Ayy darısı başıma darısı başıma sonradan bı sürpriz olsa da mutluluktan cildirsam, kıymetini bil ne olursun iki tane ikiz gebeliğim gelişmedi ilki kürtajla bitti bu sefer biri gelişmedi ayrı kese şükür diğeri gelişti, bakılır neden bakilmasin ki rabbim kolaylık versin sağlıcakla gelsin inşallah öyle sevindim kiKızlar selam bugün kontrole gittim 11 .haftama girmiştim ve Dr ikiz olduğunu tek kesede olduğunu ve geç görünmüş olabileceğini söyledi ikisinin de kalp atışı var ve haftasına göre normal dedi. Tüp bebek veya aşılama olmadım 5 yaşında bir oğlum var ikinci çocuğa karar vermiştik hayatımın şokunu yaşadım ilk haftalar da betam da aşırı yüksek değil normal seyrindeydi,hem sevindim hem korktum bu şekilde geç öğrenen var mı,çok telaşliyim sabahtan beri sakinlesemiyorum bı yandan zor mu olur nasıl bakarız diyorum biryandan aniden üç çocuklu olma düşüncesi bana birşeyler söyleyin fenayım
Ayy darısı başıma darısı başıma sonradan bı sürpriz olsa da mutluluktan cildirsam, kıymetini bil ne olursun iki tane ikiz gebeliğim gelişmedi ilki kürtajla bitti bu sefer biri gelişmedi ayrı kese şükür diğeri gelişti, bakılır neden bakilmasin ki rabbim kolaylık versin sağlıcakla gelsin inşallah öyle sevindim ki
Darısı başınıza sizin için de dua edicemAyy darısı başıma darısı başıma sonradan bı sürpriz olsa da mutluluktan cildirsam, kıymetini bil ne olursun iki tane ikiz gebeliğim gelişmedi ilki kürtajla bitti bu sefer biri gelişmedi ayrı kese şükür diğeri gelişti, bakılır neden bakilmasin ki rabbim kolaylık versin sağlıcakla gelsin inşallah öyle sevindim ki
Ay güleyim de başıma gelsinKızlar selam bugün kontrole gittim 11 .haftama girmiştim ve Dr ikiz olduğunu tek kesede olduğunu ve geç görünmüş olabileceğini söyledi ikisinin de kalp atışı var ve haftasına göre normal dedi. Tüp bebek veya aşılama olmadım 5 yaşında bir oğlum var ikinci çocuğa karar vermiştik hayatımın şokunu yaşadım ilk haftalar da betam da aşırı yüksek değil normal seyrindeydi,hem sevindim hem korktum bu şekilde geç öğrenen var mı,çok telaşliyim sabahtan beri sakinlesemiyorum bı yandan zor mu olur nasıl bakarız diyorum biryandan aniden üç çocuklu olma düşüncesi bana birşeyler söyleyin fenayım
Ya maşallah ama, zor bir süreç olacak ama bence yapabilirsin. Hem tecrübelisin de bir anda gelen bir ikiz ebelik de değil. Maşallah sağlıkla kavuş inşallahKızlar selam bugün kontrole gittim 11 .haftama girmiştim ve Dr ikiz olduğunu tek kesede olduğunu ve geç görünmüş olabileceğini söyledi ikisinin de kalp atışı var ve haftasına göre normal dedi. Tüp bebek veya aşılama olmadım 5 yaşında bir oğlum var ikinci çocuğa karar vermiştik hayatımın şokunu yaşadım ilk haftalar da betam da aşırı yüksek değil normal seyrindeydi,hem sevindim hem korktum bu şekilde geç öğrenen var mı,çok telaşliyim sabahtan beri sakinlesemiyorum bı yandan zor mu olur nasıl bakarız diyorum biryandan aniden üç çocuklu olma düşüncesi bana birşeyler söyleyin fenayım
Ay güleyim de başıma gelsin
Gercekten konunuz cok hosuma gitti yaagercekten cok zor günlerden geciyorum kürtaj oldum yakin zamanda ve bayadir icimi ısıtan bir mesaj olmamıştı böyle.
Öncelikle tebrik ederim, demek ki varmış bir hayır siz 2 de duracaktinjz belkide Allahim size 3 evlat yazmis kaderinizesaglikla kucaginiza alin insallah. Hic korkma hic endise etme hersey su gibi oluuur hizla büyür gelişir ve dünyaya gelirler inşallah
Tabiki büyük şok etkisi yaratir tahmin edebiliyorum ama ayni zamanda cokta mükemmel bir his karninizda iki kalp var size bagliolayin şokunu atlatip yasadiginiz mucizenin güzelliğine sımsıkı sarılın ❤
11.haftaya kadar nasil belli olmadi ona cok şaşırdım sadece
Ay güleyim de başıma gelsin
Gercekten konunuz cok hosuma gitti yaagercekten cok zor günlerden geciyorum kürtaj oldum yakin zamanda ve bayadir icimi ısıtan bir mesaj olmamıştı böyle.
Öncelikle tebrik ederim, demek ki varmış bir hayır siz 2 de duracaktinjz belkide Allahim size 3 evlat yazmis kaderinizesaglikla kucaginiza alin insallah. Hic korkma hic endise etme hersey su gibi oluuur hizla büyür gelişir ve dünyaya gelirler inşallah
Tabiki büyük şok etkisi yaratir tahmin edebiliyorum ama ayni zamanda cokta mükemmel bir his karninizda iki kalp var size bagliolayin şokunu atlatip yasadiginiz mucizenin güzelliğine sımsıkı sarılın ❤
Merhaba lütfen sizde üzülmeyin benimde ilk gebeliğim dış gebelikti iki hafta hastanede yattım iğne ile zorla düşürüldü refakatçi bile verilmiyordu kendi başıma o iki hafta geçmek bilmemişti sonra oğlum oldu şimdide ikiz olduğunu öğrendim içinizi ferah tutun güzel şeyler mutlaka oluyorAy güleyim de başıma gelsin
Amin inşallahYa maşallah ama, zor bir süreç olacak ama bence yapabilirsin. Hem tecrübelisin de bir anda gelen bir ikiz ebelik de değil. Maşallah sağlıkla kavuş inşallah
Tabiki dua ederimHayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alınben de çatlatma iğnesi oldum benim içinde dua eder misiniz ilk denemem nasibimizde varsa inşallah bebişim benimle olur
Allah sağ salim kicagina almayı nasip etsin, oğlun kendini kurtarmış sayılır sana yardımcı bile olur, biraz zorlanirsin ama huylarini anladığında rahatlarsınKızlar selam bugün kontrole gittim 11 .haftama girmiştim ve Dr ikiz olduğunu tek kesede olduğunu ve geç görünmüş olabileceğini söyledi ikisinin de kalp atışı var ve haftasına göre normal dedi. Tüp bebek veya aşılama olmadım 5 yaşında bir oğlum var ikinci çocuğa karar vermiştik hayatımın şokunu yaşadım ilk haftalar da betam da aşırı yüksek değil normal seyrindeydi,hem sevindim hem korktum bu şekilde geç öğrenen var mı,çok telaşliyim sabahtan beri sakinlesemiyorum bı yandan zor mu olur nasıl bakarız diyorum biryandan aniden üç çocuklu olma düşüncesi bana birşeyler söyleyin fenayım
İnşşallahhhh teşekkür ederimTabiki dua ederiminşallah güzel haberler paylaştığınizada şahit olucaz,bilgilendirin bizide
Teşekkür ederimAllah sağ salim kicagina almayı nasip etsin, oğlun kendini kurtarmış sayılır sana yardımcı bile olur, biraz zorlanirsin ama huylarini anladığında rahatlarsınyengemin ikizleri var aynı anda uyutup aynı anda uyandiriyor öyle daha kolay diyordu
Valla ne yalan söyleyeyim ilk hamileliğim de ben de çok dua ettim, (tutmadıTeşekkür ederimbizim yakın çevrede ilk ikiz büyüten biz olcaz nasipse,oğlum kardeşi olmasını çok istiyordu ve hep ikiz olsun diyordu duaları kabul oldu
Ah kiyamam zor seyler yasamissiniz sizde. Neyseki evladiniz olmus ve yeniden bebisleriniz olacak zor günlerinizi size unutturacak sevgi tomurcuklariniz var çok şükür kiMerhaba lütfen sizde üzülmeyin benimde ilk gebeliğim dış gebelikti iki hafta hastanede yattım iğne ile zorla düşürüldü refakatçi bile verilmiyordu kendi başıma o iki hafta geçmek bilmemişti sonra oğlum oldu şimdide ikiz olduğunu öğrendim içinizi ferah tutun güzel şeyler mutlaka oluyorayrıca haklısınız ben iki çocuk yeter diyordum demekki hayırlı olan buymuş herşeyde bir hikmet var
Ah kiyamam zor seyler yasamissiniz sizde. Neyseki evladiniz olmus ve yeniden bebisleriniz olacak zor günlerinizi size unutturacak sevgi tomurcuklariniz var çok şükür ki
Dualarına talibim.. inşallah bende en kısa zamanda yeniden hamile kalirim ve sağlıkla uzun ömürlü evlatlarımızı kucagimiza alırız
Size de kolay hamilelik ve saglikli evlatlar diliyorumoglunuzun dua kapisi acikmis dilekleri gercek olmus bize de dua etsin yakışıklı gerçekten şok gectiginde kucaginiza alacaginiz iki tane pamuk bebisiniz olacagini farkettiginizde cok mutlu olacaksiniz ben buna cok inaniyorum
Allah razı olsun aminnn inşallah en yakın zamanda o müjdeler gelsin biz bekleyenlerin evine deŞok olmam yavaş yavaş geçiyor sadece arada kendi kendime ikizmis diyorum hatırlatıp yeniden şaşırıyorumsöz n içinde tüm bebek bekleyen isteyenler içinde dua ediyorum yakında güzel haber almanız dileğiyle
Benim ilk hamileliğim olmasına rağmen ikiz olduğunu duyunca yaklaşık iki ay atlatamadım :) sizin şokunuz gayet normal insan zamanla alışıyor hem Allah kaldıramayacağı yükü kimseye vermezmişKızlar selam bugün kontrole gittim 11 .haftama girmiştim ve Dr ikiz olduğunu tek kesede olduğunu ve geç görünmüş olabileceğini söyledi ikisinin de kalp atışı var ve haftasına göre normal dedi. Tüp bebek veya aşılama olmadım 5 yaşında bir oğlum var ikinci çocuğa karar vermiştik hayatımın şokunu yaşadım ilk haftalar da betam da aşırı yüksek değil normal seyrindeydi,hem sevindim hem korktum bu şekilde geç öğrenen var mı,çok telaşliyim sabahtan beri sakinlesemiyorum bı yandan zor mu olur nasıl bakarız diyorum biryandan aniden üç çocuklu olma düşüncesi bana birşeyler söyleyin fenayım