• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

11 haftalık belirtilerim kayboldu

fulya1918

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2025
20
3
1
23
Mrblr 2 3 gündür belirtilerim kayboldu 11+3 hamileyim bisnda yok oldu kasık batmam sancılarım kesildi karnım serttı yumuşadı ilk hamileleğim korkuyorum

Mrblr 2 3 gündür belirtilerim kayboldu 11+3 hamileyim bisnda yok oldu kasık batmam sancılarım kesildi karnım serttı yumuşadı ilk hamileleğim korkuyorum
Korkmayın artık hamileliğin balayı ayları dediğimiz ikinci trimestere giriyorsunuz daha rahat olmanız çok normal

Hayır sakın kendi kendinizi kurup bebeğinizi de kendinizi de üzmeyin. Aynısı bana da olmuştu. Birden göğüs hassasiyetim gitti, yatarken kasık batmalarım oluyordu onlar da kesilmişti, hatta aynı sizin gibi konu açmıştım. Endişelenmeyin, normal bir durum. Tabii ki içinizi kemiren bir şey varsa muayene gününüzü beklemeyin bir acile gidin ama neredeyse bütün gebelerde olabilen bir durummuş. Hamileliğin de evreleri var 🥹😍 sağlıcakla gelsin yavrunuz

Hayır sakın kendi kendinizi kurup bebeğinizi de kendinizi de üzmeyin. Aynısı bana da olmuştu. Birden göğüs hassasiyetim gitti, yatarken kasık batmalarım oluyordu onlar da kesilmişti, hatta aynı sizin gibi konu açmıştım. Endişelenmeyin, normal bir durum. Tabii ki içinizi kemiren bir şey varsa muayene gününüzü beklemeyin bir acile gidin ama neredeyse bütün gebelerde olabilen bir durummuş. Hamileliğin de evreleri var 🥹😍 sağlıcakla gelsin yavrunuz
Teşekkür ederim korkuyorum işte bişe mi oldu diye

Sizinkide mi 11 haftalıkken kesildi şuan kaç haftalıksnz

Bende neden bugun benim agrım yok diye sorgulamıstım:) ama hergün agrınız olmuyor zaten olmazsa şanslısınız

Ben bugün 10+3üm benim de karnım yumuşadı. Göğüs belirtilerim dalgalaniyordu ona bişey demiyorum ama benim de karnım yumuşadı korktum açıkçası. Sancım ve kanamam yok yemin ederim aynı şeyi soracaktim. Sizin yazdığınız iyi olmuş.

Hayır korkmayın vücudunuz gebeliğe alıştığı için artık eskisi kadar belirti hissetmiyorsunız.

Back