evet çook pahalı yaa ben bebeğimin yemeğine koymak için 2 tane kırmızı biber alıyorum
çocuk için mecbur alınıyoda işte almasak daha iyi... ama herşey pahalı sadece biberle kalsa yine iyi salı günü gittim pazara fiyatlar 3 ten başlıyo ...
sabahları yumurta yiye yiye gına geldi gıdaklıcaz artık :))) başka ne yiyebilirz acepp....
bu arada biber fln almıyorum ben ... sanki gram altın alıyorum arkadaşım 5 tl 6 tl kilosu hiç işim olmaz valla :))
kızlaarr ben herifle beraber rejim yapıyorum o da diyette kendisi 107-108 kg fln çıkıyodu başladı 2 hafta oluyo en fazla bu sabah 104.6 çıkmış
erkekler hem iradeleri daha sahipler hemde daha çabuk kilo veriyolar ... ben de sinir oluyorum
evet çook pahalı yaa ben bebeğimin yemeğine koymak için 2 tane kırmızı biber alıyorum
yavrum onların kasları bizimkinden çok haliylede daha çabuk veriyorlar
arkadaşım ben ziraatçıyım sana tavsiyem herşeyi mevsiminde al heleki bebek için sakın alma derim ama sen bilirsin
merhaba günaydın kızlar
başlanğıç : 70
şuan : 67,9
% 3,09
Kızlar bugün herkez bana kilosunu 1 e kadar özel msj olarak atsın ben listeyi yapıcam akşam yokkum işten sonra anneme gidicem akşam yapamam listeyi
Naber tontikkklerrrr :)
Sabah 2 yumurta yedim, peynir yedim bir de.
Bugün dünden biraz daha şişmiş durumdayım. Ayrıca regli cinneti geri döndü. Kızlar şu regli döneminde kontrolü tamamen kaybedip ben gibi hayvanat bahçesinden kaçan aslana döneniz var mı?Ben bu sinirlerime hakim olamıyorum resmen dişlerimi gıcırdatıyorum tüm gün ya. Şu hafta bitsin yoksa katil olmama az kaldı(( Çok üzülüyorum, çok takıyorum, çok sinirleniyorum. Psikoloğa bile gitmeyi düşünüyorum. Resmen ayın 5 günü çok farklı bir insan oluyorum ben ya. Ömrümde uyku hapı bile içmedim ama gerçekten sakinleştirici almayı ciddi ciddi düşünüyorum hayatımda ilk defa.
başlangıç kilom 68.500 kızlar gecen carsamba tartılmıstım 67.400. bu sabah tartıldım aç karnına 67.700 yanı 300 gr almışım
ama ben geçen hafta carşamba tartıldım ve perşembe cuma ve özellikle cumartesi diyeti bozup pazar günü başlamıştım...
Özel msj hakkım yok kiiSabah tartıldım ben tam 74.00 kiloyum. Veremediim :84:
Ne diyosun tazmanya canavarına rakip oluyorum. Geçen gün patronuma posta koydum ben yaa :) Sana özel bir durum değil bu kadar bozma moralini.
özel msj hakkım yok kiisabah tartıldım ben tam 74.00 kiloyum. Veremediim :84:
tamam canım senide listeye aldım ama arkadaşlar bu son kişi olsun aramızdan 1 kişi çıkmadan başkasını almayalım ok çünkü ben bu kadar çok kişiye liste yapamayabilirim son olarak dilvinn arkadaşımızın kg bekliyoruz
tamam canım senide listeye aldım ama arkadaşlar bu son kişi olsun aramızdan 1 kişi çıkmadan başkasını almayalım ok çünkü ben bu kadar çok kişiye liste yapamayabilirim son olarak dilvinn arkadaşımızın kg bekliyoruz
başlangıç kg değil geçen haftaki kg istiyorum çünkü sen geçen cuma kg bildirmemişsin ki arkadaşım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?