yayıncılıksa iyiydi onun dışında unutmamak için bir defter tut özetle bütün konuları sonra eğer unutursan hemen tekrar etmene yardım eder bu sene özet defteri oluşturma sayesinde 11 puan yükselttim coğrafyamı

Olur ama misafirlikteyim ben,internetten çalışabilirim. Hangi konuları çalışalım? :)

Nüfus Piramitleri,Nüfus ve Yerleşme ile Türkiye de nüfusun yapısını çalışıp soru çözmeye çalışalım.Bu konular hem kısa hem de kolay ve benzerler.

tamam önerilerin için çok teşekkürler karekök mps deneyeceğim.10.sınıfta bilmediğim konu şu sondaki teoremler geo da seva menalaus tales carnot hiçbirini bilmiyorum

teşekkürler matakademiye hemen gireceğim.

Kızlar buradan zor olacak gibi. Whatsapp,viber'dan falan çalışsak?

Mattan yaptın mı inşallah gidersin ben de mat yapıp Boğaziçi Psikolojiye ya da Tarih'e girerim.

sevenbirkalp, geometriden söylediğin konular hep sorularda kuralı direk yapıştıracağın tarzda. Konuları çalışmaya başlarsan bitmesi uzun sürmez ve kolay olur :)

sevenbirkalp, geometriden söylediğin konular hep sorularda kuralı direk yapıştıracağın tarzda. Konuları çalışmaya başlarsan bitmesi uzun sürmez ve kolay olur :)

Biliyor musun çalışmaktan bile korkuyordum sağol valla içimi ferahlattın.Akşam bir bakıcam bu konulara sağol.

Biz keşke topiğe Matematikzedeler deseydik %90 ımız matematikten şikayetçi ama birbirimize destek olarak atlatacağız kızlar.

Ee coğrafya çalıştık mı anlatın bakalım.

Aslında Matematik bana eğlenceli geliyor :) Geometri işi bozuyor,ah ah.. Kızlar cidden buradan çok zor oluyor :/

Merabalar kızlarr bende bu sene 11.sınıf olacağım beni de aranıza alır mısınız Bu arada sayısalım

Merabalar kızlarr bende bu sene 11.sınıf olacağım beni de aranıza alır mısınız Bu arada sayısalım
aramıza hoşgeldin tatlım matematiğin iyiyse hele ultra hoşgeldin.Biz burada her gün ders ve konu belirleyip toplu çalışma ortamı yaratıyoruz.

Bütün arkadaşlarımın dikkatine hatunlar bugün geometriden
Üçgende açıortay kenarortay ile eşlik benzerlik çalışalım diyorum.

2.Ders olarakta
Edebiyatta
Divan Edebiyatında beyitle kurulan nazım biçimlerini çalışalım diyorum.

Çalışma saatlerimizi ve soru sayımızı da mesaja ekleyelim akşam 10'da sizle soru sormaca oynarız.

Aslında Matematik bana eğlenceli geliyor :) Geometri işi bozuyor,ah ah.. Kızlar cidden buradan çok zor oluyor :/

Tatlım sana aykut elmastan derslere göre psikoloji mi ne o vineyi izlemeni tavsiye ederim matematikten çıkan öğrencinin halini çok iyi tahlil etmiş.Geomatri zaten gül bahçesinin içindeki sarmaşıktır.Girdiği yeri bozar.

Ahahah izledim tabii :) hayranım Aykut Elmas'ın vine'larına

Hoşbuldum canımm. Matematik aşığı bir insanım ama bu seneden polinomları geçen seneden de fonksiyonlar bende 0. Diğer konularım çok iyi. Geometrim de iyidir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…