• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

11 Haziran 1990 / Bugün benim evlilik yıldönümüm

nice mutlu senelere canım,Allah uzun ,sağlıklı,huzurlu seneler göstersin...:nazar:
a.s.

anaaa esyn ben 5 yaşındayken sen evlenmişsin...
nice 109 yıllara inşallah...
yarında bizim 5. yıldönümümüz..
a.s.

19 yıl masallah :nazar: inş bende o yılları gorurum mutluluk ve huzur ile... daha 2.5 sene oldu:)
a.s.

her gecen sene dıgerlerındne dahamutlu daha huzurlu gunlerı getırmesı dılegımle nıce senelere cnmm
a.s.

:nazar:daha nice nice yillara insallah:nazar:
a.s.

a.s.

Tüm güzel dilekleriniz için teşekkür ederim Allah sizlere de nasip etsinkaydirigubbakcemile5 :1hug:

:nazar::nazar: :nazar: maşallah canım.Allah mutluluğunuzu artırsın.yuvanızdan huzur,bereket,sağlık ve mutluluk hiç eksik olmasın.her zaman ve her koşulda sevgiyle kalın.sevgilerimleee...:nazar: :nazar: :nazar:
hazanmevsiminice2yply8.gif

Maşallah nice 19 yıllara inşallah :nazar:
ßizlerde nice 19 yıllar geciririz evlilik sürecimizde..:Saruboceq:
Mutluluklar a.s.

nice mutlu senelere canım,Allah uzun ,sağlıklı,huzurlu seneler göstersin...:nazar:

Tesadüf bu ya senin de evlilik yıldönümünmüş Baharım kaydirigubbakcemile5ben de sana sağlıklı mutlu huzurlu nice seneler diliyorum her şey gönlünce olsun canım a.s.

Tesadüf bu ya senin de evlilik yıldönümünmüş Baharım kaydirigubbakcemile5ben de sana sağlıklı mutlu huzurlu nice seneler diliyorum her şey gönlünce olsun canım a.s.

:kedi::kedi::utangac:
çok teşekkür ederim canım,çok mutlu ettin beni...opuyorumnanaktan
önceki mesajımda yazıcaktım ama konunu sabote etmek istemedim....:utangac:
çok düşüncelisin,Allah gönlüne göre versin.....
a.s.

daha nice 19 senelere canım:nazar::nazar:
bi ömür boyu mutlu olursunuz insallah coluk cocuk torunlarla birliktea.s.
allah huzurunuzu hic bozmaz insallah

Back