Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kimse yokmuuMrblr 2 3 gündür belirtilerim kayboldu 11+3 hamileyim bisnda yok oldu kasık batmam sancılarım kesildi karnım serttı yumuşadı ilk hamileleğim korkuyorum
Bişe mi oldu acaba 3 gün varKanama ve sancı yoksa endişelenmeyin. Kontrolünüze kaç gün var?
Korkmayın artık hamileliğin balayı ayları dediğimiz ikinci trimestere giriyorsunuz daha rahat olmanız çok normalMrblr 2 3 gündür belirtilerim kayboldu 11+3 hamileyim bisnda yok oldu kasık batmam sancılarım kesildi karnım serttı yumuşadı ilk hamileleğim korkuyorum
Tamam dediğim gibi kanama ve sancı saplanmıyorsa rahat olun belirtiler gelip gider kendinizi dinlemeyin stres bebeğe zararlı. Sağlıkla büyüsünBişe mi oldu acaba 3 gün var
Teşekkür ederim korkuyorum işte bişe mi oldu diyeHayır sakın kendi kendinizi kurup bebeğinizi de kendinizi de üzmeyin. Aynısı bana da olmuştu. Birden göğüs hassasiyetim gitti, yatarken kasık batmalarım oluyordu onlar da kesilmişti, hatta aynı sizin gibi konu açmıştım. Endişelenmeyin, normal bir durum. Tabii ki içinizi kemiren bir şey varsa muayene gününüzü beklemeyin bir acile gidin ama neredeyse bütün gebelerde olabilen bir durummuş. Hamileliğin de evreleri varsağlıcakla gelsin yavrunuz
Tşklr içim rahatladıTamam dediğim gibi kanama ve sancı saplanmıyorsa rahat olun belirtiler gelip gider kendinizi dinlemeyin stres bebeğe zararlı. Sağlıkla büyüsün![]()
Sizinkide mi 11 haftalıkken kesildi şuan kaç haftalıksnzHayır sakın kendi kendinizi kurup bebeğinizi de kendinizi de üzmeyin. Aynısı bana da olmuştu. Birden göğüs hassasiyetim gitti, yatarken kasık batmalarım oluyordu onlar da kesilmişti, hatta aynı sizin gibi konu açmıştım. Endişelenmeyin, normal bir durum. Tabii ki içinizi kemiren bir şey varsa muayene gününüzü beklemeyin bir acile gidin ama neredeyse bütün gebelerde olabilen bir durummuş. Hamileliğin de evreleri varsağlıcakla gelsin yavrunuz
Bende neden bugun benim agrım yok diye sorgulamıstım:) ama hergün agrınız olmuyor zaten olmazsa şanslısınızMrblr 2 3 gündür belirtilerim kayboldu 11+3 hamileyim bisnda yok oldu kasık batmam sancılarım kesildi karnım serttı yumuşadı ilk hamileleğim korkuyorum
Benim de ortalama bu haftalardaydı, hatta daha erken bile olabilir. Şu an 40 haftalığım :)Sizinkide mi 11 haftalıkken kesildi şuan kaç haftalıksnz