• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

11. HAFTADA CİNSİYET

mabulii91

Üye
Kayıtlı Üye
14 Ekim 2020
39
27
8
Herkese merhabalar, gebeliğinin 11. haftasındayım. Çok heyecanlı olmakla birlikte aynı zamanda tedirginim 🤦🏻‍♀️ doktor kontrolde erkek olabileceğini söyledi. 11+6da cinsiyet öğrenen var mı? Bu zamanda yapılan tahminler ne kadar doğru bir sonuç veriyor? Bilgisi olan yanıtlarsa çok sevinirim 🙂

Ben kız olduğunu öğrendim 11+6 da,nub teorisi diye birşey varmış onunla anlıyorlar sanırım inşallah doğru sonuç verir çünkü kızım olmasını çok istiyorum 😍 oğlumda tutmuştu çünkü 🥰🥰

İlk gittiğim doktor erkek dedi işte bugün tekrar gittim kız dedi 🤔 nub teorisi nedir bilgim yok ama şeyi sorucam, ultrason renkli miydi cinsiyet söylediğinde? İlk genelinizde bu dediğiniz nub olayı doğru çıktı yani değil mi?

İlk gittiğim doktor erkek dedi işte bugün tekrar gittim kız dedi 🤔 nub teorisi nedir bilgim yok ama şeyi sorucam, ultrason renkli miydi cinsiyet söylediğinde? İlk genelinizde bu dediğiniz nub olayı doğru çıktı yani değil mi?
Yok renkli değildi ve evet iki çocuğumda da doğru çıktı ,nub teorisi dediğimiz şey oradaki çıkıntının açısıyla alakalı, çıkıntı yataysa kız dikse erkek oluyor eğer tahmin yapmasını isterseniz İkra Meyra ya atabilirsiniz o yapıyor bu işleri:))

Yok renkli değildi ve evet iki çocuğumda da doğru çıktı ,nub teorisi dediğimiz şey oradaki çıkıntının açısıyla alakalı, çıkıntı yataysa kız dikse erkek oluyor eğer tahmin yapmasını isterseniz İkra Meyra ya atabilirsiniz o yapıyor bu işleri:))
Çok teşekkür ederim, bakalım artık bu hafta net belli olur diye düşünüyorum 🙂

Çok teşekkür ederim, bakalım artık bu hafta net belli olur diye düşünüyorum 🙂
İnşallah olur😍 insanı çatlatıyor bu cinsiyet meseleleri ama ne kadar oran verdiğine bağlı mesela bir erkeğe benzettim demek var bide%80 erkek demek var:)) inşallah gönlünüzce olsun ❤️❤️

Bzi ilk kontrole gittiğimizde doktor tahminde bulunmuştu daha 4 haftalıktı bebeğim. Erkek gibi duruyor ama bakalım demişti. 10. Haftada net olarak gördük erkek olduğunu 😄

Bzi ilk kontrole gittiğimizde doktor tahminde bulunmuştu daha 4 haftalıktı bebeğim. Erkek gibi duruyor ama bakalım demişti. 10. Haftada net olarak gördük erkek olduğunu 😄
Çok da erken görmüş valla helal olsun 👏🏻 demek ki tek doktorda kakmak en doğrusu 2 doktor olunca kafa karışıyor, bekleyelim bakalım 🤔🙂

Hadi ya 🙂 bu hafta da dolunca net sonuç alırız inşallah 🙏🏻
bende kontrolüm 16. haftada olunca kesin görürüz kesin belli olur diyordum, kontrolde herşeyini gördük bacak arası hariç :) ultrason cihazı 4 boyutlu olmasına rağmen kordon tam bacak arasındaydı sinir olmuştuk :D cinsiyetin ne olduğu önemli değildi benim için ama merak ediyor insan bende sonraki hafta tekrar gittim bu sefer doktor direk pipisini fotoğrafladı :D inşallah yakında öğrenirsin sağlıkla gelsinler inşallah :D

bende kontrolüm 16. haftada olunca kesin görürüz kesin belli olur diyordum, kontrolde herşeyini gördük bacak arası hariç :) ultrason cihazı 4 boyutlu olmasına rağmen kordon tam bacak arasındaydı sinir olmuştuk :KK70: cinsiyetin ne olduğu önemli değildi benim için ama merak ediyor insan bende sonraki hafta tekrar gittim bu sefer doktor direk pipisini fotoğrafladı :KK70: inşallah yakında öğrenirsin sağlıkla gelsinler inşallah :KK70:
Utanıyorlar demek ki 😄 tabiki sağlıklı olması hepimizin önceliği ama merak ediyoruz işte 🤷🏼‍♀️ inşallah, teşekkür ederim çok 🙏🏻

Herkese merhabalar, gebeliğinin 11. haftasındayım. Çok heyecanlı olmakla birlikte aynı zamanda tedirginim 🤦🏻‍♀️ doktor kontrolde erkek olabileceğini söyledi. 11+6da cinsiyet öğrenen var mı? Bu zamanda yapılan tahminler ne kadar doğru bir sonuç veriyor? Bilgisi olan yanıtlarsa çok sevinirim 🙂
Ogrendinizmi😊

Sizce cinsiyet ne anlayan var mı 10+6 haftalık

Eklentiler

• IMG-20201223-WA0003.webp
    IMG-20201223-WA0003.webp
    15,2 KB · Görüntüleme: 328
Back
X