• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

11 haftalık iken cinsiyet öğrenenler bakar mısınııııız😊

Trabzonlugelinn

Üye
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2019
139
50
13
Kızlar Merhaba ben 2li test için özel bir muayeneye gittim kendi doktprum bana çok erken 1 ay sora görebiliriz demişti ama dün gittiğim Dr biz sormadan direk %70 kız dedi bu kadar erken öğrenen özellikle de kızı oldu mu çol sevindik elbette ama sonradan değişir mi acaba yardımcı olurmusunuz benim gibi şok olanlar :))))

Degisende var canim degismeyende burdan bisey soyleyemeyiz benim degismedi 2li testimde soylenenle.ama benimki erkek. Kizlarin degisimi daha cok oluyo erkege donebiliyo

Kızlar Merhaba ben 2li test için özel bir muayeneye gittim kendi doktprum bana çok erken 1 ay sora görebiliriz demişti ama dün gittiğim Dr biz sormadan direk %70 kız dedi bu kadar erken öğrenen özellikle de kızı oldu mu çol sevindik elbette ama sonradan değişir mi acaba yardımcı olurmusunuz benim gibi şok olanlar :))))
Yani kız olunca değişiyo derler ama benim ki değişmedi

Yani kız olunca değişiyo derler ama benim ki değişmedi

Benim ilk gebeliğim pek bilmiyorum ama Dr hatta kafa kemikleri dah yeni gelişiyor kızlarda zaten bu şekilde geç oluşur normal dedi yüzde 70 kız ama dedi çok şükür tarama da bi sıkıntımız çıkmadı önemlisi buydu bizim için ama kız oldugunu duyunca daa bi sevindim tabi 😊

11 haftada erkek dedi erkek çıktı ama kızimda 20 haftalıkken ogrenebildim göstermedi cadı :))

2.ci kez tarama sonucu Dr tekrar gittiğim de rica ettim bende kız görüyorum şimdilik dedi :) bende benim kız çook edepsiz olcak hemen gösterdi diyorum :)))) bacak arasını bende gördüm anne kurban çok güzel bi duygu Rabbim dileyen herkese nasip etsin inşallah ❤🙏

2.ci kez tarama sonucu Dr tekrar gittiğim de rica ettim bende kız görüyorum şimdilik dedi :) bende benim kız çook edepsiz olcak hemen gösterdi diyorum :)))) bacak arasını bende gördüm anne kurban çok güzel bi duygu Rabbim dileyen herkese nasip etsin inşallah ❤🙏
Çok güzel bi duygu gerçekten sen bide kucagina alınca gör :21:

Merhaba ben forumda yeniyim başlığı görünce yazayım dedim. Şuan 15 hafta 4 günlük hamileyim. 12. haftada ikili taramam yapıldı ve doktor kız olduğunu söyledi. Şimdi 16. Hafta yine randevum var. O zaman cinsiyet ile ilgili daha net bişey öğreniriz diye düşünüyorum. Bakalım hayırlısı 🤗

Merhaba ben forumda yeniyim başlığı görünce yazayım dedim. Şuan 15 hafta 4 günlük hamileyim. 12. haftada ikili taramam yapıldı ve doktor kız olduğunu söyledi. Şimdi 16. Hafta yine randevum var. O zaman cinsiyet ile ilgili daha net bişey öğreniriz diye düşünüyorum. Bakalım hayırlısı 🤗

3lü tarama da da detaylı ultrasonolacağı için kesin öğrenirsin eğer bebiş naz yapmazsa canım benim :) bakalım sağlıklı olsunlar da :) inşallah değişmez cinsiyet leri sonradan :))

3lü tarama da da detaylı ultrasonolacağı için kesin öğrenirsin eğer bebiş naz yapmazsa canım benim :) bakalım sağlıklı olsunlar da :) inşallah değişmez cinsiyet leri sonradan :))
Ben üçlü tarama yaptırmıcam canım doktorum gerek yok dedi. Sonuc yüzde 50 imiş. En iyisi ikili taramaymış. Detaylı ultrasona girmek daha mantıklı dedi onun yerine 22-26 hafta arası. Sağlıklı olsunda kız, erkek önemli değil. İnsan merak ediyor tabi ama🙈

Sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin rabnim. 11+5 de doktorumuz direk kız dedi şuan 21 günlük ve kucağımda kızım

Ben üçlü tarama yaptırmıcam canım doktorum gerek yok dedi. Sonuc yüzde 50 imiş. En iyisi ikili taramaymış. Detaylı ultrasona girmek daha mantıklı dedi onun yerine 22-26 hafta arası. Sağlıklı olsunda kız, erkek önemli değil. İnsan merak ediyor tabi ama🙈
Ah kesinlikle zaten bu merak yaptırıyor herşeyi :)))) 🙊 hareketleri hissediyor musun peki ? :)

Öyle mi bana da herkes çok erken kız hemen göstermez değişir falan diyolar ama bilmiyorım hayırlısı olsun :) kaç kilo aldın kızda toplam da canım ? Özel değilse tabi :)
Canım benim gebelik şekeri sınırdaydı diyet yaptım 8-9 kilo aldım

Bende 65 ile hamile kaldım şuan 12 hafta 2 günlük 3 kilo aldım iyi mi sizce yoksa çok mı kilo alıyorum acaba :s
Bende 66 ile hamile kaldım 73-74 ile doğuma girdim bence biraz hızlı almışsın canım dikkat ermek en iyisi az az güzel beslen ki diyet zorunluluğun olmasın sonra mahrum kalırsın her şeyden

Back