Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bugün 11+4 olduk çok şükür. Başından beri hiç bulantım kusmam baş dönmem olmadı. Üç gündür ara ara midem bulanıyo. Çıkaramıyorum da deli gibi bulanıyo geçiyo böyle bir kaç dakika sürüyo. Acaba bişey mi oldu yoksa normal mi?
Aklına kötü birșey getirme yinede için rahat etmesi için doktora danış.
Iki hamilelik yaşadım genelde 10ila 20haftalar arasında benim Midem bulanıyordu kusma hiç olmadı ama. Tuzlu kraker etimek meyve ve bol su tavsiye ederim bu dönemde
Tabikide migde bulantıları normal.Bazilarinda erken bazilarinda gec baslar bende 8.haftada başlamışti 13 haftaya kadar sürmüstü.Doktoruna gittiginde sorarsın oda buyuk ihtimal normal oldugunü söyleyecek.
İnşallah normaldir kızlar. Kanamam olmuştu bi kaç kez hala kahverengi lekelenmelerim devam ediyo progestan kullanıyorum. Hiç bulantı olmayıp da şimdi başlayınca insan bişeyler ters mi gidiyo acaba diyo. Cuma günü kotrolüm var o zaman sorcam doktora
İnşallah normaldir kızlar. Kanamam olmuştu bi kaç kez hala kahverengi lekelenmelerim devam ediyo progestan kullanıyorum. Hiç bulantı olmayıp da şimdi başlayınca insan bişeyler ters mi gidiyo acaba diyo. Cuma günü kotrolüm var o zaman sorcam doktora