How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Lise Yorum ve Soruları 11. Sınıf-Çalışma

nilkush

Üye
Kayıtlı Üye
11 Eylül 2013
17
0
6
34
İstanbul
Kızlar merhaba, ben 9. Sınıfın 2. Dönemi sağlık sorunlarım nedeniyle okula gidemedim, 10. Sınıfta da açıkcası dersleri pek dinleyenlemedim.. 11'e geçiyorum şimdi,bana nasıl bir çalışma önerirsiniz? Çalışmayı beceremiyorum cidden. :(

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ben de senin gibi bu yıl 11. sınıfa geçtim ve şuan bi çalışma programına başladım. Yaz boyunca 9. ve 10. sınıf konularını elinden geldiğince bitirmeni öneririm. Kendini çok sıkmadan her gün iki farklı dersten birer konu çalışman yeterli olacaktır :) istersen birlikte çalışabiliriz :))

Ben de senin gibi bu yıl 11. sınıfa geçtim ve şuan bi çalışma programına başladım. Yaz boyunca 9. ve 10. sınıf konularını elinden geldiğince bitirmeni öneririm. Kendini çok sıkmadan her gün iki farklı dersten birer konu çalışman yeterli olacaktır :) istersen birlikte çalışabiliriz :))

Çok çok iyi olur,beceremiyorum çünkü kendim çalışmayı :(

Burda günlük çalıştığımız konuları yazarak, birbirimize sorular sorarak eminim güzel bi çalışma yaparız canım :) hırslandırır seni , zamanla kalabalık oldukca daha güzel olur :)

bende 11'e geçtim iyi bir okulda en iyi sınıftayım ve TMciyim.Matematik ve Geometri dışındaki derslerim hepsi iyi sizce o iki dersi halletmek için ne yapmalıyım?Özel ders kaynak kitap ya da internet ders anlatım videoları hangisi iyi olur.9-10 matım da kötü.

eğer tarih edebiyat coğrafya da sorunu olan olursa bana soru sorabilirsiniz 9-10da en iyi derslerim bunlardı.Ayrıca arkadaşlar burada her gün 2 ders belirleyip çalışalım gün sonunda birbirimize soru soralım ne dersiniz?:40:

eğer tarih edebiyat coğrafya da sorunu olan olursa bana soru sorabilirsiniz 9-10da en iyi derslerim bunlardı.Ayrıca arkadaşlar burada her gün 2 ders belirleyip çalışalım gün sonunda birbirimize soru soralım ne dersiniz?:40:
Bende bu sene 11'e geçtim bence çok güzel bir fikir yapabilirsek eğer

Bende bu sene 11'e geçtim bence çok güzel bir fikir yapabilirsek eğer

Hepimiz eminim ki iyi bir üniversite ve bölüm hayal ediyoruz ve bu yüzden çalışmak zorundayız dediğim gibi soru sorabilirsiniz elimden geldiğinde yardımcı olurum.

Ben sayısalcıyım, iyi bi lisede okuyorum ve hedefim baya yükseklerde. Mat, fizik, biyoloji, kimya da yardımcı olabiliriim. Her gün iki ders belirleyelim ve başlayalım bir an önce :)

• Beğen
Reactions: gsx
bende 11'e geçtim iyi bir okulda en iyi sınıftayım ve TMciyim.Matematik ve Geometri dışındaki derslerim hepsi iyi sizce o iki dersi halletmek için ne yapmalıyım?Özel ders kaynak kitap ya da internet ders anlatım videoları hangisi iyi olur.9-10 matım da kötü.

ne durumdasın ? İşlemlerde filan.Belki önerim olur.

• Beğen
Reactions: gsx
Bu arada unutmuşum, TM'deyim ben, iyi bir okuldayım(hiç değilse tercih yaparken puanı yüksek diye öyle olacak zannediyordum!) notlarım da iyi ama Geometri ve Coğrafya en kötü derslerim.. Dediğim gibi notlarım iyi Geometri ortalamam 75+(sanırım) Coğrafya da 96+ ama iki dersten de bir şey bildiğim söylenemez... Az kalsın unutuyordum,Tarih'in hiçbir türü ( İnklap Tarihi,Sanat Tarihi..) aklımda kalmıyor :(

Bende 11 e geçtim arkadaşlar aynı şey benim kafamdada çalkalanıyor TM öğrencisi olarak küçüklükten beri hayalim hukuk bu yüzden baya meşakarli çalışmalar gerekiyor sanırım yardımcı olalım birbirimize bence.

Bende 11.sinifa gectim TMyim bu arada. Simdiden bu seneki konu anlatimlarini cikarttirip calismaya basliyim diyodum ama 9-10la mi baslasam bende? Mat geo disinda hepsi 50uzeri benimde

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bende 11.sinifa gectim TMyim bu arada. Simdiden bu seneki konu anlatimlarini cikarttirip calismaya basliyim diyodum ama 9-10la mi baslasam bende? Mat geo disinda hepsi 50uzeri benimde

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ne güzel hepimiz çoğumuz TMciyiz yani aynı dersleri görüceğiz.Seçmeli olarak Sosyoloji alanlar ile Felsefe dersinde ben yardımcı olmak isterim.Sevgili Tameriis bence 11 yerine 9-10 eksiklerimizi giderelim 11'deyken onları çalışabiliriz tabi mat hariç ona şimdiden başlasak iyi olur gerçi bu sene 12'ye geçen kuzenlerim 10 Mattan sonra 11 Mat çok basit dedi. Tatlım zaman ygs yani 9-10la ilgili aleyhimizde işliyor.Bende Mat ve Geo dışında iyiyim.

Mesela 10.sınıfta Geo'dan üçgenlerin benzerliği konusuyla birlikte hocamız değiştiği için o konudan sonrasını hiç bilmiyorum hatta baya 10 geo derslerinde %75'inde uyuduğum için bir şey bilmiyorum.Dizimizi kırıp oturup çalışacağız artık yapacak bir şey yok.:43:

Ben sayısalcıyım, iyi bi lisede okuyorum ve hedefim baya yükseklerde. Mat, fizik, biyoloji, kimya da yardımcı olabiliriim. Her gün iki ders belirleyelim ve başlayalım bir an önce :)

Aklın yolu bir ama biz günde 2 ders belirleyelim.Matta zaten iyi olan birine ihtiyacımız vardı hoş geldin cancan.:54:Ayrıca hatunlar bu seneki İnkılap ve Felsefe konularında hemen bana koşun 2 sinide 10.sınıfta hallettim sıkıntı yok.

Arkiler Coğrafya,Tarih ve Felsefe de Edam Yayınlarının Özet Anlatımları çok faydalı oluyor kullanabilirsiniz hem tek kitapla 4 seneyi hatırlamış oluyorsunuz.:46:

Bende 11 e geçtim arkadaşlar aynı şey benim kafamdada çalkalanıyor TM öğrencisi olarak küçüklükten beri hayalim hukuk bu yüzden baya meşakarli çalışmalar gerekiyor sanırım yardımcı olalım birbirimize bence.

Hem de ne meşakkatli Ankara Hukukta bir kuzenim var Üniversite sınavına 9.da çalışmaya başladı.Tam 4 sene yüzünü gören cennetlikti o kadar çalıştı ve Ankara Hukuk'u kazandı.Azimle istersen kazanırsın tatlım merak etme.

Hangi derslerin iyi bilmem ama
Tarih-İnkılap Tarihi,Felsefe-Sosyoloji-Psikoloji,Coğrafya ve Edebiyatta her zaman sana ve diğer arkadaşlara yardım etmekten keyif duyacağım.

Kızlar bugün coğrafya çalışalım ne dersiniz akşam 9'a kadar herkes çalışsın sonra sorularımızı ya da anlamadığımız konuları soralım.Ha herkese coğrafya çalışırken yazarak çalışmayı tavsiye ederim çünkü ben yazarak çalışma ile 10 puan notlarımı artırdım.:46:

Back