Banada erkek dedi ama bakalm ne cıkcak 12 hafta olduk belli degil cinsiyetimiz dahaEvet canım ilk olacak inşallah bana da %83 kız demişti
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
11.hafta Ultrasona göre cinsiyeti nedir
- Konu Sahibi brcdgrmn
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 7 Mayıs 2021
- 345
- 586
- 18
- 32
Kız bence.Merhaba sevgili anneler 12 haftalık gebeyim ve bnde açıkçası cinsiyeti çok merak edenlerdenim. Anlayan arkadaşlar ultrasona göre yorum yaparsanız çok sevinirim
Ay aynı benim yaşadıklarımı tarif etmişsiniz bizimde 16.haftaya kadar tüm oklar kızı gösteriodu ama erkek çıktCanım bana forumda genelde kıza benziyor dediler bu ramzi nub Çin Japon hepsinde kız çıkıyordu İnstagram 2 sayfaya baktırdım biri kız biri erkek dedi doktorum 12. Haftada kız gibi ama belli etmiyor şuan kendini dedi 16. Haftamızda erkek olduğunu söyledi 20. Hafta gittiğimde değişiklik var mi diye sordum doktorumuza yok kesin erkek %100 diyip pipisini gösterdi
Sizn belli oldu mu acabaHemen de cevap vermişsin kuzum ya Allah razı olsun teşekkür ederim , bende cinsiyet tahmini be gönderdim erkek dedi 6 haftalıkken bide maşallah yazmış neye göre dedi bilmem bi heyecanlandım anlatamam Arzum %80 kız dedi bakalım ne gelecek dediğin gibi cinsiyet tahmini bi çok kişininkini doğru bilmiş . Sizin ilk bebiş mi canım
- 11 Nisan 2018
- 1.993
- 1
- 1.861
- 133
Ben hala pek inanamıyorum her gittiğimde cinsiyetini bi tur soruyorum doktorum bugünkü kontrolde bilerek hala erkek dedi güldü ne bileyim hep değişenleri duydum ya doğana kadar emin olamayacak gibiyimAy aynı benim yaşadıklarımı tarif etmişsiniz bizimde 16.haftaya kadar tüm oklar kızı gösteriodu ama erkek çıkt
- 1 Temmuz 2015
- 776
- 1.118
- 113
- 38
Doktor prensip olarak 16. Haftadan önce yorum yapmıyormuş söylemedi ama bebeğin videosunu çekmiştik, bacak arası ultrasonun da arada boşluk yok yani erkek organları görünüyormuş tecrübeli erkek anneleri yorumladı :) nasipse haftaya gidicem. Nubdan bakan bi yana vardı instada daha altı haftalıkken o bildi tek. Hayırlısı cümlemizeSizn belli oldu mu acaba
Benimle de arkadaşlarım ve çevrem artık dalga geçer oldu bende nedense hep doğuma kadar değişeceğini düşünüyorumBen hala pek inanamıyorum her gittiğimde cinsiyetini bi tur soruyorum doktorum bugünkü kontrolde bilerek hala erkek dedi güldü ne bileyim hep değişenleri duydum ya doğana kadar emin olamayacak gibiyim
Hadi bakalım hayırlısı bize de haber ver mutlakaDoktor prensip olarak 16. Haftadan önce yorum yapmıyormuş söylemedi ama bebeğin videosunu çekmiştik, bacak arası ultrasonun da arada boşluk yok yani erkek organları görünüyormuş tecrübeli erkek anneleri yorumladı :) nasipse haftaya gidicem. Nubdan bakan bi yana vardı instada daha altı haftalıkken o bildi tek. Hayırlısı cümlemize
- 1 Temmuz 2015
- 776
- 1.118
- 113
- 38
Siz kaç haftalıksınız şuan ?Hadi bakalım hayırlısı bize de haber ver mutlaka
28 olduk bizde ama ne ara olduk bilmiyorumSiz kaç haftalıksınız şuan ?
- 15 Mart 2019
- 619
- 611
- 103
Belli mi cinsiyetiniz acaba merak ettim banada geçen gün 11. Haftamda %70 erkek dediBanada erkek dedi ama bakalm ne cıkcak 12 hafta olduk belli degil cinsiyetimiz daha
Merhaba bana da yorum yapr mısınız benimde ultrason biraz sizinkiyle benziyorBebeğimiz erkekmiş yorum yapan herkese çok teşekkür ediyorum
Eklentiler
- 19 Aralık 2024
- 190
- 32
- 13
- 29
Canım anliyorsan benimkinede bakar mısın rica edersemOğlana benziyor arkadaşım.
Eklentiler
- 20 Ekim 2009
- 4.428
- 4.922
- 723
Kıza benziyor benceCanım anliyorsan benimkinede bakar mısın rica edersem
- 19 Aralık 2024
- 190
- 32
- 13
- 29
Çoğu kişi kıza benzetti siz neye göre yorumladiniz acebaaKıza benziyor bence
- 19 Aralık 2024
- 190
- 32
- 13
- 29
Canım benimkinede bakar
mısınBöyle muz şekilde olunca erkek diyolar genellikle. Kızlar yuvarlak oluyo. Sağlıkla gelsin
Eklentiler
- 19 Aralık 2024
- 190
- 32
- 13
- 29
Canım anliyorsan benimkinede bakar mısın rica edersem
Eklentiler
- 19 Aralık 2024
- 190
- 32
- 13
- 29
Benimkinede bakar mısın rica edersemnet kız o nub ve ucundaki çatal ancak açıdan şüphedeym