11 kg verdim son 14 kg bereber verelim buyrun :)

çocuk için mecbur alınıyoda işte almasak daha iyi... ama herşey pahalı sadece biberle kalsa yine iyi salı günü gittim pazara fiyatlar 3 ten başlıyo ...

malesef öylee bende bizi geçtim çocuk için tane tane aldım , eşim bunlarımı aldın pazardan diyor bende cocuga yetcek kadar aldım ee biz ne yicez diyor , bi süre bakliyat yicez

sabahları yumurta yiye yiye gına geldi gıdaklıcaz artık :))) başka ne yiyebilirz acepp....

bu arada biber fln almıyorum ben ... sanki gram altın alıyorum arkadaşım 5 tl 6 tl kilosu hiç işim olmaz valla :))

Yumurta tok tutuyo mecburen diyette iyi gidiyo ama hergün yiyincede aynen gıdaklıyo insan biberi hiç sorma ya aynen çok pahalı alınca bi kaç tane alıyorum artık:)

evet ya her sabah her sabah yumurta ıyyyk demiycem malesef mecburuz :) bi gün omlet bi gün kaynat ye oh miiis :)

yavrum onların kasları bizimkinden çok haliylede daha çabuk veriyorlar

evet çook pahalı yaa ben bebeğimin yemeğine koymak için 2 tane kırmızı biber alıyorum

arkadaşım ben ziraatçıyım sana tavsiyem herşeyi mevsiminde al heleki bebek için sakın alma derim ama sen bilirsin

Naber tontikkklerrrr :)
Sabah 2 yumurta yedim, peynir yedim bir de.

Bugün dünden biraz daha şişmiş durumdayım. Ayrıca regli cinneti geri döndü. Kızlar şu regli döneminde kontrolü tamamen kaybedip ben gibi hayvanat bahçesinden kaçan aslana döneniz var mı?Ben bu sinirlerime hakim olamıyorum resmen dişlerimi gıcırdatıyorum tüm gün ya. Şu hafta bitsin yoksa katil olmama az kaldı (( Çok üzülüyorum, çok takıyorum, çok sinirleniyorum. Psikoloğa bile gitmeyi düşünüyorum. Resmen ayın 5 günü çok farklı bir insan oluyorum ben ya. Ömrümde uyku hapı bile içmedim ama gerçekten sakinleştirici almayı ciddi ciddi düşünüyorum hayatımda ilk defa.

yavrum onların kasları bizimkinden çok haliylede daha çabuk veriyorlar

arkadaşım ben ziraatçıyım sana tavsiyem herşeyi mevsiminde al heleki bebek için sakın alma derim ama sen bilirsin

sagol arkadasım uyarın için ne bileyim bende almak istemiyorum ama biber yemeleride gerekiyormuş mevsimini beklesem daha iyi olacak sanırım

başlangıç kilom 68.500 kızlar gecen carsamba tartılmıstım 67.400. bu sabah tartıldım aç karnına 67.700 yanı 300 gr almışım

ama ben geçen hafta carşamba tartıldım ve perşembe cuma ve özellikle cumartesi diyeti bozup pazar günü başlamıştım...

Ne diyosun tazmanya canavarına rakip oluyorum. Geçen gün patronuma posta koydum ben yaa :) Sana özel bir durum değil bu kadar bozma moralini.

olur böyle şeyler sonuçta 68 çıkmadın buna şükür...

Ammaannn 68 ne yaaaaa keşkem bende öyle çıksaaaammm

Özel msj hakkım yok kii Sabah tartıldım ben tam 74.00 kiloyum. Veremediim :84:

vereceksiiinnn....

Ne diyosun tazmanya canavarına rakip oluyorum. Geçen gün patronuma posta koydum ben yaa :) Sana özel bir durum değil bu kadar bozma moralini.

patrona postayı ben hep koyuyorum walla.. yoksa başa çıkılmıyo belayla

özel msj hakkım yok kii sabah tartıldım ben tam 74.00 kiloyum. Veremediim :84:

tamam canım senide listeye aldım ama arkadaşlar bu son kişi olsun aramızdan 1 kişi çıkmadan başkasını almayalım ok çünkü ben bu kadar çok kişiye liste yapamayabilirim son olarak dilvinn arkadaşımızın kg bekliyoruz

Demek ki neymiş, biz hatunlar genel olarak kiloluymuşuz. Konuya olan ilgi alakaya bak :)

kızlaarrr bişey sorcam

öğlende tavuk döner var avuç içim kadar oluyo porsiyonu
tavuk suyuna çorba
pilav
salata

şimdi çorba içicem , salata yiycem ok de.... yetmezki ne yiycem ben ( bir dilim ekmekle tavuk dönerimi yesem 2 kaşık pilavla dönermi yesem .. yemesemmi ammmaaannn sıyırdım walla

gelen olursa başımızın üstüne bence ama listede adı yazmaz sadece olur biter

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…