Ben de senin gibi bu yıl 11. sınıfa geçtim ve şuan bi çalışma programına başladım. Yaz boyunca 9. ve 10. sınıf konularını elinden geldiğince bitirmeni öneririm. Kendini çok sıkmadan her gün iki farklı dersten birer konu çalışman yeterli olacaktır :) istersen birlikte çalışabiliriz :))
Ben de onun için uğraşıyorum canım, teşekkürler :))canım ben 12 ye geçtim.11 de notlarınızı yüksek tutmaya bakın,bence.
Bende bu sene 11'e geçtim bence çok güzel bir fikir yapabilirsek eğereğer tarih edebiyat coğrafya da sorunu olan olursa bana soru sorabilirsiniz 9-10da en iyi derslerim bunlardı.Ayrıca arkadaşlar burada her gün 2 ders belirleyip çalışalım gün sonunda birbirimize soru soralım ne dersiniz?
Bende bu sene 11'e geçtim bence çok güzel bir fikir yapabilirsek eğer
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
bende 11'e geçtim iyi bir okulda en iyi sınıftayım ve TMciyim.Matematik ve Geometri dışındaki derslerim hepsi iyi sizce o iki dersi halletmek için ne yapmalıyım?Özel ders kaynak kitap ya da internet ders anlatım videoları hangisi iyi olur.9-10 matım da kötü.
Bende 11.sinifa gectim TMyim bu arada. Simdiden bu seneki konu anlatimlarini cikarttirip calismaya basliyim diyodum ama 9-10la mi baslasam bende? Mat geo disinda hepsi 50uzeri benimde
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ben sayısalcıyım, iyi bi lisede okuyorum ve hedefim baya yükseklerde. Mat, fizik, biyoloji, kimya da yardımcı olabiliriim. Her gün iki ders belirleyelim ve başlayalım bir an önce :)
Bende 11 e geçtim arkadaşlar aynı şey benim kafamdada çalkalanıyor TM öğrencisi olarak küçüklükten beri hayalim hukuk bu yüzden baya meşakarli çalışmalar gerekiyor sanırım yardımcı olalım birbirimize bence.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?