Hanımlar merhaba 11. Haftada hamileyim. Dün çok şiddetli bir kanamayla hastaneye gittik. Elim büyüklüğünde pıhtılar düştüğünü gördüm ve hissettim. Ayakkabılarıma dolacak kadar şiddetliydi. Düşmüş olduğunu düşünüyordum ancak baktığımızda kalp atışı vardı ve gayet sağlıklıydı. Kese etrafında her hangi bir kanama yoktu. Kese sağlanmadı bozulmamıştı. Servikal açıklık yoktu. Sürekli kan alındı prolüton depot yapıldı ve sıvı tedavisi verildi. Eve geldim yine az az kanamam sürüyor.çok korktuk. Daha ilk gebeliğim ve daha önce düşük kürtaj herhangi bişry yaşamadım. Bundan sonra ne yapmalıyız. 1 hafta raporuyum. Ama ayağa kalkmaya korkuyorum
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
11. Haftada yoğun kanama
- Konu Sahibi Oznrakn
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 22 Ağustos 2015
- 29.615
- 1
- 86.356
- 598
Kanamali hamilelik geciren cok tanidiğim var
Dikkat edin dinlenin bebekte kesede bi sorun yoksa baska birseydendir bazi insanlarin hormonlari kanama yapiyor.
Insallah birsey olmaz dusük tehlikesinin az oldugu zamanlara gelmissinz umarim saģlikla kucaģiniza alirsiniz saģliklisi hayirlisi neyse olsun insallah.
Dikkat edin dinlenin bebekte kesede bi sorun yoksa baska birseydendir bazi insanlarin hormonlari kanama yapiyor.
Insallah birsey olmaz dusük tehlikesinin az oldugu zamanlara gelmissinz umarim saģlikla kucaģiniza alirsiniz saģliklisi hayirlisi neyse olsun insallah.
- 12 Ocak 2019
- 105
- 103
- 53
- 36
Aynı durumdayız bende 12. Haftamda yaşadım. Senden Farklı olarak bebeğin sıvıdında biraz azalma olduğunu takip edilmesi gerektiğini söylediler yatıyorum sürekli her tuvalete gitmemde elim yüreğimde psikolojim bozuldu resmenHanımlar merhaba 11. Haftada hamileyim. Dün çok şiddetli bir kanamayla hastaneye gittik. Elim büyüklüğünde pıhtılar düştüğünü gördüm ve hissettim. Ayakkabılarıma dolacak kadar şiddetliydi. Düşmüş olduğunu düşünüyordum ancak baktığımızda kalp atışı vardı ve gayet sağlıklıydı. Kese etrafında her hangi bir kanama yoktu. Kese sağlanmadı bozulmamıştı. Servikal açıklık yoktu. Sürekli kan alındı prolüton depot yapıldı ve sıvı tedavisi verildi. Eve geldim yine az az kanamam sürüyor.çok korktuk. Daha ilk gebeliğim ve daha önce düşük kürtaj herhangi bişry yaşamadım. Bundan sonra ne yapmalıyız. 1 hafta raporuyum. Ama ayağa kalkmaya korkuyorum
- 30 Mart 2009
- 14.465
- 1
- 64.844
- 1.123
- 12 Ocak 2019
- 105
- 103
- 53
- 36
Teşk ederim hepimize gelmiş geçmiş olsun işh şuan ne durumdasınız sıvıda bi azalma olmuşmuydu sizdedeBenim de 12. Hafta civarinda oldu benzeri. 10. Haftadan sonra plasenta olusup rahim duvarina yapismaya basliyormus. Eger bir damara vs denk gelirse boyle kanama olabiliyor dedi dr’um. Benim azar azar 16. Haftaya kadar devam etti, hep yattim. Gecmis olsun size de
- 30 Mart 2009
- 14.465
- 1
- 64.844
- 1.123
Oglum 4 yasinda sivida azalma falan olmamisti bendeTeşk ederim hepimize gelmiş geçmiş olsun işh şuan ne durumdasınız sıvıda bi azalma olmuşmuydu sizdede
- 22 Ağustos 2010
- 660
- 504
- 303
Çok geçmiş olsun arkadaşım bende kızımda senin dediğin gibi olay yaşadım bebek düştü diye gitmiştik sağlıklıydı parmağını etmiyordu :) şimdi 11 yasında ben o günden sonra 7 ayına kadar leke leke kanamalı hamilelik yaşadım psikolojikman iyi değildi ama ozaman akıl edipte bakmadım internete 2 haftaya kadar hiç kalkma yat progestan verdiyse de onu ihmal etme. Allah kucağına Almayı Nasip etsin.
- 12 Ocak 2019
- 105
- 103
- 53
- 36
Oy maşallah darısı bizlere işhOglum 4 yasinda sivida azalma falan olmamisti bende
- 30 Mart 2009
- 14.465
- 1
- 64.844
- 1.123
İnsallah, saglikla kucaginiza alinOy maşallah darısı bizlere işh
TeşeBenim de 12. Hafta civarinda oldu benzeri. 10. Haftadan sonra plasenta olusup rahim duvarina yapismaya basliyormus. Eger bir damara vs denk gelirse boyle kanama olabiliyor dedi dr’um. Benim azar azar 16. Haftaya kadar devam etti, hep yattim. Gecmis olsun size de
bende öyle ne zaman ayağa kalksam aklım çıkıyor bişey olacak diye inşallah sağlıcakla kucağımıza alırızAynı durumdayız bende 12. Haftamda yaşadım. Senden Farklı olarak bebeğin sıvıdında biraz azalma olduğunu takip edilmesi gerektiğini söylediler yatıyorum sürekli her tuvalete gitmemde elim yüreğimde psikolojim bozuldu resmen
Teşekkür ederim biraz daha iyiyim. Kanamalarım hala biraz daha devam ediyor. Ama koyu kahveye döndü. Bu şekilde biraz daha rahatlatıcıTeşk ederim hepimize gelmiş geçmiş olsun işh şuan ne durumdasınız sıvıda bi azalma olmuşmuydu sizdede
- 22 Ekim 2019
- 1.444
- 1.824
- 53
- 33
Arkadaşları bilmiyorum ama 11+4 de ben de yaşadım kanama. İdrar gibi yoğun geldi bacaklarımdan aktı. 25 gün kanama leke falan devam etti rahimde açıklık olmuştu. Düşük tehlikem vardı 10 gün uattım tuvalete bile kalkma dedi doktorum. Ördek ile idare ettik. Şimdi 25+3 olduk bile. Herşey yolunda diyor doktorlar kaç doktor gittim bilmiyorum. Kanama ile gitse benim bebeğim yaşayamazdı. Öyle ped falan tutacak bir kanama değildi.Arkadaşlar şimdiki durumunuz nedir ? Ben de dün aynı şeyi yaşadım. Büyük bir pıhtı eşliğinde kırmızı yoğun kanama oldu birden boşaldı. Ne olduğunu anlamadım. Şimdi dinleniyorum ama yüreğim ağzımda. Sizin süreciniz ne oldu Allah rızası için yazın iyi ya da kötü
Allah sağlıkla
Allah sağlıkla kucağına almak nasip etsin Benim de düşük tehlikem var yatıyorum sürekli inşallah benim de sizin gibi düzene girerArkadaşları bilmiyorum ama 11+4 de ben de yaşadım kanama. İdrar gibi yoğun geldi bacaklarımdan aktı. 25 gün kanama leke falan devam etti rahimde açıklık olmuştu. Düşük tehlikem vardı 10 gün uattım tuvalete bile kalkma dedi doktorum. Ördek ile idare ettik. Şimdi 25+3 olduk bile. Herşey yolunda diyor doktorlar kaç doktor gittim bilmiyorum. Kanama ile gitse benim bebeğim yaşayamazdı. Öyle ped falan tutacak bir kanama değildi.
- 22 Ekim 2019
- 1.444
- 1.824
- 53
- 33
Yat devamlı sakın kalkma. soluna doğru yatmak daha iyi tabi. Kabız olmamaya çalış. Ayaklarının altına da yastık koy. Umarım atlatırsın o dönem bana verilen tavsiyeler bunlardı.Allah sağlıkla
Allah sağlıkla kucağına almak nasip etsin Benim de düşük tehlikem var yatıyorum sürekli inşallah benim de sizin gibi düzene girer
Çok teşekkür ederim bana da aynı şeyleri söylediler. Şu an kahverengiye döndü inşallah tamamen biterYat devamlı sakın kalkma. soluna doğru yatmak daha iyi tabi. Kabız olmamaya çalış. Ayaklarının altına da yastık koy. Umarım atlatırsın o dönem bana verilen tavsiyeler bunlardı.
- 22 Ekim 2019
- 1.444
- 1.824
- 53
- 33
Kahverengi benim 20 gün falan sürdü. Doktorum önemli değil kahverengi olması kırmızı olmadığı sürece kanama bitti demektir dedi. Ama yine de lavaboya gittikçe görmek çok huzursuz ediyordu. Anlıyorum seni ama kahverengiyi takma.Çok teşekkür ederim bana da aynı şeyleri söylediler. Şu an kahverengiye döndü inşallah tamamen biter
Allah razı olsun canım cevap verdiğin için içimi rahatlattın İnşallah sağlıklı kucağımıza alırız bebeklerimizi Hayırlı sağlıklı evlatlarımız olur .Kahverengi benim 20 gün falan sürdü. Doktorum önemli değil kahverengi olması kırmızı olmadığı sürece kanama bitti demektir dedi. Ama yine de lavaboya gittikçe görmek çok huzursuz ediyordu. Anlıyorum seni ama kahverengiyi takma.